Gratis babypakker
SPONSORERET indhold

Leder du efter gratis babypakker? Få den samlede oversigt her

Flere forhandlere tilbyder gratis babypakker til gravide og nybagte forældre med en masse relevante ting til den lille ny. Det kan være svært at finde rundt i udvalget, så derfor har vi lavet en liste over de gratis babypakker her.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
09. apr. 2024 | Børn | Vores Børn

Som nybagt forælder er der rigtig mange ting, du skal tage stilling til – og stort set lige så meget babytøj og -udstyr, der skal købes til den lille ny.

For at hjælpe dig lidt på vej, tilbyder flere firmaer og butikker gratis babypakker med en masse gode ting til vordende forældre og nye forældre med en lille baby derhjemme.

Det kan f.eks. være prøver med sutter, små nusseklude eller bleer. De fleste gratis prøvepakker indeholder også værdibeviser og rabatkoder til både den nyfødte baby og vordende mor eller far. Det kan f.eks. være til alt fra streamingtjenester, butikker, bleer og kurser.

De forskellige babypakker kan både bestilles af gravide kvinder og nybagte forældre. Du skal dog være opmærksom på, at du ofte samtidig siger ja til, at du får tilsendt reklamestof og informationer via e-mail – også fra andre virksomheder end den, du har hentet pakken hos.

Læs også

Det er derfor en god idé lige at dobbelttjekke betingelserne, før du klikker din yndlingspakke hjem. Vær også opmærksom på, at der på nogle af babypakkerne vil være en fragtpris, som skal betales af dig.

For at gøre det lidt lettere at finde rundt i junglen af alle de gratis babypakker, har vi her lavet en liste over steder, der hvor du kan få alt fra bleer til sutter og vareprøver uden at betale en krone.

Så er det bare at gå på jagt! 

12 gratis babypakker til dig og din nyfødte baby

 

Gratis babypakke fra BabySam

BabySam tilbyder en gratis BabyBox med en masse produkter, vareprøver og rabatter, som hjælper dig godt i gang med den første tid med din baby.

I pakken får du bl.a. en blespand, små prøver og værdikuponner med rabatter hos forskellige butikker. Du kan bestille en babypakke digitalt og kan derefter afhente pakken i en af BabySams mange butikker.

Bemærk, at indholdet i babypakken kan variere.

Her bestiller du BabyBox'en fra BabySam 

Gratis babypakke fra Skoringen

Skoringens babypakke er også gratis for dig, der venter en ny baby eller lige har født. I den gratis babypakke finder du fine ting, som kan bestilles online og afhentes i din lokale Skoringen-butik.

Bemærk den ekstra bonus, der hører med i babypakken fra Skoringen, når dit barn fylder 1 år. 

I Skoringens babypakke finder du bl.a:

 • Bløde strømper med mønster
 • En blød krammebold
 • Sutteklud
 • En folder med gode tips til små fødder
 • Som en ekstra bonus får du 20 procent på et par futter samt 20 procent på et bar sko, når dit barn fylder 1 år.

Her bestiller du babypakken fra Skoringen

Gratis babypakke fra PhotoCare

PhotoCare tilbyder en lidt anderledes babypakke end de andre steder. Her får du nemlig mulighed for at forevige de dejlige minder, du får sammen med den lille ny. PhotoCares babypakker indeholder: 

 • Et gavebevis til gratis fotografering i et studie (billeder skal tilkøbes)
 • Et gavebevis på 100 kroner til print af egne billeder via deres online printwebshop
 • Et gavebevis på 100 kroner til en Cewe fotobog
 • Gode råd til fotografering

Der kan bestilles én pakke per hustand/barn. Pakken er selvfølgelig gratis og er for kommende og nybagte forældre med et barn på op til seks måneder.

Den bestilles på nettet, og kan derefter afhentes i den PhotoCare-butik, du selv foretrækker. 

Her kan du bestille PhotoCares babypakker

Læs også

Gratis babypakke fra Ikast Etiket

De gratis babypakker fra Ikast Etiket indeholder 10 navnemærker, som du selv kan designe. De kan bruges i tøjet og på babys udstyr – såsom sutteflaske, legetøj eller sut. De tåler også både opvaskemaskine og vaskemaskine.

Pakken er gratis, men koster 39,95 kroner i fragt. Dog kan pakken også hentes gratis i butikken, hvis du skulle befinde dig i nærheden af Ikast.

Du må kun bestille én babypakke pr. husstand.

Her bestiller du babypakken fra Ikast Etiket

Gratis babypakke fra REMA 1000

Rema 1000 tilbyder babypakker med produkter fra deres eget mærke. Alle gratis babypakker indeholder alt fra bleer og vådservietter til vaskeklude, sutter, nussedyr osv.

