sponsoreret indhold
Bedst i test til baby
SPONSORERET indhold

9 testvindere: Her er de babyprodukter, vi har kåret som ’bedst i test’

Det kan være svært at gennemskue, hvilken pusletaske, amme-BH, gåvogn eller rejseseng du skal købe. Vi har samlet de babyprodukter, der har klaret sig bedst i test hos os.

Af: Redaktionen Foto: PR
22. nov. 2017 | Børn | Jollyroom.dk

Gennem tiden har vi testet et væld af babyprodukter. For at give dig et overblik, har vi her samlet nogle af de ting, der har klaret sig bedst i test.

Bedst i test: Pusletaske

Den gang skrev vi: Dejlig rummelig, mange lommer og masser af plads til alt, hvad man har brug for på farten. Tasken er vandtæt, hvilket er et stort plus – dog er der udvendige rum, der ikke kan lukkes. En lækker taske, som absolut er pengene værd. Især hvis man leder efter noget, som man også vil bruge efterfølgende, evt. til sport, yoga eller lignende.

Pusletaske fra Storksak, 1.199 kr.

LÆS OGSÅ: Tvillinger på vej: Det skal du vide, når du køber udstyr til to

Bedst i test: Gåvogn

Den gang skrev vi: Wheely Bug er let og flytter sig uden brok – og larm – i alle retninger. De små holder bare fast i bøjle eller ører og hviner af fryd. Selvom man endnu ikke mestrer køreteknikken, er der også fuld fart på de små, der skubber det lille dyr rundt. Og så kan Wheely Bug fås i en større version, når de små vokser.

Gåbil fra Wheely Bug, 719 kr.

Bedst i test: Bidering

Den gang skrev vi: 100 procent naturgummi – så kan selv de mest kemiforskrækkede mødre være med. Den er dejlig blød, bøjelig og nubret flere steder. Er den pengene værd? Ja, for dælen! Det kan der ikke herske tvivl om. Den er både økologisk, brugbar og pæn. 'En perfekt barselsgave' lyder det, da den kommer i den fineste gaveæske.

Bidering fra Sophie la Giraffe, 119 kr.

Bedst i test: Rejseseng

Den gang skrev vi: Den vejer ingenting, og selv om den firkantede, kuffertlignende taske fylder, så forstår man godt hvorfor, når man ser den lækre, tykke madras, der følger med. Luksus til den lille. Gennemført design med fine detaljer.

Rejseseng fra Babybjörn 1.999 kr.

Bedst i test: Aktivitetstæppe

Den gang skrev vi: Et tæppe, som voksne også kan lide at se på, men alligevel er der ikke sparet på sjove sager til de små. Der er kugler og vand i legetøjsdyrene, og de kan fløjte, bjælde, knitre og hyle som en ugle. Der er ingen sikkerhedskant på tæppet, men det er så stort, at der skal trilles en del, før de små når det kolde gulv. Og der er ingen små løse dele eller grimme steder, hvor buttede babyfingre kan komme i klemme.

Aktivitetstæppe fra Treetop Friends, 799 kr.

Best i test: Kombipose

Den gang skrev vi: Den kan det hele: foldes til lille baby, stor baby og tumling. Justeres til at passe til årstiden. Baby slumrer sødt og behøver ikke ret meget tøj på. Voksi har total styr på temperaturen. Voksiposen lever op til ryet som kombiposernes 'moder'. Den er dyr, ja, men det er en langtidsinvestering, som kan gå i arv eller sælges videre.

Kørepose fra Voksi, 1.899 kr.

Bedst i test: Babyalarm

Den gang skrev vi: Lille, sort og lækker i designet. Smart detalje med snoren til at hænge alarmen om halsen, da ledige hænder er lidt af en mangelvare. De digitale enheder finder selv hinanden – så man er helt fri for at rode rundt mellem kanalerne! Smarte funktioner: Temperaturmåler, vibrator og mulighed for at koble flere babyenheder til samme forældreenhed (så du kan lytte til flere børn ad gangen).

Babyalarm fra Neonate, 1.449 kr. hos Jollyroom.dk

Bedst i test: Uldbody

Den elastiske, bløde kvalitet kradser ikke, og økomærkerne falder i god jord. Ulden er desuden mulesing-fri – hvilket betyder, at ingen dyr har lidt overlast i produktionen. Så kan vi vist ikke forlange mere. Varm, tør og silkeblød hud er resultatet af en hel dag i bodyen.

Uldbudy fra Joha, se udvalget hos Jollyroom.dk

Bedst i test: Amme-BH

Den gang skrev vi: Den tynde, lette bh er stærkere, end den syner, og den holder fint på formerne, også de større af slagsen. Den er så blød og behagelig, at man næsten glemmer, at man har den på. Vupti – så er bh'en åben, og babyen kan spise. Det går som en leg, og det er dejligt, at åbningen er lille og diskret, så hele brystet ikke vælter ud.

Amme-BH fra Abecita, 249 kr. hos Jollyroom.dk

LÆS OGSÅ: De 10 mest populære slynger, vikler og bæreseler

LÆS OGSÅ: De 10 bedst sælgende autostole

LÆS OGSÅ: 41 geniale gaver til barnedåb og navngivning