
Spaghetti carbonara med spinat - opskrift fra Hendes Verden
Skøn spaghetti carbonara med spinat
Spaghetti carbonara med spinat. Smagen i denne italienske klassiker er helt i top.
plate
2 personer
Af Sandra Leigh Draznin
Ingredienser
Spaghetti carbonara med spinat
250 g tørret eller frisk pasta
125 g bacon (strimler)
250 g frisk spinat
2-3 æg
2-3 spsk. mælk eller fløde
50 g parmesanost
salt og peber
Tilbehør:
parmesanost og brød
- Sæt en gryde vand over til pastaen. Steg baconstrimlerne sprøde på en pande, og dryp af på et stykke køkkenrulle. Skyl og slyng spinaten.
- Pisk æg sammen med mælk eller fløde og revet parmesanost.
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, og tilsæt spinaten det sidste minut af kogetiden. Vend rundt, og hæld det hele i et dørslag.
- Hæld det tilbage i den varme gryde, og tilsæt bacon. Vend æggemassen i, og smag til med salt og peber. Server straks med ekstra parmesanost og brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pastaretter og Hovedret
Få vores NYHEDSBREV: