-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Lammekoteletter med sprød topping, oliven og rucola
Disse lammekoteletter smager skønt serveret med crudité af sæsonens rødder, og som hovedret når du skal have gæster på en efterårsdag.
4-6 personer
Ingredienser
- 2 skiver brød med sej krumme
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1-2 fed hvidløg, finthakket
- 8-12 lammekoteletter (køb f.eks. en lammekrone, og skær koteletter med ben af den)
- olivenolie til stegning
- 4-5 kviste timian
- ½-1 bakke rucola
- 125 g sorte oliven
Sådan gør du:
- Smuldr brødet til små krummer. Steg krummerne på en pande med lidt olivenolie, til de bliver let gyldne, og krydr med salt, peber og hvidløg.
- Opvarm en pande, og brun koteletterne 2-3 minut på hver side.
- Krydr med frisk timian, og kom brødtoppingen over, og steg fortsat et par minutter.
- Anret koteletterne på et fad, og kom rucola og sorte oliven ved.
- Server lammekoteletter med sprød topping, sorte oliven og rucola samt crudité med sæsonens rødder.