Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Spaghetti carbonara med spinat
Foto: Thomas Hergaard

Spaghetti carbonara med spinat - opskrift fra Hendes Verden

Skøn spaghetti carbonara med spinat

Spaghetti carbonara med spinat. Smagen i denne italienske klassiker er helt i top.

plate 2 personer
printer Print

Spaghetti carbonara med spinat
250 g tørret eller frisk pasta
125 g bacon (strimler)
250 g frisk spinat
2-3 æg
2-3 spsk. mælk eller fløde
50 g parmesanost
salt og peber
Tilbehør:
parmesanost og brød

  1. Sæt en gryde vand over til pastaen. Steg baconstrimlerne sprøde på en pande, og dryp af på et stykke køkkenrulle. Skyl og slyng spinaten.
  2. Pisk æg sammen med mælk eller fløde og revet parmesanost.
  3. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og tilsæt spinaten det sidste minut af kogetiden. Vend rundt, og hæld det hele i et dørslag.
  4. Hæld det tilbage i den varme gryde, og tilsæt bacon. Vend æggemassen i, og smag til med salt og peber. Server straks med ekstra parmesanost og brød.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter og Hovedret