De gratis babypakker kan bestilles på REMA 1000s hjemmeside, og du kan efterfølgende hente den i én af Rema 100s mange butikker.

Der udleveres kun én babystartpakke per barn.

Her bestiller du babystartpakken fra REMA 1000 

Gratis babypakke fra Babykasse

Babykasse har en gratis prøvepakke, der kan hjælpe dig lidt på vej som nystartet mor. På deres hjemmeside kan du bestille en gratis prøvepakke, der indeholder en pakke Libero-bleer i små størrelser.

Vær opmærksom på, at denne babypakke kræver levering med et gebyr fra 43 kroner.

Her bestiller du babypakken fra Babykassen

Gratis babypakker fra Ønskebørn 

I Ønskebørns babypakker har de forsøgt at samle nogle af de ting, som du og dit barn kan have glæde af i den første tid sammen.

Babypakken skifter jævnligt indhold, og derfor oplyser Ønskebørn ikke, hvilke produkter pakken indeholder.

For at få Ønskeboksen, skal du udfylde bestillingsformularen på hjemmesiden og derefter afhente din pakke i ØnskeBørns forskellige butikker.

Du kan tidligst hente deres baby-startpakker 5 måneder før termin og senest 3 måneder efter.

Tilbuddet er til dig der lige er blevet, eller snart bliver, forælder, og der kan kun bestilles én Ønskeboks pr. husstand.

Her kan du bestille babypakken fra ønskebørn 

Gratis babypakker fra Babyuniverset.dk

Hos Babyuniverset kan du få en digital babypakke, fra du bliver gravid, og indtil dit barn fylder 3 år. I den digitale babypakke får du alt fra skabeloner til fødselstavler og en e-bog.

Helt konkret indeholder den digitale babypakke følgende:

 • E-Bog: De 5 bedste tips til en god barsel
 • Plakater og milepælskort
 • Skabeloner til fødselstavler
 • Eksklusive fordele fra Babyuniversets samarbejdspartnere

For at få en digital babypakke, skal du tilmelde dig Babyuniversets nyhedsbrev.

Her kan du bestille babypakken fra Babyuniverset.dk

Læs også

Gratis babypakker fra Libero klubben

Når du som gravid eller nybagt forælder melder dig ind i Libero klubben, får du en fin velkomstgave med lidt godt grej til den spæde start.

Babypakken er gratis og indeholder bl.a. lidt legetøj til baby samt gratis pakker bleer i de to mindste størrelser og vådservietter.

Den gratis velkomstgave kan bestilles, indtil dit barn er 8 uger.

Her kan du bestille babypakken fra Libero

Gratis babypakke fra Mødrehjælpen

Kommende forældre, der har knas med økonomien eller af andre årsager har brug for en ekstra håndsrækning for at kunne give sit barn en god start på livet, kan få gratis babypakker fra Mødrehjælpen.

Babypakkerne indeholder tøj, legetøj og tæpper, og det hele er genbrug fra Mødrehjælpens butikker. Tøjet er typisk i de mindste størrelser, og det vil passe til årstiden.

Hvis du er interesseret i at få en gratis babypakke fra Mødrehjælpen, skal du tale med din jordemoder eller sundhedsplejerske.

Her kan du læse mere om babypakker fra Mødrehjælpen

Gratis babypakke fra Smart Kidz

Smart Kidz' babypakker er ikke som sådan gratis. Til gengæld koster de blot 1 krone og indeholder babytøj i str. 50 eller 56. Typisk vil du få en natdragt, en stofble eller lignende - det afhænger af, hvad der er på lager.

Det er kun muligt at få én pakke per husstand. Hvis du venter tvillinger, kan du skrive til deres kundeservice.

OBS! Smart Kidz' babypakker er midlertidigt udsolgt.

Her kan du læse mere om babypakker fra Smart Kidz

Gratis babypakker ved rådgivning hos BabySam

Få en gratis babypakke med, når du booker en gravid-rådgivningstime hos din lokale BabySam. Rådgivningen er uforpligtende og kan bookes i alle butikker.

BabySam oplyser ikke, hvad der er med i de forskellige babypakker.

Her kan du læse mere om rådgivnings-gaven fra BabySam

Tilmeld dig vores gravid-nyhedsbrev

Vil du have nyt om din graviditet i din indbakke?

Tilmeld dig Vores Børns gravid-nyhedsbrev og modtag hver uge en skræddersyet mail, som passer til den uge, du befinder dig i. Du får både klummer, vigtig fakta, tips og tricks og spændende nyt om dig og din baby.

Vi hjælper dig også med en masse seje babynavne og guider dig til alt fra kvalme til barnevogne og hospitalstasken. Læs også en masse spændende historier fra andre gravide og nybagte forældre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Anbefalet til dig