Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer
Foto: Line Thit Klein Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer

Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer

Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer

Nemt og lækkert med en dejlig spicy smag. 

Print

3-4 kyllingebryster
1 tsk ingefær, fintrevet
1½ spsk soja, f.eks. tamari
1 fed hvidløg, finthakket
1½ spsk olivenolie
1 tsk chili, finthakket
lidt blandet salat eller spinat
75 g ærtespirer
½-1 lime, saft heraf

Sådan gør du

Krydr kødet med lidt salt og peber og olivenolie, og grill det, til det er gennemstegt 15-20 minutter. Bland ingefær med soja, hvidløg, olivenolie og chili. Skær kødet i skiver, og hæld marinaden over kødet.

Bland salat og ærteskud, og bland med lidt limesaft. Anret det på et fad, og kom skiver af kylling med chili-ingefær-marinade over.

Server kylling med chili-ingefær-marinade, salat og ærtespirer, og spis brød til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Chili, Ingefær og Hovedret