SPONSORERET indhold
Rejebrød med fennikelmayo og dild
Rejebrød med fennikelmayo er som foråret i sig selv. Let, sprødt og delikat...
4
Ingredienser
4 skiver brød
½ fennikel
3 spsk mayonnaise
1 tsk dijonsennep
lidt citronsaft
½ spsk kapers, finthakket
salt og peber
1 spsk finthakket dild
125 g rejer
lidt plukket dild til pynt
Sådan laver du rejebrød
Skær hvert stykke brød i 3-4 mindre stykker og rist dem på en brødrister eller under grill i ovnen.
Skær fennikel i små tern. Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citronsaft, kapers, salt, peber og dild, og kom den snittede fennikel i.
Kom lidt fennikel-mayo på brødet og fordel rejerne på toppen. Pynt med lidt plukket dild.
Se også opskrift på Perlespelt-otto med svampe og sprød salat.