Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Halloween-spøgelser
Foto: Thomas Hergaard

Halloween-spøgelser - opskrift fra Hjemmet

Verdens nemmeste Halloween-kager: Sådan bager du marengs-spøgelser

De små uhyggelige marengstoppe er et sikkert Halloween-hit hos både store og små. Og så er de supernemme at bage, så alle kan være med i køkkenet.

en time, 30 minutter
Print
(12 stk)

3 æggehvider
150 g sukker
1 plade mørk chokolade

Sådan bager du marengs-spøgelser

  1. Pisk 3 æggehvider (1 dl) og 150 g sukker skummende over vandbad (en skål sat over en gryde med kogende vand). Pisk, til massen er tyk og fast.
  2. Kom dejen i en sprøjtepose og sæt 12 toppe på bagepapir på en bageplade.
  3. Bag midt i ovnen ved 100-115 grader i ca. 1 time og 15 min. Afkøl på en bagerist.
  4. Smelt 1 plade mørk chokolade i små stykker i skål over vandbad og rør, til chokoladen er tyktflydende.
  5. Sæt øjne og mund på marengs-toppene, så de kommer til at ligne spøgelser.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Halloween, Marengs og Bageopskrifter