-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Dadler med marcipan og lakrids
Juletid er lig med konfekt
Ingredienser
- 10 dadler
- 300 g Ren Rå Marcipan
- 50 g Pastis eller Schumachers ”Ny Dansk”
- 200 g mørk chokolade
- 1 spsk. let knuste fennikelfrø
Sådan gør du:
- Bland marcipan og brændevin i en skål, og udsten dadlerne og skær dem i både.
- Kom herefter marcipanen i en sprøjtepose, og sprøjt en stribe på dadlerne.
- Smelt og temperer* så chokoladen.
- Dyp til sidst dadlerne i chokoladen, og drys let de knuste fennikelfrø hen over dem.