Forkælelse til krop og sjæl
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Kurbadet, Landal Rønbjerg, Lumin, Lübker, Skallerup Seaside Resort, Slotsøbadet & Water Wellness.

Forkælelse til krop og sjæl

Mange af os lever en alt for travl og hektisk hverdag med arbejde, hus, børn, fritidsinteresser, ægtefælle, familie og venner. Vi når måske det meste, men glemmer ofte os selv.

Wellness er derfor en oplagt lejlighed til mig selv-tid. Med en wellness-oplevelse kan du give dig selv opmærksomhed, nænsomhed og selvkærlighed.

Afslapning løfter vores dagligdag og giver større overskud til dagene fremover, og ofte kan vi nyde oplevelsen i lang tid efter, når vi kan føle os afslappede og udhvilede i hele kroppen. Vi har her samlet en række lækre wellness-oplevelser i hele landet, som tilbyder forkælelse og wellness.

Wellness-behandlinger med mennesket i fokus
Lumin_o1.jpgLumin Holistic Wellness på Frederiksberg har samlet en meget bred vifte af behandlingsformer, fra alternative til kosmetiske, for at du, som kunde, kan samle dine behov ét sted.

Indehaver, Maral Namin, er uddannet kosmetiker og afslutter i november 2019 yderligere en uddannelse som zoneterapeut.

Maral Namin har arbejdet 16 år som selvstændig og har sideløbende taget flere kurser mv. for at dygtiggøre sig og for at tilbyde endnu flere behandlinger i sin klinik.

Maral studerede en periode på medicinstudiet, hvilket har givet hende større ballast i hendes nuværende virke. Derudover arbejder Charlotte Bjørn i Lumin. Hun er uddannet massør, zoneterapeut, Kranio Sakral terapeut, akupunktør samt nerverefleksolog med 25 års erfaring bag sig.

Maral og Charlottes historie går helt tilbage til dengang Maral var i lære, hvorfor de i dag gør et stærkt og harmonisk team, som altid står klar til at byde dig velkommen.

Som navnet på klinikken indikerer, er det hele menneske i fokus, når man er til behandling hos behandlerne i Lumin. Klinikken er let tilgængelig på Nordre Fasanvej 48, kun 300 meter fra Fasanvej Station. Derudover er der 2 timers gratis gadeparkering.

Gør huden vinterklar med Himalaya Saltsten massage
IJH_kurbadet.jpgKURBADET i Hornbæk er et sanseunivers, hvor der tilbydes skønheds- og velværebehandlinger - som med succes kan kombineres med en tur i det skønne spa og en delikat frokost i Restaurant I. 

Prøv den vidunderlige Himalaya Saltsten massage. Vores kroppe og hud trænger til at blive peelet for al sommerens sol og vejr. Derefter tilføres alle de skønne mineraler gennem en dejlig varm, blid og løsnende massage. Din krop og hud bliver klar til efterårets og vinterens hårde vejr og vind.

KURBADET anbefaler også Japansk Lifting facelift. Denne behandling består af spirulina maske, ansigtsmassage med økologisk hybenkerneolie, saltstensmassage, fugtmaske og massage af nakke og hovedbund samt fod- og underbensmassage. Behandlingen afspænder og stimulerer ansigtet, og kombinerer ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfedrænage og akupressur. 

KURBADETS fodterapeut tilbyder den populære Milk Bath pedicure. Stress af som kleopatra i et afslappende fodbad med mælk, udvalgte blomster og essentielle olier. Imens arbejder mælkesyren, en alfa-hydroxysyre, effektivt med at opløse de proteiner, der holder døde hudceller sammen, og efter en grundig professionel fodbehandling efterlades fødderne silkebløde og fine. Kan med fordel kombineres med lak eller shellac.

Wellness mens børnene leger i badelandetlandal_wellness_alt.jpgEn af Nordjyllands wellness-perler ligger gemt på ferieparken Landal Rønbjerg ved Limfjorden. 

Her bydes du velkommen i de græsk inspirerede lokaler, hvor du kan koble af og nyde udsigten over parkens fine lille svanesø, mens resten af familien morer sig i det store badeland.

Rønbjergs wellnessafdeling byder bl.a. på hammam, sauna, dampkabiner, fiskespa, koldtvandskar og udendørs jacuzzi med udsigt over parken. Her finder du også et bredt udvalg af luksuriøse behandlinger såsom massage med varme muslingeskaller, tropiske indpakninger og meget mere.

