-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Wraps med falafler
Wraps er lige sagen! Her er en wrap med falafler og lækre grønsager. Det er en perfekt madpakke-idé!
2 stk
Ingredienser
- 1 rødt spidskål
- 1 rødløg
- 1 bundt bredbladet persille
- avokadomayo
- 2 tortillaer
- 6 falafler
- Avokadomayo:
- 2 1/5 dl
- 2 avokadoer
- 4 spsk mayonnaise
- 3 fed hvidløg
- salt og peber
- Sådan gør du: Hak spidskål, løg og bredbladet persille i mindre stykker.
- Skær avokadoerne over, og udhul dem med en ske. Kom avokadomassen i en skål. Kom mayonnaise og hvidløg i skålen, og mos blandingen med en stavblender. Smag avokadomayoen til med salt og peber.
- Smør tortillaerne med avokadomayo. Gem resten i køleskabet. Det kan bruges i burgere og som dip.
- Kom spidskål, løg og persille på. Kom falaflerne på, og mos dem evt., så de fordeles og ikke falder ud. Rul tortillaerne sammen til wraps.
- SE OPSKRIFTEN PÅ FALAFLER HER
- TIP! Grønsagerne i wrapsene kan varieres, alt efter årstiden, eller hvad du lige har i køleskabet. Desuden kan avokadomayoen skiftes ud med hummus.
- Opskriften er fra bogen femme foood af Annika Methmann Christensen og Winnie Methmann Christensen, Femme food, Lindhardt & Ringhof, 200 kr.