-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Frikassé med svampe og forårsløg
En lille smule kylling med svampe og forårsløg, så har du en lækker cremet frikassé.
4
Ingredienser
- 500 g perlespelt
- Sauce:
- 4,5 dl hønsebouillon
- 1,5 dl fløde eller sødmælk
- 400 g kogte grøntsager (fra dag 2)
- saft og skal af en reven citron
- 1 lille bundt timian
- 1 dl hakket top af forårsløg
- salt og peber
- Fyld:
- 400 g champignoner
- lidt smør
- salt og peber
- 20 forårsløg
- kyllingekød plukket fra det kogte skrog
Sådan laver du frikassé
- OBS kyllingeskroget og lyse grøntsager er fra retten med hønsekødssuppe, men kassér krydderurter og hvidløg.
- Kog perlespelten i vand med salt i 20 min. Sæt 300 g perlespelt til side til næste dag.
- Sauce: Bring hønsebouillon og mælk i kog og hæld væsken op i en blender sammen med resten af ingredienserne til saucen. Blend godt igennem og smag til med salt og peber. Hæld saucen tilbage i gryden og hold den varm.
- Fyld: Skær svampene i kvarte og rist dem gyldne i smørret på en pande. Skær forårsløgene i stykker på ca. 2 cm og kom dem op på panden og lad dem riste med de sidste 3-4 min. Drys med salt og peber.
- Vend kyllingekød og svampeblanding med saucen. Server med 200 g perlespelt til og drys evt. mere timian, citronskal og forårsløg ud over til sidst.
- Se også opskrift på Hønsekødssuppe med æg og gulerødder.