Få inspiration til julens lækre smykkegaver

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: ANNEBRAUNER, Caroline Dysted Jewellery, Cahana, House of Vincent, Jane Kønig & Lene Sommer.

Få inspiration til julens lækre smykkegaver

At få eller give et smykke i julegave er for mange noget ganske særligt. Et smykke fortæller meget om den, der bærer det, og ofte ligger der mange tanker og følelser bag det enkelte smykke.

Vi bærer dem hver dag og giver dem gerne i gave til jul, fødselsdage og særlige lejligheder, fordi de viser, hvem vi er, og hvem vi holder af.

Men det kan måske være svært at finde lige præcis det smykke, som fortæller den helt rigtige historie. Vi har derfor samlet en række spændende og inspirerende smykkedesignere på Instagram, som alle lægger vægt på håndværk, kvalitet og elegance.

Følg deres profiler og få inspiration til årets julegave.

ANNEBRAUNER – Dansk succes med kærlighed til detaljer, kvalitet og design

Caroline Dysted Jewellery - Rå unika smykker - Håndlavede i Aarhus

Cahana - Meningsfulde smykker til din livsrejse

House of Vincent - Personlige og uforglemmelige smykker

Jane Kønig - Elegante og legende smykker

Lene Sommer - Lækkert håndværk

Nordisk design kombineret med østens farverigdom

ANNEBRAUNER har formået at kombinere det klassiske smykkelook med morgensdagens trends og æstetik.

Smykkestenene, som er Zirkonia (også kaldt industri diamanter), har en flot glans, exceptionel hårdhed og fås i mange farver, som alt sammen munder ud i nordisk design kombineret med østens farverigdom.

Alle smykker er fremstillet i høj kvalitet, grundmaterialet i alle smykkerne er kirurgisk stål – også betegnet som 316L. Kirurgisk stål er et utrolig robust og formstabilt materiale, og i modsætning til mange andre ædle metaller er det ridsefast.

Du kan med ganske få smykker skabe et varieret og spændende look, som matcher enhver lejlighed.

ANNEBRAUNER er førende på trustpilot i kategorien smykker.

Vi giver 40% rabat til ALT FOR DAMERNES læsere i november og december med rabatkoden: ALT40

Skab din egen stil med råt og feminint design

Hos Caroline Dysted Jewellery finder du årets personlige julegavehit. Caroline smeder alle smykkerne i hånden på sit værksted i Aarhus. Det betyder, at alle smykkerne er unika, og at du får et smykke med sit helt eget præg.

Kombinationen af råt og feminint design gør, at smykkerne skiller sig ud, så du kan skabe din egen personlige stil.

Alle ringe, øreringe og halskæder er lavet i massivt sterling sølv eller forgyldt og forhandles til priser, som enhver kan være med på.

Hvis du skal bruge en personlig gave eller forkæle dig selv, er et unika smykke fra Caroline Dysted perfekt!

Meningsfulde smykker til din livsrejse

Cahana designer bæredygtige og meningsfulde smykker, der følger dig på din livsrejse. 

Cahana betyder ønske, og kernen i Cahana er deres smukke medaljoner, hvori du kan lægge dine ønsker og vigtigste ord skrevet af dig eller dine kære.

Alle medaljoner kommer i en smuk bambusæske med håndlavede papirruller. De er perfekte, som en særlig gave til dig selv eller én, du holder af.

Cahana Jewelry er et smykkefirma med danske rødder og et fokus på tidløst og bevidst design.

I hele december måned får du endvidere et gratis eksemplar af Sussanne Wexøs bog Peaceful Journey, når du køber en medaljon. Værdi kr. 249.

Personlige og uforglemmelige smykker

Med et øget fokus på relationer rammer House of Vincent plet med deres seneste kollektion, der ikke blot emmer af personlighed, omtanke og kærlighed - men som også giver dig mulighed for at sammensætte og give et unikt smykke, der rent faktisk giver mening. 

Med House of Vincents Alchemist serie kan du personliggøre halskæder, armbånd og øreringe med blandt andet fødselssten - en serie af rå ædelstensvedhæng, der symboliserer hver af årets tolv måneder.

Gå på opdagelse i Vincents betagende univers af former, farver og materialer og find gaven, der aldrig bliver glemt.

Elegante og legende smykker

Jane Kønig er en af Danmarks absolut mest anerkendte guldsmede, og hun har de seneste 30 år imponeret sine trofaste fans verden over med sine elegante, legende og eklektiske smykker. 

Hvert år lancerer Jane Kønig 4 kollektioner, som altid ventes med stor spænding. Senest har holiday kollektionen IMPRESSION høstet store roser blandt de mest indflydelsesrige magasiner, stylister og dedikerede fans.

Vi drømmer selv om at finde et eller flere af de übercool smykker fra denne kollektion under juletræet i år.

Hop over på Jane Kønigs Instragramprofil og træd ind i hendes vidunderlige univers fyldt af stylingtips og inspiration hentet direkte fra hendes mange tilhængere.

Lækkert håndværk

Lene Sommer design laver smykker, som lægger vægt på lækkert håndværk med fokus på at fremstille smykker, der holder i dag og mange år frem.

Smykkerne produceres i Danmark i et lille værksted i Vestjylland. De finder inspiration i naturen og årstidernes skiften. Lene Sommer design har også en tradition for at redesigne arvesmykker ud fra kundens personlige ønsker og historie.

På deres Instagramprofil har de et varieret udvalg af mange særopgaver og egne designs. Årstidssmykker forhandles i Kbh.

Se, hvad vi ellers skriver om: Smykker, Øreringe, Jul og Gaver til hende