sponsoreret indhold
Sådan får du lækker sommerglød – uden at bekymre dig om rynker
SPONSORERET indhold

Sådan får du lækker sommerglød – uden at bekymre dig om rynker

Vi elsker solen, men ikke de rynker, som den giver. Heldigvis kan du undgå aldringstegn fra solstrålerne med en effektiv solcreme.

Af: Annonce Foto: Annonce
23. maj. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Selvom vi i årevis har hørt, at vi bør huske solbeskyttelse særligt i sommermånederne, undlader seks ud af 10 danskere alligevel ofte at bruge solcreme fra april-september, ifølge en undersøgelse foretaget af den danskproducerede solcreme P20. Det kan ikke alene resultere i hudkræft men også i tydelige aldringstegn i huden.

Solen er nemlig en af de helt store syndere, når det gælder rynker. Den enkle løsning er at bruge solcreme, for det er den bedste anti-aging creme, du kan vælge, ifølge hudlæge ved Gentofte Hospital.

Solfaktor beskytter ikke i sig selv mod solens skadelige stråler
Men det er ikke ligegyldigt, hvilken solcreme, du bruger. Og det er slet ikke sikkert, at din dagcreme med solfaktor er nok til at bevare din huds vitalitet og glathed i solen. Dagcremer med solfaktor har nemlig typisk ikke UVA-filter, og det er det filter, som beskytter mod rynker.

"UVA-stråler speeder aldringsprocessen af huden op sådan så huden hurtigere kommer til at se gammel, rynket og plettet ud. Det er ikke muligt at undgå aldring af huden men det er muligt at formindske den ved at bruge en god solcreme og passe på i solen," tilføjer hudlægen.

Så hvis du vil forebygge aldringstegn er det derfor en god idé at vælge en solcreme, der også beskytter mod UVA. Solcreme fra P20 yder en ekstra god beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler og beskytter dig derved mod alle solens skadelige UV-stråler.

Gør solcreme til en del af din skønhedsrutine
Hvis du bruger P20 under din makeup om morgenen, er du beskyttet imod solens stråler i op til 10 timer, når du samtidig følger de gængse solråd. Solcremen har en let konsistens, som gør den velegnet under makeuppen og nem at påføre og fordele på huden uden at fedte. Den er desuden parfumefri, så du vælger selv, hvad du vil dufte af, når du har den på.

Bruger du P20 på badeferien, kan du selv efter en svømmetur stole på, at P20 holder beskyttelsen af din hud, da den er meget vandfast.

Hvis ikke du allerede kender P20, er det på tide at komme til det. Brandet er nemlig danskejet og har eksisteret siden 1979, hvor Claus Riemann som den første i Danmark lancerede en solcreme med faktor 20 – den hidtil højeste faktor på markedet dengang. I dag er det hans datter, Anne Kirstine, som ejer Riemann A/S, -  og P20 er det 4. bedst sælgende solcreme-mærke i England.

P20 forhandles som lotion eller spray i SPF15, 20, 30 og 50 i Matas, førende dagligvarebutikker samt apoteker landet over til vejledende udsalgspriser fra 139 DKK for 100 ml.