-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Grønne asparges med ramsløg og vinaigrette
Forårsbebuder. Asparges er en luksusgrøntsag, der har så fine en smag, at den sagtens kan så alene.
4
Ingredienser
- 2 bundter grønne asparges, danske hvis muligt
- 1 spsk æbleeddike
- saften af ½ citron
- salt og peber
- 4-5 spsk olivenolie
- 3 blade ramsløg
- ½ rødløg
- 2 spsk kapers
- friskkværnet peber
- Pynt: lidt groft plukkede ramsløgblade.
Sådan laver du grønne asparges
- Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem. Bring en gryde med vand til kogepunktet og kog aspargesene 2-3 min. Tag dem op og placer dem på et fad.
- Pisk æbleeddike sammen med citronsaft, salt og peber og pisk herefter olivenolie i lidt af gangen til det bliver en homogen masse. Hak ramsløg fint og snit rødløg i små tern.
- Hæld dressingen over aspargesene og drys med ramsløg, rødløg og kapers og krydr med lidt frisk kværnet peber.
- Se også opskrift på Rejebrød med fennikelmayo og dild.