-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Fine cupcakes med græskar
Disse fine cupcakes med græskar smager himmelsk og er perfekte at servere for dine gæster på en smuk efterårsdag.
12 stk.
Total:50 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
- Muffins:
- 3 æg
- 300 g sukker
- 1 vaniljestang
- 1 tsk. kanel
- 2 tsk. ingefær
- 1 tsk. salt
- 350 g hvedemel
- 1 tsk. natron
- 3 tsk. bagepulver
- 1 citron
- 350 g revet græskar
- 75 g hakkede hasselnøddeflager
- 125 g rosiner
- 2 dl vindruekerneolie
- muffinforme
- 60 g blødt smør
- 250 g flormelis
- 1 spsk. appelsinsaft
- 1 past. æggehvide
- 1 knivspids salt
- nødder og farvet sukker
Sådan gør du:
- Muffins: Pisk æg og sukker lyst og cremet. Skrab kornene ud af vaniljestangen.
- Tilsæt vaniljekorn, kanel, ingefær og salt i æggesnapsen. Rør mel, natron og bagepulver i dejen.
- Riv skallen af citronen. Riv græskarret fint.
- Rør citronskal og revet courgette i dejen sammen med hasselflager, rosiner og vindruekerneolie.
- Hæld dejen i muffinforme, og bag kagerne i 25-30 min. Test med et spyd, om de har fået nok. Er spyddet tørt, er kagerne færdige. Afkøl dem på en bagerist.
- Icing: Rør smør, flormelis og appelsinsaft sammen. Pisk hviden stiv med en knivspids salt.
- Vend den stift piskede æggehvide sammen med smørcremen.
- Pynt kagerne med glasur, nødder og sukker.