-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Fuldkornspasta med rejer og ærtepesto
Det her er pasta på den sunde måde. Ærtepestoen er også super som dip eller smørrelse i en sandwich.
Næringsindhold
- Energi pr. person:675 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:61 %
4
Ingredienser
- 375 g fuldkornslinguine
- ÆRTEPESTO:
- 250 g grønne ærter
- 25 g ristede pinjekerner
- 2 fed hvidløg
- 25 g reven parmesan
- Ca. 1 dl basilikumblade
- Ca. 1 dl mynteblade
- 2 spsk olivenolie
- 1-2 tsk citronsaft
- Evt. lidt kogevand fra ærter eller pasta
- Salt og friskkværnet peber
- 200 g store rejer
- 2 panino eller 250 g groft brød
Sådan gør du:
- Begynd med pestoen. Blancher ærterne i kogende, letsaltet vand i 1 minut. Hæld dem i en sigte, afkøl dem under den kolde hane og lad dem dryppe af.
- Blend ærter, pinjekerner, hvidløg og parmesan med basilikum- og mynteblade, olivenolie samt lidt citronsaft. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra ærter eller pasta, så pestoen får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og vend den med pesto og rejer og server med brød.
- ENERGI PR. PERSON: 675 kcal, fedt 20%, protein 19%, kulhydrat 61%.