sponsoreret indhold
Hjælp til at genfinde glæden
SPONSORERET indhold

Hjælp til at genfinde glæden

Mange kæmper med negative tankemønstre og lavt selvværd. Den bekymringsløse glæde er væk i en grå og krævende hverdag, og det virker uoverskueligt at gå efter drømmene.

Foto: Getty Images
08. apr. 2021 | Sundhed

Er du ramt af stress, dårlige vaner og manglende glæde i dit liv, kan det være en stor hjælp at tale med en livsstilscoach. Coachen kan ofte hjælpe med at sætte ord på dine udfordringer og skubbe dig i en positiv retning.

Vi har samlet en række dygtige og inspirerende livsstilscoaches, som kan hjælpe dig med at få glæden tilbage og bryde de negative tankemønstre.

Genfind roenbuhl.jpg

Stress nedsætter livskvaliteten betydeligt, men stress kan behandles i et effektiv stressforløb.

Birthe Buhl holder til i smilets by, Aarhus, og hendes store passion er, ved hjælp af simple redskaber, at give den enkelte mulighed for at genfinde roen, så livskvaliteten vender tilbage. Er afstanden stor, er der mulighed for et onlineforløb.

Birthe Buhl er også kvinden bag den populære app, Mindfulness – bevidst nærvær, hvor du kan lytte til flere forskellige meditationer, lave yoga, blive guidet til en dyb og rolig søvn eller blot lytte til en gratis guidet bodyscan.

Gå efter drømmenehelleruplifecoach.jpg

Mange ved det ikke eller er i hvert fald uklare på det. Hos Hellerup Life Coach får du afklaring på dine livsmål samt større selvindsigt. Forløbet har også fokus på, hvordan du overvinder dine forhindringer, finder balance samt får de rette værktøjer, så du kan gå efter dine drømme. Forløbet tilbydes med en lille, mellem eller fuld-pakke samt mulighed for online sessioner. Der er en ligelig fordeling af kvinder og mænd, så prik her også gerne til manden.

Henrik hos Hellerup Life Coach har mere end 10 års uddannelse og erfaring indenfor coaching, terapi, psykoterapi og ledelse. Han er specialiseret i, at opnå klarhed omkring visioner samt skabe bevægelsen og resultaterne derhen. I coachingen kombineres de forskellige coaching og terapi retninger, da de positivt forstærker hinanden.

Personlig mentor hjælper dig ud af de negative tankemønstreSøvind.jpg

Igennem Henriette Søvinds kurser og uddannelser lærer du at sætte fokus på dig selv og se dine skyggesider i øjnene, så du kan skabe det liv, som du drømmer om.

Forestil dig, at du har din egen personlige mentor, der kan hjælpe dig ud af negative tankemønstre og give dig livskvaliteten tilbage. Mentorordningen er til dig, der ønsker at finde gaven i dine skyggesider, og samtidigt få redskaberne til at lave dit eget livsdesign med centrering i dig.

Uvurderlig støtte i de store forandringerLifecoach.jpg

Står du overfor en vigtig forandring i dit liv, er hjælp fra en livserfaren og international certificeret coach en uvurderlig investering.

Lis Petersson er lifecoach helt ind i sjælen, har 20 års professionel erfaring og ved selv, hvad det vil sige at tage store sving på livets vej. Lis har boet en periode i Asien, færdiggjort sin drømmeuddannelse som 53-årig og er senest flyttet til Bornholm, men beholdt sit kontor i København. Med Lis som sparringspartner bliver du udfordret og fulgt i mål med livsmod, humor og en toptunet fornemmelse for netop dig og dine behov for at nå en afklaring.

Bliv gladere for dig selv og din kropkaae.jpg

Kæmper du med dårlige vaner, et vægttab, der bare aldrig vil lykkedes, trøstespisning og manglende glæde i dit liv?

Så kan Steffenie hjælpe dig!

Sammen vil I arbejde med dine dårlige vaner, finde ud af hvorfor du overspiser, og hvilke tanker, der står i vejen. Du kommer ud på den anden side med større viden, et selvkærligt vægttab, madro - ved at lytte til din sult/mæthed og navigerer i fristelser, en større glæde for dig selv og din krop, større selvværd, glæde ved bevægelse og følelsen af, at du lykkedes med noget.