Gratis babypakker
Foto: Getty Images Gratis babypakker indeholder en masse gode ting til nybagte forældre.

Gratis babypakker

Gratis babypakker: Her er den samlede oversigt

Flere forhandlere tilbyder gratis babypakker til gravide og nybagte forældre med en masse relevante ting til den lille ny. Det kan være svært at finde rundt i udvalget, så derfor har vi lavet en liste over de gratis babypakker her.

Som nybagt forælder er der rigtig mange ting, du skal tage stilling og stort set lige så meget babytøj og -udstyr, der skal købes til den lille ny. For at hjælpe dig lidt på vej, er der flere firmaer og butikker, der tilbyder gratis babypakker, som indeholder en masse gode ting til nybagte forældre og deres babyer.

Pakkerne kan både bestilles af gravide kvinder og nybagte forældre. Du skal dog være opmærksom på, at du ofte samtidig siger ja til, at du til gengæld får tilsendt reklamestof og informationer via e-mail. Så det vil være en god idé lige at dobbelttjekke betingelserne, før du klikker din yndlingspakke hjem.  

For at gøre det lidt lettere at finde rundt i junglen af babypakker, har vi her lavet en liste over steder, der tilbyder babypakker gratis.

BabySam – blespand og BPA-fri sut

BabySam tilbyder en BabyBox med en masse produkter, der helt klart har relevans for nybagte forældre. I pakken får du bl.a.:

 • En vareprøve på Liberos bløde bleer
 • Blespand fra Sangenic
 • BPA-fri sut fra Philips AVENT
 • En værdikupon til BabySam på 100 kr.

Pakken kan bestilles på BabyBox.dk, og når det er gjort, kan den afhentes i en af BabySams butikker fra tre måneder inden din termin til tre måneder efter barnet er født.
Her bestiller du BabyBox'en fra BabySam 

Skoringen - aftrykssæt og barnevognstaske

Den er dog ikke helt gratis (den koster 50 kr.), men til gengæld hører der virkelig mange lækre sager med. Du kan bestille en gratis babypakke online og hente den i din lokale Skoringen forretning. Indholdet i babypakken er anderledes end det, du får i de fleste andre babypakker, og det kan derfor godt betale sig at bestille den. 

 • Sutteklud
 • Aftrykssæt til baby
 • Barnevognstaske
 • Magnetisk fodmåler
 • Bidering

Her bestiller du sikkerhedsboksen fra Skoringen

Føtex – ‘Føtex for de små’

Tilmelder du dig Føtex’ børneklub ‘Føtex for de små’, når du er gravid, får du en gratis babystartpakke i velkomstgave. I pakken er der masser af det, du skal bruge, til babys nye start på livet. Indholdet kan variere, men indeholder for eksempel: 

 • Levevis bleer
 • Levevis vådservietter
 • En VRS body i økologisk bomuld
 • En stofble
 • Vores bleposer
 • Hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening, hvori du kan læse alt om mad til de mindste og finde en række opskrifter.

Her kan du bestille babystartpakken fra Føtex 

PhotoCare – fotobog der foreviger minder 

PhotoCare tilbyder en lidt anderledes babypakke, end de andre steder. Her får du nemlig udstyr med, der kan forevige de dejlige minder, du får sammen med den lille ny. Babypakken indholder: 

 • Et gavebevis på 100 kr. til Cewe fotobog med dine bedste billeder
 • Gavebevis til fotografering i studie
 • Gavebevis til print af 50 stk. 10x15cm via deres app (afhentning i butik)
 • Gode råd til fotografering

Der kan bestilles én pakke per hustand/barn. Pakken er selvfølgelig gratis, og er for vordende og nybagte forældre med et barn på op til seks måneder. Den bestilles på nettet, og kan derefter afhentes i den PhotoCare-butik, man selv foretrækker. 
Her kan du bestille PhotoCares babypakke 

Lidl – blandede produkter fra Lupilu 

I Lidl’s babypakke er der masser af økologiske og allergivenlige produkter til din baby. Indholdet varierer dog, så derfor kan det ikke siges præcist, hvad du får med dig hjem, hvis du bestiller den. Babypakken er fyldt med produkter fra Lidl's egen serie Lupilu og babypakken indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter.

Lidl’s babystartpakke er for gravide og nybagte forældre med børn på maks seks måneder. Den bestilles på deres hjemmeside, hvorefter du kan hente den i din lokale Lidl-butik.
Her bestiller du Lidl’s babypakke 

REMA 1000 – babypakke

Hos Rema 1000 tilbyder de en babypakke med produkter fra deres eget mærke. Pakken indeholder alt lige fra bleer, vådservietter, vaskeklude, sutter osv. Den gratis babypakke har værid af ca. 80 kr. og kan bestilles på REMA 1000 hjemmeside, og du kan efterfølgende hente den i din lokale REMA 1000 butik.
Her bestiller du babystartpakken fra REMA 1000 

Name It - overraskelse i det blødeste bomuld

Børnetøjsmærket Name It vil gerne introducere nye forældre for deres produkter, og det gør de med en gratis babypakke til den første tid. Hvad pakken indholder er en overraskelse, men dens værdi er på mindst 300,- kr., og du kan være sikker på, at indholdet er lavet af det blødeste bomuld. Når du bestiller pakken, bliver du også meldt ind i Name It's kundeklub og siger ja til at modtage information om tilbud.
Her kan du bestille babypakken fra Name It 

Ønskeboksen fra ønskebørn 

Ønskeboksen har forsøgt at samle nogle gode og brugbare ting til dig, som du og dit barn kan have glæde af den første tid sammen. Tilbuddet er til dig der lige er blevet, eller snart bliver forældre. 
Her kan du bestille babypakken fra ønskebørn 

LÆS OGSÅ: Vi tester pusletasker

LÆS OGSÅ: Pakkeliste til fødslen på hospitalet

LÆS OGSÅ: Her er de mest populære babynavne i verden

Se, hvad vi ellers skriver om: Baby og Shopping