9 fantastiske film, du skal se i august
Film: The Postcard Killings

9 fantastiske film, du skal se i august

Trænger du til en pause fra solen? Smæk benene op, og lad Blockbuster stå for underholdningen! Her er 9 film, du skal opleve denne sommer.

Når solen har bagt lige lovligt mange timer i træk, eller grå regnskyer begynder at vise sig på himlen, er det rart med indendørs alternativer til strandture og grillhygge – som for eksempel en god film! Men hvad for en skal du vælge? Her er 9 nye titler til inspiration!

Den største forbrydelse - se den fra d. 2.8Den-storste-forbrydelse_614.jpg

Den største forbrydelse er historien om holocaust i Norge. I november 1942 sættes en stor politiaktion i gang over hele landet. Ordren kommer fra den tyske besættelsesmagt og lyder på, at den store gruppe af jødiske mænd, som bare en måned tidligere blev sendt til Berg Interneringslejr, nu skal fragtes til kajen i Oslo. Her tvinges i alt 529 norske jøder om bord på fragtskibet DS Donau – skrækslagne og uvidende om, at endestationen er Auschwitz.

Se filmen her: Den største forbrydelse

The Postcard Killings - se den nuPostcardKillings_614.jpg

Er du på jagt efter spænding? Måske endda med en god portion thriller-uhygge? Så er The Postcard Killings et godt bud på filmen til din næste movie-night!

Rundt omkring i Europa myrdes kærestepar uden nogen umiddelbar sammenhæng – udover en række mystiske postkort, som havner på skrivebordet hos en tilsyneladende tilfældig svensk journalist ved navn Dessie Larsson. Sammen med New York-politimanden Jacob Kanon, hvis datter blev myrdet, mens hun var på bryllupsrejse i London, dykker Dessie ned i opklaringsarbejdet. For er der en seriemorder på spil? Eller ligger der noget helt andet bag?

Filmen Postcard Killings er en filmatisering af bogen, som er skrevet at James Patterson og Liza Marklund.

Se filmen her: The Postcard Killings

In the Heights - se den nuIn-the-hights_614.jpg

Musicalen In the Heights er en filmatisering af det populære Broadway-stykke af samme navn. Der er fuld knald på både sang og dansetrin, når vi i filmen møder de mange skønne karakterer fra kvarteret Washington Heights på Manhattan – blandt andet bodegaejeren Usnavi, der drømmer om at vinde i lotteriet, så han kan gense de mange flotte strande i Den Dominikanske Republik, og Usnavis barndomsven Nina, som vender tilbage til Washington Heights med overraskende nyheder til sine forældre.

Filmen er skrevet af Lin-Manuel Miranda, som også står bag det store musicalhit Hamilton.

Se filmen her: In the Heights

Ammonite - se den fra d. 2.8Ammonite_614.jpg

I det romantiske drama Ammonite ændres de to kvinder Mary Anning (Kate Winslet) og Charlotte Murchisons (Saoirse Ronan) liv sig for altid, da de møder hinanden på uventet vis.

Perioden er 1840’erne, og den anerkendte palæontolog Mary arbejder i en lille sydengelsk by. En turist i byen, Roderick Murchison, har stor beundring for Marys arbejde og tilbyder hende penge for at oplære og se efter hans ulykkelige hustru Charlotte, mens han selv er bortrejst. Mary er i pengenød og har ikke råd til at sige nej, men samarbejdet med den ugidelige Charlotte er ikke nemt. Lige indtil følelser begynder at spire mellem de to kvinder.

Se filmen her: Ammonite

Love, Weddings & Other Disasters se den fra d. 16.8Love-weddings-and-other-disasters_614.jpg

Elsker du også rom-com’s? Så venter der dig her en af de nye af slagsen! Love, Weddings & Other Disasters er en multi story-film – lidt ligesom vi kender det fra hits som Love Actually og New Years Eve. Handlingen centrerer sig om en række forskellige mennesker, der alle, på den ene eller den anden måde, arbejder med bryllupsplanlægning og at skabe den perfekte dag for forelskede par. I karakterernes egne liv er det der med kærlighed dog knap så rosenrødt. Men mon ikke lidt magi alligevel kan opstå, hvis bare de møder de helt rigtige?

Se filmen her: Love, Weddings & Other Disasters

Luca - se den fra d. 3.8Luca_DMD_LUCA_PAYOFF_614.jpg

Skal du ikke selv sydpå i år? Så rejs til den italienske riviera med Disney og Pixars spritnye animationsfilm, Luca! Der er skruet helt op for sjov og eventyr, når teenagedrengen Luca og hans nye bedste ven Alberto oplever den perfekte sommer sammen fyldt med is, pasta og scooterture i en smuk italiensk kystby. Den gode stemning trues dog af en hemmelighed: Luca og Alberto er begge havuhyrer fra en anden verden – og ingen i byen må opdage det!

Se filmen her: Luca

Together Together - se den fra d. 23.8Together-Together_614.jpg

Hvad gør man, hvis man er en single mand i 40’erne, som endnu ikke har mødt den, man gerne vil stifte familie med? Man får et barn alene! Eller, det er i hvert fald tilfældet for hovedpersonen Matt i feel good-filmen Together Together. Matt hyrer en ung kvinde ved navn Anna som surrogatmor, og selvom de to lever forskellige liv, og ikke umiddelbart har noget tilfælles, bliver det starten på et uventet venskab. Bare fordi man ikke er ”together, together”, betyder det nemlig ikke, at man ikke kan knytte et tæt bånd til hinanden.

Se filmen her: Together Together

First Cow - se den fra d. 2.8First-Cow-1-1600x900-c-default_614.jpg

I 1820’ernes Amerika, under guldfeberen i The Pacific North West, krydser den omrejsende kok Cookie veje med den ambitiøse kinesiske immigrant King-Lu. Mødet er ganske tilfældigt, men før de ved af det har de skabt både et venskab og en forretningsplan: Ved at stjæle mælk fra den eneste ko i Oregon producerer de bagervarer, som kan måle sig med nogle af de bedste bagerier i Europa. Makkerparret får hurtigt stor succes, men med tiden bliver det vanskeligere og vanskeligere at skjule mælketyverierne fra koens rige og mægtige ejere.

Se filmen her: First Cow

Dream Horse - se den fra d. 9.8Dream-horse-02473_614.jpg

Dream Horse er baseret på den sande historie om en flok naboer, der efter en række uheldige år, hvor pengene har været små, beslutter sig om at gå sammen om en væddeløbshest. Idéen kommer fra bartenderen Jan Vokes, og da føllet kommer til verden, kaster hun sig, sammen med nogle af de andre investorer, ud i både pasning og træning, selvom ingen af dem har prøvet det før. Det bliver starten på et fællesskab, og inden længe er det den ellers uerfarne gruppes fælles drøm, at deres hest skal vinde et eliteløb.

Se filmen her: Dream Horse