-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Krebinetter med broccolisalat
Hakket kød er en sikker succes på middagsbordet. Her serverer vi krebinetter sammen med en lækker og lidt anderledes broccolisalat.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- 1 dl hvedemel
- salt og peber
- 1 spsk. olie
- 15 g smør
- Salat:
- 500 g broccoli
- 1 lille rødløg
- 8-10 tørrede bløde abrikoser
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- Tilbehør:
- kogt perlespelt eller ris
- Form 4-8 krebinetter af kødet. Vend dem i mel blandet med salt og peber. Steg dem på en pande i olie og smør (ca. 15 min. i alt).
- Del broccolien i små buketter. Pil rødløget og hak det fint. Skær abrikoserne i små stykker. Kog broccolien 3-5 min. i letsaltet vand, og dryp dem af i en sigte.
- Pisk olivenolie og citronsaft sammen og vend broccoli, rødløg og abrikoser i. Krydr med salt og peber.
- Servér krebinetterne med salaten og kogt perlespelt eller ris.