For den ultimative oplevelse kan du også leje hele afdelingen til private arrangementer, der holdes i afslapningens tegn.

Kom langt væk fra hverdagen
lubker_raisfoto_7374_w.jpgTrænger du til et pusterum fra hverdagens travlhed, er Lübker Spa på Djursland stedet at tage hen. Her er ingen støj eller deadlines – du træder derimod ind i en behagelig verden af ro og velvære, der lader dig slippe spændingerne og genfinde balancen. Den eneste agenda er at sikre dit absolutte velvære.

Lübker Spa er to etager ren luksus med spafaciliteter i alle former, skønne krops- og ansigtsbehandlinger, selvbehandlinger samt lækre produkter fra deres tilhørende shop. 

Du finder både dampkabine, spabad, fodbadsfontæne, hvilelounge, hyggelig finsk pejsestue med sauna samt tagterrasse med vildmarksbade og koldvandskar – som alt sammen kan bidrage til fornyet energi og velvære. 

Entrébilletten (fra 299,- kr.) inkluderer lån af kåbe og håndklæde samt adgang til spabuffet med frisk frugt, te og vand. 

Sanseoplevelse i antikkens Rom
Skallerup_m2a7780red.jpgInspireret af det antikke Rom har Skallerup Seaside Resort, skabt et velværeunivers med det ypperste inden for wellness og spa i enestående omgivelser med søjler, kampestensvægge og rislende fontæner.

Her kan du nyde de varme termalbade, dampbade, saunaer og velværebehandlinger, eller drikke et glas champagne i det udendørs varmtvandsbassin med udsigt til klitter og Vesterhav – en sanseoplevelse for krop og sjæl.

Samtidig kan du opleve saunagus i verdensklasse i en af Danmarks største sansesaunaer med havudsigt. 

I Romulus - spa & wellness er det god latin at forkæle sig selv, og du vil opdage, at Romulus er meget mere end traditionel wellness. 

Wellness i historiske rammerSlotssoebadet_dsc_0349-21.jpgDronning Dorotheas Badstue er et historisk spacenter i hjertet af Kolding!

Blandt meget andet badstuen følgende faciliteter:

  • Dampbad - Indrettet med dampfontæne i midten af dampbadet. Mulighed for “det kolde gys” i selve dampbadet. Ca. 48° og luftfugtighed på 95%
  • Sauna, Luksus sauna i middelalderstil ca. 80°
  • Sauna med lysterapi, Ca. 60° med skiftende lys til påvirkning af sindsstemning
  • Udendørs sauna, på terrassen er der en udendørssauna ca. 80°. Udsigten over Slotssøen kan nydes herfra
  • Udendørs spa, nyd udsigten over Koldinghus og Slotssøen i det udendørs spabad ca. 39°
  • Oplevelsesbruser, tag en tur under oplevelsesbruseren og oplev fornemmelsen af blid regn med duft på din krop
  • Koldtvandsbassin, 14°, til neddrosling af kropstemperaturen
  • Saltbassin, 16% saltholdig vand med flydeeffekt som ved Det Døde Hav
  • Duftbassin, 36°. Oplev forskellige duftindtryk fra dag til dag. Kom og oplev foråret, sommeren, julen osv.

En historisk afslappende oplevelse.

Forsvind ind i en særlig verdenwaterwellness_alt-wellness-billede.jpgNår du træder ind i Dagna Spa & Wellness, er det som at forsvinde ind i en helt særlig verden.

I deres lækre spa faciliteter og loungeområde kan du slappe af for en stund og komme tilbage i balance. Nyd deres unikke varmtvandsbassin og jacuzzi, der virker som brusende balsam for din krop og bringer dig helt ned i gear. I dampbadet kan du benytte Dagna Signatur scrub, som blødgør og plejer din hud.

Prøv deres saunagus - en varm aromatisk terapeutisk oplevelse, der lindrer muskelsmerter, renser kroppen for affaldsstoffer og giver dit immunforsvar et boost.

Ønsker du at forkæle dig selv, tilbyder Dagna Spa & Wellness enestående behandlinger. Prøv eksempelvis en fantastisk Lava Shell massage, hvor muslingeskallernes bløde former bliver en forlængelse af behandlerens hænder og giver lindring, hvor det er nødvendigt.

Dagna Spa & Wellness glæder sig til at byde dig velkommen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed