Forevig de vigtige minder: Guide til landets dygtige børnefotografer
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: By Edelgaard Photography, By Roest, Fotograf Emilie Hynne, Gyldholm Photography, Juliethierryphotography & Rebekka Stamnes

Forevig de vigtige minder: Guide til landets dygtige børnefotografer

Skal du også have taget billeder af dine børn – så kig med her, og bliv guidet i, hvor du finder nogle af landets dygtige børnefotografer.

Efterhånden er mange af de billeder, vi tager, fotograferet med en smartphone. Men der er noget særligt ved de billeder, vi fremkalder – det er som om, man gør sig ekstra umage, både foran og bagved linsen. Nogle af de billeder, som mange af os sætter særligt stor pris på, er fremkaldte billeder af vores børn. Vi har dem både hængende derhjemme på væggen og stående i ramme på skrivebordet på arbejdspladsen. Ikke mindste forærer vi også billederne raskt væk til bedsteforældre, der bliver ekstraglade for billeder af de små poder. Når det netop kommer til billeder af vores børn, vælger mange en professionel fotograf, der kan få noget helt særligt frem i motivet. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal lede efter en fotograf med ekspertise i at tage billeder af børn, så tag et kig på denne liste.

By Edelgaard Photography – fanger magiske øjeblikke

By Roest – autentisk fotografering i dokumentarisk stil

Fotograf Emilie Hynne – børnefotografering med plads til leg

Gyldholm Photography – få jeres magiske øjeblikke foreviget

Juliethierryphotography – making memories

Små spirer af Stamnesfoto – smukke skud af små spirer.

By Edelgaard Photography – fanger magiske øjeblikke

Fotograf Christina Edelgaard har sans for æstetik og foreviger unikke øjeblikke, som andre ikke ser ved første øjekast. Arbejdet som fotograf handler for By Edelgaard Photography om at skabe og fange stemninger og sammensætte nuancer.

Christina Edelgaards mangeårige erfaring med børnefotografering betyder desuden, at hun altid møder børn i øjenhøjde. For når børn er trygge og har det sjovt, opstår de magiske momenter, og det er netop her, at fotograferingen bliver ekstra sjov – og billederne ekstra autentiske.

Se mere på By Edelgaard Photography Instagram.

By Roest – autentisk fotografering i dokumentarisk stil

Helene Roest er fotografen bag By Roest. En klar vision for hende er at kunne dokumentere børn og deres familie op gennem livet gennem autentisk fotografering.

Billederne er ikke opstillet – fokusset er på at fange de naturlige øjeblikke, der spontant opstår, når børn bare får lov at lege, udforske og hygge sig. De knipsede motiver kan være alt fra hverdagsøjeblikke med leg og sjov i hjemmet, en tur på stranden eller i skoven til udflugter og fødselsdage – livets små eventyr bliver foreviget.

Se mere på byroest.dk eller By Roests instagramprofil.

Fotograf Emilie Hynne – børnefotografering med plads til leg

Det skal være sjovt og trygt at få taget billeder – især for et barn – derfor foregår fotograf Emilie Hynnes børnefotograferinger i naturen eller hjemme hos jer.

For fotograf Emilie Hynne handler det i høj grad om, at børnenes behov er i fokus. Derfor skal der være rum for de gode lege og den hyggelige stemning, for det er netop i de situationer, at unikke billeder opstår. Emilie brænder for at fotografere ’det gode minde’ frem for ’det perfekte billede’, derfor er hun også altid åben over for ideer og input, der gør fotograferingen personlig.

Gyldholm Photography – få jeres magiske øjeblikke foreviget

Ville I som forældre nogle gange ønske, at tiden kunne stoppes? Og tænker I ofte over, at jeres børn alt for hurtigt bliver store, og det nærmest er umuligt at følge med? Så giver en børne- og familiefotografering hos Gyldholm Photography jer muligheden for at få jeres historie fortalt og foreviget igennem smukke billeder, der får jer til at se tilbage, huske, fornemme og næsten sanse de unikke følelser og stemninger, der var i momentet.

Fotograferingen tager udgangspunkt i det dokumentariske familiefotografi, som skildrer det naturlige og nærværende. Der er fokus på at indfange kærligheden i jeres relationer, energien imellem jer og de små øjeblikke, som er unikke for jeres familie.Hos Gyldholm Photography arbejdes der med lys, farver og toner, både under fotograferingen og i efterbehandlingen på en måde, som skaber smukke, tidløse billeder.

Følg Gyldholm Photography og bliv inspireret af hendes magiske univers.

Juliethierryphotography – making memories

Når først I er forældre, løber tiden pludselig hurtigere, og I kan kigge på jeres nyfødte, og i næste øjeblik løber jeres barn rundt og leger på græsplænen. Derfor er det vigtigt at indfange livet med billeder, hvor man kan se tilbage og mindes de særlige øjeblikke.

Fotograf Julie Thierry skaber levende og nærværende billeder – en form for livsvidner, der beretter om jeres barns liv. Som mor til en lille dreng kender Julie Thierry netop selv værdien af livsvidner og ved, at der er øjeblikke i de fælles billeder, som de som familie vil se tilbage på resten af livet.

Se flere af Julie Thierrys billeder på hendes Instagram @juliethierryphotography eller på hendes webside juliethierry.com

Små spirer af stamnesfoto – smukke skud af små spirer.

Fotograf Rebekka Stamnes har specialiceret sig i baby- og børneportrætter. Med hendes unikke stil og udtryksfulde billeder har hun på bare 3 år som selvstændig fået overrakt flere internationale priser for sit arbejde. Rebekka Stamnes lader sig inspirere af fotografiske trends fra USA og har deltaget i kurser med nogle af verdens førende børnefotografer.

For Små spirer af Stamnesfoto er et billede ikke bare et billede – det er en kreativ kunst at få sammensat farver og lagt det helt rigtige lys, så billederne bliver dybe og udtryksfulde. For at opnå det helt rette motiv sætter Rebekka Stamnes børnene i fokus og fanger de særlige udtryk, enhver forælder kommer til at elske.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier, Instagram og Baby