-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Små chokoladekager med dulce de leche
Uimodståelige små chokoladekager med dulce de lerche.
SMÅ CHOKOLADEKAGER MED DULCE DE LECHE
Tid: ca. 20 min. plus koge- og bagetid
(12 stk.)
1 dåse kondenseret mælk
1 tsk. flagesalt
150 g smør
150 g rørsukker
3 æg
100 g mørk chokolade 70 %
50 g hvedemel
50 g groft speltmel
50 g kakaopulver
2 tsk. bagepulver
flormelis til pynt
12 silikoneforme
1. Sæt dåsen med kondenseret mælk i vand, så det dækker, og kog i 3-4 timer. Afkøl, og rør karamellen med salt.
2. Pisk smør og rørsukker hvidt og skummende. Tilsæt æggene et ad gangen.
3. Smelt chokoladen over vandbad eller forsigtigt i mikroovn.
4. Bland hvedemel med speltmel, kakaopulver og bagepulver, og vend i dejen skiftevis med smeltet chokolade.
5. Fyld formene 2/3 op med dejen, og tilsæt en stor teskefuld dulce de leche. Vend forsigtigt rundt, så godt du nu kan, så karamellen og chokoladekage bliver marmoreret.
6. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 12 min. Afkøl kagerne på en bagerist. Drys med flormelis.
TIP
Resten af dåsen med kondenseret mælk holder sig fint et par uger.
► SE OGSÅ: Hjemmebagte æbleboller med chokolade og mandler
► SE OGSÅ: Hjemmebagte minirugbrød
► SE OGSÅ: Focaccia med gedeost og rødløg