Pasta med parmaskinke og mozzarella
Foto: Betina Hastoft Den lækreste pastaret med parmaskinke og mozzarella.

Pasta med parmaskinke og mozzarella

Denne pastaret med parmaskinke og mozzarella smager skønt og er rigtig nem at lave i en travl hverdag. Se den lækre opskrift her.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

300 g pasta f.eks. bånd
2 stilke bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
4 tomater
3 spsk. olivenolie
2 dl friskreven parmesan
2 spsk. citronsaft
2 spsk. friskhakket persille
salt og peber
100 g parmaskinke
250 g frisk mozzarella

Pynt:

lidt tørret oregano og hakket persille

Tilbehør:

friskreven parmesan

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp pastaen i en si.
  2. Skær bladselleri og løg i meget små tern. Hak hvidløget fint. Skær tomaterne i tern.
  3. Svits bladselleri og løg, til det er blødt, uden det tager særlig farve. Svits kort tomattern og hvidløg med.
  4. Tilsæt parmesan, citronsaft og persille, og kog det sammen under omrøring et par min. Vend pastaen i.
  5. Skær parmaskinken i strimler, og vend dem i sammen med tern af mozzarella.
  6. Server pyntet med oregano og persille
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter, Nem aftensmad, Parmaskinke og Hovedret