Halloweenmad - De bedste opskrifter til Halloween

Mad til halloween

Den uhyggelige amerikanske tradition halloween er efterhånden blevet et fast punkt på vores festdagskalender herhjemme, hvor vi hvert år i oktober fejrer Allehelgensdag med alt, hvad der dertil hører af udklædning, slik, ballade og selvfølgelig mad.

Er du på udkig efter opskrifter til en (u)hyggelig halloweenfest, eller mangler du inspiration til maden til halloween, så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere

Afskårne fingre, bloddryppende drinks, spøgelseskager og selvfølgelig skønne opskrifter med halloween-græskar - du finder alle vores bedste opskrifter på alt til halloween.

Halloweendrinks: Hekseblod med vodka eller en skriggrøn monsterjuice

Halloweensnacks: Ristede græskarkerner & græskarsnacks

Halloweenkager: Cupcakes, muffins & græskartærte

Halloweensuppe: Græskarsuppe - selvfølgelig serveret i et udhulet græskar

Her har vi nemlig samlet vores allerbedste opskrifter på halloweenmad - både det uhyggelige, det lækre, det spicy og det klassiske.

Først og fremmest finder du de klassiske opskrifter på græskarsuppe, men også sjove opskrifter på både kager, tærter, cupcakes og muffins, som du kan bage til Halloween.

graskartarte-halloween.jpg

Halloweenfest - tips til mad og drikke

Skal du holde halloweenfest har vi også sjove opskrifter på drinks & snacks – og selvfølgelig de uundværlige afskårne fingre af marcipan…

Ja, der er noget for enhver smag. Og du finder det allerbedste til Halloween lige her.

God fornøjelse og glædelig Halloween 🎃