Halloweenmad - De bedste opskrifter til Halloween

Afskårne fingre, bloddryppende drinks, spøgelseskager og selvfølgelig skønne opskrifter med Halloween-græskar - du finder alle vores bedste opskrifter på alt til Halloween:

Halloween-drinks - fx Hekseblod med vodka eller en skriggrøn monsterjuice

Halloweensnacks som ristede græskarkerner & græskarsnacks

Halloween-kager: Cupcakes, muffins & græskartærte

Halloween-græskarsuppe - selvfølgelig serveret i et udhulet græskar

 


vis
mere

Den uhyggelige amerikanske tradition Halloween er efterhånden blevet et fast punkt på vores festdagskalender herhjemme, hvor vi hvert år i oktober fejrer Allehelgensdag med alt hvad der dertil hører af udklædning, slik, ballade og selvfølgelig mad.

Og er du på udkig på de helt rigtige opskrifter til en (u)hyggelig Halloweenfest, eller mangler du inspiration til maden til Halloween, så er du kommet til det helt rette sted.

Her har vi nemlig samlet vores allerbedste opskrifter på Halloweenmad - både det uhyggelige, det lækre, det spicy og det klassiske.

Først og fremmest finder du de klassiske opskrifter på græskarsuppe, men også sjove opskrifter på både kager, tærter, cupcakes og muffins, som du kan bage til Halloween.

graskartarte-halloween.jpg

Skal du holde Halloweenfest har vi også sjove opskrifter på drinks & snacks – og selvfølgelig de uundværlige afskårne fingre af marcipan…

Ja, der er noget for enhver smag. Og du finder det allerbedste til Halloween lige her.

God fornøjelse og glædelig Halloween 🎃