sponsoreret indhold
Her får du adgang til alt det bedste til hår, hud og negle
SPONSORERET indhold

Her får du adgang til alt det bedste til hår, hud og negle

Der findes efterhånden en lang række beautyshops, der bugner af lækre plejeprodukter. Her har vi samlet fire af dem, vi vender tilbage til igen og igen.

Foto: Getty Images
09. feb. 2023 | Livsstil | Depend Cosmetic, Icon Hairspa, Bodyologist og Prettycute.dk

Er du på jagt efter et godt udvalg af lækre produkter til enten dit hår, dine negle, din hud eller bryn og vipper? Så tag på besøg i en beautyshop med et stort sortiment og masser af produkter, der passer præcis til dig. Her er fire gode webshops med alt fra luksuscremer og neglelak til økologisk hårpleje.

God shopping!

Plej din krop, som du plejer dit ansigt

Bodyologist er et nyt dansk hudplejebrand, der tilbyder en række af effektive og luksuriøse kropsplejeprodukter. Brandet er skabt af to stærke profiler med mere end 30 års erfaring fra skønhedsbranchen i både ind- og udland.

Bodyologist fokuserer udelukkende på pleje af kroppen. Med afsæt i en kærlighed til gennemtestede, aktive og veldokumenterede hudplejeingredienser er Bodyologist et brand, der er dedikeret til at fremme sund, velplejet hud og med fokus på, at vi skal behandle vores krop, som vi ville behandle vores ansigt.

For Bodyologist er det vigtigt, at man holder sin krop og sit sind i balance og at vælge produkter, der sikrer dig en mindful, sublim oplevelse ved hver brug. Pleje af huden skal ikke bare føles godt – det skal også gøre en tydelig forskel for din hud.

Bodyologist mener, at kroppen fortjener de samme aktive ingredienser, tid og kræfter som ansigtet, og derfor er deres budskab også: Treat your body like your face.

Svenskproducerede negleprodukter og alt til bryn og vipper

Depend Cosmetic blev grundlagt i Sverige i 1952.
I dag har Depend Cosmetic to fokusområder: Neglene og øjnene. De har et fuldstændigt negleplejesortiment med alt, hvad du skal bruge. Øjenprodukterne omfatter nicheserier, der styrker og forskønner øjenkonturerne.

De udvikler og producerer selv deres egne produkter. Flydende produkter produceres på deres fabrik i Halmstad langs den svenske vestkyst. Negle, kunstige vipper og andre artikler bliver produceret i Indonesien, hvor de har investeret i deres egen produktion og producent.

Følg med på Instagram eller vores website.

ICONICshop – gode hårdage kommer ikke af sig selv

Hos Iconicshop har de samlet nogle af de mest kendte og eksklusive internationale og nordiske brands på markedet, som fx KEVIN:MURPHY, K18 og LIVING PROOF.

De er mere end bare en webshop, da de udover det store udvalg af beauty- og hårprodukter i luksuskategorien også deler ud af ekspertviden, tips og tricks til, hvordan du skal bruge dem rigtigt. ICONIC har gjort det nemt ved hjælp af små ikoner, der overskueliggør hvilken hårtype eller problem, som produktet er en løsning på.

Det er slut med at købe produkter, der ikke omfavner dit hår og dine behov – her bliver du guidet til det perfekte match.

Læs mere på vores Instagram eller website.

 

Skønhedsprodukter der virker med prettycute.dk.

Prettycute er en dansk webshop, der er ejet af kvinder. Produkterne indeholder strejf af naturlige ingredienser, der har virket for kvinder gennem århundreder før vores tid i dag.

Vi bruger ingredienser såsom rosmarin, jojoba og vegetabilske proteiner til sundt og fyldigt hår. Døjer du med fedtet hår har vi også løsningen hertil - nemlig afrensende shampoo med naturligt kul.

Prettycutes egen hårpleje serie er økologisk, glutenfri, curly hair godkendt, uden SLS + SLES og veganske produkter.

Silke til håret:
Udover hårpleje produkter har prettycute en række silkeprodukter af 19 mm ægte morbærsilke. Her kan du få de hypede silkepuder, heatless curlers og hårmasker der beskytter håret om natten og forhindrer knækkede spidser.

Læs mere på Instagram eller på vores website.

Anbefalet til dig