sponsoreret indhold
Bedste autostol
SPONSORERET indhold

De 10 bedst sælgende autostole

Jagten på ny autostol kan være lidt af en jungle. Hvad er mon den bedste? Er det testvinderen, bedst til prisen eller den dyreste på markedet? Her kan du skæve til, hvilke autostole andre småbørnsforældre vælger.

Af: Kicki Boss Foto: Getty Images
21. nov. 2017 | Børn | Jollyroom.dk

Den rigtige autostol er vigtig. Virkelig vigtig. Vi taler sikkerheden for din absolut dyrebareste last i bilen. Men der findes virkelig mange autostole, og indsnævringen af feltet kan ærlig talt være udmattende. Derfor har vi samlet en liste til dig med de mest populære autostole fra Jollyroom.dk. Du kan med andre ord starte med at tjekke ud, hvad nogle af alle de andre forældre vælger.

Alle stole er godkendt til de angivne vægtklasser.

OBS: Vær opmærksom på dit barns vægt og anbefalingerne for, hvornår det er sikkert at sidde fremadrettet i autostolen. Læs mere her.

Britax Römer DualFix

En Isofix-monteret autostol, der kan anvendes til børn på 9-18 kilo. Autostolen kan monteres både bagud og fremadrettet og fås i flere forskellige farver aftageligt, vaskbart betræk. Her ses farven Storm Grey.

Tilbudspris: 2795 kr. (Normalpris: 4599 kr.)

Cybex Sirona M2

En testvindende autostol som kan bruges fra barnet er nyfødt med spædbarneindlæg, til barnet vejer 19 kilo. Stolen monteres i smartbase i Isofix, og betrækket fås i flere farver og er vaskbart. Her ses stolen i sort.

Tilbudspris: 1619 kr. (Normalpris: 2399 kr.)

Axkid Minikid

Kører du i en mindre bil, kan det være, at denne autostol er noget for dig. Den fylder nemlig ikke særlig meget. Stolen monteres bagudvendt og er til børn på 0-25 kilo. Fås i flere farver og kommer med vaskbart betræk.

Tilbudspris: 2299 kr. (Normalpris: 3299 kr.)

Cybex Anton M

En autostol med rigtig mange justeringsmuligheder, så du kan sikre, dit barn sidder korrekt. Stolen kan monteres på tilhørende barnevognsstel og er godkendt til montering i flyvemaskine. Autostolen er til barnet på 0-13 kilo og fås i flere farver. Her vist i mørkeblå. Betrækket er vaskbart.

Pris: 1799 kr.

Babyjogger City Go

Ergonomisk autostol til de mindste på 0-13 kilo. Selve stolen vejer under 4 kilo og kan både selemonteres eller med Babyjogger adapter og Isofix. Autostolen kan desuden monteres på de fleste Babyjogger-stel med adapteren.

Pris: 1599 kr.

Britax Römer Primo

Babyautostol til børn på 0-13 kilo, som kan monteres direkte på Britax-stel uden adapter. Fås i flere farver.

Pris: 1329 kr.

GB Idan Autostol I-size

Denne baby-autostol kan både selemonteres og monteres i Isofix. Med stolen følger en spædbarneindsats, som gør stolen behagelig for den helt lille baby. Stolen er godkendt til børn fra 0-13 kilo og kan monteres på flere forskellige barnevognsstel.

Pris: 2.799 kr.

Britax Römer Baby-Safe I-size

Denne autostol er designet til optimal sikkerhed til nyfødte, men kan bruges op til barnet vejer 13 kilo. Nakkestøtten kan justeres for bedste komfort i takt med, at barnet vokser. Fås i flere farver – her i farven Mineral Purple.

Tilbudspris: 1595 kr. (Normalpris 1799 kr.)

Recaro Zero1 i-size

En autostol, barnet kan vokse i. Stolen kan bruges fra barnet er spæd med spædbarneindsatsen og helt op til barnet vejer 18 kilo. Stolen er vendbar, har vaskbart betræk og fås i flere farver. Her i farven Carbon Black.

Tilbudspris: 3595 kr. (Normalpris: 4498 kr.)

Maxi-Cosi Rodifix Airprotect selestol

Autostol til de store børn på 15-36 kilo. Stolen er nem at justere efter barnets højde og kan monteres både i Isofix og med sele. Stolen fås i flere farver og betrækket kan vaskes.

Tilbudspris: 1519 kr. (Normalpris: 1999 kr.)

Sæt dig altid ind i sikkerheden, før du handler autostol og læs i øvrigt Jollyrooms guide om autostole før du shopper.

Anbefalet til dig