Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Risengrøds-klatter

Risengrøds-klatter - opskrift fra Hjemmet

Risengrøds-klatter

Risengrød i overskud kan bruges til skønne, gammeldags risklatkager. En sikker succes hos både børn og voksne.

12 klatkager
Print

Risengrøds-klatter

 

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet


1 rest risengrød
(ca. 400 g)
1 æg
2 spsk mel
1 usprøjtet citron
50-75 g rosiner (eller soltørrede tranebær eller lidt grofthakket tørret frugt)
15 g smør


Tilbehør: flormelis, syltetøj eller æblegrød

  1. Rør den kolde grød med sammenpisket æg, mel og fintrevet citronskal.
  2. Tilsæt frugt og bag dejen som små klatter på en pande med smør.
  3. Servér med flormelis, syltetøj eller æblegrød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Julemad, Risengrød og Klatkager