sponsoreret indhold
Ved du egentligt, hvad du putter i munden? Nyt koncept gør det lettere at gennemskue, hvad du spiser
SPONSORERET indhold

Ved du egentligt, hvad du putter i munden? Nyt koncept gør det lettere at gennemskue, hvad du spiser

Er du veganer, spiser glutenfrit eller vil du gerne undgå sukker og sødemidler? Generelt kan du måske bare godt lide at vide, hvad du fylder din krop med? Så er der heldigvis hjælp at hente. EASIS lancerer nu et helt nyt koncept med gennemskuelige produkter – helt uden dikkedarer.

22. apr. 2019 | Sundhed | EASIS

Det kan føles som lidt af en jungle at stå i supermarkedet og kigge på det ene produktmærkat efter det andet for at se, hvad en vare indeholder. Det problem forsøger danske EASIS at komme til livs med deres nye produktserie, EASIS Simply. Principperne for serien er, at produkterne er uden tilsat sukker og sødemidler, og at ingredienslisten er kort og gennemskuelig.

Grøn start

easis_simply_granola.jpg

Selvom grøntsager til morgenmad måske ikke umiddelbart lyder tiltalende, er EASIS Simply Granola med chia, gulerod og rødbede en lækker start på dagen. Den sprøde, knasende, ristede müsli er uden tilsat sukker og sødemidler samtidig med, at den har et højt fiberindhold – og så er den tilmed vegansk. Du kan både spise den, som den er, drysse den over din yoghurt eller spise den med mælk på.

Den lille hjælper


easis_simply_fruit_bar_flat.jpg

Skal den lille sult bekæmpes i en fart, kan du gøre det med god smag fra frugt. EASIS Simply Fruit Snack med jordbær er lavet af 100 % frugt: tørrede æbler, rosiner og frysetørrede jordbærstykker. Intet andet.

Snackpause

easis_simply_peasnack.jpg

Kniber det med at finde sundere snack-idéer, har EASIS Simply også noget at tilbyde – selv hvis du er veganer. Snup fx en pose Pea Snacks med rosmarin eller salt og peber, som er baseret på kikærtemel, grønne og gule ærter. De er veganske, glutenfri og indeholder 60 % mindre fedt end traditionelle kartoffelchips fordi de ikke er stegt i olie.

easis_simply_bean_snack.jpg

Du kan også lade dig friste af EASIS Simply Bean Snack med havsalt, der består af ristede, økologiske sojabønner med et pift af havsalt. De er veganske, har et højt proteinindhold og kan både spises, som de er eller drysses over en lækker salat.

Alle produkterne forhandles på easis.dk.