Vogues september-forside er måske lækket - se den her
SPONSORERET indhold

Vogues september-forside er måske lækket - se den her

Ingen ringere end popdronningen Beyoncé lader til at være på forsiden af Vogue i september.

Foto: Instagram
13. aug. 2015 | Mode | Eurowoman

Septembernummeret er den mest prestigefyldte udgave af amerikansk Vogue på grund af de ekstraordinært mange annoncekroner - og dermed glittede sider - som det indeholder.

Det har sågar kastet en dokumentar af sig, 'The September Issue', som vi kun kan anbefale, at du ser, hvis ikke du allerede for længst har gjort det, den kan bl.a. ses på Netflix.

Årets forside kan spændte Voguefans naturligvis ikke vente på, så den er tilsyneladende blevet lækket af Twitter-profilen @Bey_Legion - hvis ellers man kan regne med den, for det sker som bekendt jænvligt, at fotos af lækkede magasinforsider viser sig at være falske.

Her ser man tydeligt, at det er musikverdenens ukronede dronning, Beyoncé, med det fulde navn: Beyoncé Giselle Knowles-Carter, som er trækplasteret, der skal få købere over hele verden til at hive et eksemplar ned fra hylderne.

Dermed fortsætter chefredaktør Anna Wintour sin kærlighedsaffære med popkulturelle ikoner, da hun som bekendt for nylig satte ægteparret Kim Kardashian og Kayne West på forsiden. Ifølge Fashionista.com er det Beyoncés tredje Vogueforside. Stjernen har desuden i mere end et år afvist at give interview til Vogue, så nu vil det vise sig, hvad hun har på hjerte...