
SPONSORERET indhold
Pasta med parmaskinke og mozzarella
Denne pastaret med parmaskinke og mozzarella smager skønt og er rigtig nem at lave i en travl hverdag. Se den lækre opskrift her.
4 personer
Ingredienser
300 g pasta f.eks. bånd
2 stilke bladselleri
1 løg
1 fed hvidløg
4 tomater
3 spsk. olivenolie
2 dl friskreven parmesan
2 spsk. citronsaft
2 spsk. friskhakket persille
salt og peber
100 g parmaskinke
250 g frisk mozzarella
Pynt:
lidt tørret oregano og hakket persille
Tilbehør:
friskreven parmesan
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Afdryp pastaen i en si.
- Skær bladselleri og løg i meget små tern. Hak hvidløget fint. Skær tomaterne i tern.
- Svits bladselleri og løg, til det er blødt, uden det tager særlig farve. Svits kort tomattern og hvidløg med.
- Tilsæt parmesan, citronsaft og persille, og kog det sammen under omrøring et par min. Vend pastaen i.
- Skær parmaskinken i strimler, og vend dem i sammen med tern af mozzarella.
- Server pyntet med oregano og persille