sponsoreret indhold
Ting du absolut ikke må glemme at pakke med på ferien
SPONSORERET indhold

Ting du absolut ikke må glemme at pakke med på ferien

Til San Sebastian uden solbriller eller Laos uden læsestof? Vi har lavet en liste, så du kan lave en liste og undgå sommerens (små) rejsekatastrofer.

21. jun. 2016 | Livsstil

Det er en klassiker. Du er lige ankommet til hotellet, smider kufferten på sengen og åbner den, da det første trætte suk sænker sig over dig; Opladeren! Du har fan... glemt opladeren.

I rejseeuforien sker det ofte, at vi glemmer de små ting, som kan komme til at spille en stor rolle på ferien. Og så kan den første dag allerede være spildt med at løbe rundt efter oplader, recepter, ekstra håndklæder med mere.

Vi har lavet en liste over 12 ting, som du i hvert fald ikke må glemme, og som du bør skrive ned – ikke senere men nu! Nu!

1. Lav en liste med must haves
Det er kedeligt, ja, men det er den mest idiotsikre måde at sikre sig en stress-fri ferie på. Men vær realistisk. Der er like-to-have og must-have, når man pakker til ferien.

2. Førstehjælpskasse
Nej, du skal ikke pakke til at kunne lave en regulær bypassoperation på Champs-Elysées. Og nej, du skal heller ikke nødvendigvis pakke en helt førstehjælpskasse. Men sørg for at pak hovedpinepiller, plaster og evt. medicin. Hvis du tager medicin, så skal du huske recepterne. I mange lande vil der være andre love for recepter.

3. Hold kosmetikprodukter til et minimum
Okay, medmindre du skal bestige et bjerg eller til en ødet ø til sommer, så burde du kunne finde ting som shampoo, sol- og ansigtscreme. Det gør også chancerne mindre for, at du åbner din taske og finder yndlingssommerkjolen smurt ind i solcreme.

4. Tabletten
Ferien handler om afslapning, og zen-afslapning er allerbedst, når vi læser. Ulempen er dog, at bøger og magasiner hurtigt kan komme til at veje, alt imens der ikke skal særligt meget til, før bøger - og især magasiner – bliver hærget på ferien. Derfor er tabletten et must. Her kan du læse e-bøger, og med Flipp – et nyt digitalt magasinabonnement - får du adgang til over 45 magasiner for 99 kr. Fra Eurowoman til ALT for damerne og magasiner som Rum, Euroman og Fit Living. Et must til ferieafslapningen, og så er første måned endda gratis!

5. Adapters og opladere
Man kan blive så træt, når man endelig har husket opladeren men nu finder ud af, at stikket ikke passer i væggen. I Spanien er stikkontakterne f.eks. aflange, hvorfor du nu skal ud og bruge penge på sådan en i stedet for et godt glas rosé. Husk at købe adapters i lufthavnen!

6. Høretelefoner
De kan være forskellen på liv og død – både når du sidder i flyet ved siden af et ekstraordinært utilfreds spædbarn, eller når du bare lige skal have en kort pause fra din rejsepartners evindelige "åååh gud, hvor er det smukt".

7. Håndklæder
En klassiker! De fylder i tasken, ja, men hvis hotellet eller airbnb-lejligheden ikke har ekstra håndklæder, så er det også nogle ærgerlige penge at skulle bruge.

8. Pas, penge og billet
Ja, den siger sig selv... Og nøgler i øvrigt også. Ja, husk nøglerne!

9. Toilettasken
Igen er vi ude i en klassiker. Tandbørste, tamponer, hygiejnebind, kontaktlinser og servietter.

10. Nakkepuden
Du kommer til at elske din nakkepude - både på turen derned og når du mættet af mad og oplevelser flyver hjem igen.

11. Ti essentielle tøj-items
Til en sommerferie kan du i grunden klare dig med en afslappet top, en lille håndtaske, et par lækre solbriller, afklippet denim-shorts, en klassisk T-shirt, en afslappet sommerjakke, en bikini, et par sandaler, en sommerkjole og et par jeans. Så er du klar. Bum!

12. Rejsenettet
Det er et must-have til storby-ferien. Her kan du have tabletten, en flaske vand, bikinien og måske de der sommersandaler, du også lige kom til at shoppe.