
SPONSORERET indhold
Verdens nemmeste Halloween-kager: Sådan bager du marengs-spøgelser
De små uhyggelige marengstoppe er et sikkert Halloween-hit hos både store og små. Og så er de supernemme at bage, så alle kan være med i køkkenet.
(12 stk) |
Total: en time, 30 min
Ingredienser
3 æggehvider
150 g sukker
1 plade mørk chokolade
Sådan bager du marengs-spøgelser
- Pisk 3 æggehvider (1 dl) og 150 g sukker skummende over vandbad (en skål sat over en gryde med kogende vand). Pisk, til massen er tyk og fast.
- Kom dejen i en sprøjtepose og sæt 12 toppe på bagepapir på en bageplade.
- Bag midt i ovnen ved 100-115 grader i ca. 1 time og 15 min. Afkøl på en bagerist.
- Smelt 1 plade mørk chokolade i små stykker i skål over vandbad og rør, til chokoladen er tyktflydende.
- Sæt øjne og mund på marengs-toppene, så de kommer til at ligne spøgelser.