-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rejebrød med fennikelmayo og dild
Rejebrød med fennikelmayo er som foråret i sig selv. Let, sprødt og delikat...
4
Ingredienser
- 4 skiver brød
- ½ fennikel
- 3 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijonsennep
- lidt citronsaft
- ½ spsk kapers, finthakket
- salt og peber
- 1 spsk finthakket dild
- 125 g rejer
- lidt plukket dild til pynt
Sådan laver du rejebrød
- Skær hvert stykke brød i 3-4 mindre stykker og rist dem på en brødrister eller under grill i ovnen.
- Skær fennikel i små tern. Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citronsaft, kapers, salt, peber og dild, og kom den snittede fennikel i.
- Kom lidt fennikel-mayo på brødet og fordel rejerne på toppen. Pynt med lidt plukket dild.
- Se også opskrift på Perlespelt-otto med svampe og sprød salat.