-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Fuldkornspasta med rejer og ærtepesto
Det her er pasta på den sunde måde. Ærtepestoen er også super som dip eller smørrelse i en sandwich.
Næringsindhold
- Energi pr. person:675 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:61 %
4
Ingredienser
- 375 g fuldkornslinguine
- ÆRTEPESTO:
- 250 g grønne ærter
- 25 g ristede pinjekerner
- 2 fed hvidløg
- 25 g reven parmesan
- Ca. 1 dl basilikumblade
- Ca. 1 dl mynteblade
- 2 spsk olivenolie
- 1-2 tsk citronsaft
- Evt. lidt kogevand fra ærter eller pasta
- Salt og friskkværnet peber
- 200 g store rejer
- 2 panino eller 250 g groft brød
Sådan gør du:
- Begynd med pestoen. Blancher ærterne i kogende, letsaltet vand i 1 minut. Hæld dem i en sigte, afkøl dem under den kolde hane og lad dem dryppe af.
- Blend ærter, pinjekerner, hvidløg og parmesan med basilikum- og mynteblade, olivenolie samt lidt citronsaft. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra ærter eller pasta, så pestoen får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og vend den med pesto og rejer og server med brød.
- ENERGI PR. PERSON: 675 kcal, fedt 20%, protein 19%, kulhydrat 61%.