-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Fyldte æg med tunmousse
Fyldte æg med tunmousse passer rigtig godt til en god påskefrokost.
4 personer
Ingredienser
- Fyldte æg med tunmousse
- 4 hårdkogte æg
- 1 ds. tunfisk i olie
- 50 g blødt smør
- 2 spsk. citronsaft
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hakket basilikum el. persille
- 1 fed finthakket hvidløg
- salt, peber
- Pynt:
- dild samt ørredrogn el. stenbiderrogn
- Kog og pil æggene, og halver dem. Tagblommerne ud. Afdryp tunen, og kom deni en blender eller foodprocessor. Tilsætæggeblommerne og de øvrige ingredienser,og blend det sammen. Smag til medsalt og peber.
- Fyld moussen i de halve æg. Pynt meddild og ørredrogn.