-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Popcorn uden kemi – så let laver du dem ...
Lav verdens nemmeste popcorn selv enten i gryde, på grill eller i mikroovn.
Der er ingen grund til at købe popcorn i pose, når man kan lave sine egne (sunde) mikroovnspopcorn så let som ingenting:
Du skal bruge:
1 glasskål der kan tåle mikroovn
1 dl popmajs
1 spsk. vand
1 tsk. salt
1. Bland popmajs, vand og salt i skålen, og læg låg på.
2. Giv dem 7-8 minutter i mikroovnen på fuld styrke. Hold øje med dem undervejs. Pas på, når du tager skålen ud, for den er meget varm. Disse popcorn bliver helt perfekte og tager kun få minutter længere end de udskældte mikroovnspopcorn fra pose.
TIP: Du kan også sagtens tilberede popcornene i en gryde med låg, hvis du ikke har mikroovn. Udskift da vand med 2 spsk. smagsneutral olie. Husk at ryste gryden undervejs.
► SE OGSÅ: Sund og lækker madpakke
Karamelpopcorn fra grillen
Brug grillen til andet end pølser og store bøffer – f.eks. til denne nemme dessert.
Karamel:
100 g smør
½ dl lys sirup
140 g sukker
havsalt
Popcorn:
2 dl popmajs
2 spsk. smagsneutral olie
fint salt
1. Kom smør, sukker og sirup i en lille gryde, og kog op til en flydende karamelsauce. Smag saucen til med havsalt.
2. Vend majskerner med olie, og fordel dem i en gammel støbejernspande eller gryde, som tåler at komme på grillen. Læg et låg over, og hold over grillen, mens der jævnligt rystes. Når popcornene er færdigpoppet drysses de med salt.
3. Fordel popcornene i små bægre, og dryp karamelsaucen over.
TIP: Brug en gammel støbejernspande eller gryde, der har udtjent sin værnepligt i køkkenet, og lad den få et otium som grillgryde.