-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kyllingesalat med karry
En god kyllingesalat med karry smager fantastisk. Er kyllingen kogt eller stegt i forvejen så kræver retten højst 15 minutter, inden den kan sættes på bordet.
Kyllingesalat med karry til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- Kyllingesalat med karry
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Dressing:
- 1 dl mayonnaise
- 2 dl cremefraiche (18%)
- ca. ½ spsk karry (eller efter smag)
- evt. lidt aspargeslage
- salt og peber
- Fyld:
- 2 stk. kyllingebryster (kogte eller stegte, i små terninger)
- 250 g ærter
- 1 lille dåse asparges (henkogte)
- 2 æg (hårdkogte og pillede)
Sådan laver du kyllingesalat med karry
- Rør dressingen sammen og smag den godt til med karry, salt og peber.
- Vend fyldet i og læg de kogte æg (delt i både) på eller ved salaten.