Til Kvindeløb med gourmet-menu
Der var ingen smalle steder hos kollegaerne fra Issø-Skolen i Svendborg, som fejrede at være kommet over målstregen med en 3-retters menu i de grønne omgivelser til Kvindeløbet i Odense.
Det var lige til at blive sulten af at tale med kollegaerne fra Issø-Skolen i Svendborg, som diskede op med en tre-retters menu ovenpå Kvindeløbet ved Fruens Bøge i Odense 31. maj.
"Vi deltager år efter år, fordi det er et godt arrangement og en god rute, og så er vi alle sammen sportsfreaks, fordi vi lægger meget vægt på idræt på vores skole," sagde kollegaerne før menuen blev remset op:
"Til forret får vi thai-inspirerede fiskefrikadeller med tang. Til hovedret skal vi have balsamicomarineret okseculotte med nye fynske kartofler og rygeostcreme, og til dessert er der marcipanmuffins med rabarber."
Den menu var velfortjent ovenpå løbet, mente kollegaerne, som også fik sig et godt glas vin at hygge sig med.
"Det er en lige så god menu, som de opskrifter, man finder i ALT for damerne - I skal bare sige til, hvis I vil bringe opskrifterne i bladet," grinede gourmet-gruppen, før de kastede sig over næste ret.