Opskrift på rejebrød med fennikelmayo og dild
SPONSORERET indhold

Rejebrød med fennikelmayo og dild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rejebrød med fennikelmayo er som foråret i sig selv. Let, sprødt og delikat...

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
02. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 skiver brød
½ fennikel
3 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
lidt citronsaft
½ spsk kapers, finthakket
salt og peber
1 spsk finthakket dild
125 g rejer
lidt plukket dild til pynt

Sådan laver du rejebrød

Skær hvert stykke brød i 3-4 mindre stykker og rist dem på en brødrister eller under grill i ovnen.

Skær fennikel i små tern. Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citronsaft, kapers, salt, peber og dild, og kom den snittede fennikel i.

Kom lidt fennikel-mayo på brødet og fordel rejerne på toppen. Pynt med lidt plukket dild.


Se også opskrift på Perlespelt-otto med svampe og sprød salat.