stjernetegn vædder krystal
SPONSORERET indhold

Vædderens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og vædderen er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den ildfulde og engagerede vædder. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet vædderen og dets krystaller.

Af: Anna Flodberg Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe
09. jun. 2022 | Horoskop | ALT.dk

Vædderen er glad, entusiastisk og legende. Energien synes aldrig at slippe op hos dette ildtegn. Netop derfor passer nogle krystaller særligt godt til vædderen, som kan have behov for at berolige sindet og lade batterierne op. Bjergkrystal booster hele energisystemet, rød jaspis giver kraft og styrke, og koral opfylder det følelsesmæssig behov.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

”Jeg kan opnå storhed”

Vædderens affirmation

Disse tre sten passer godt til Vædderen:

Rød jaspis & vædderen

Er en form for kvarts og en almindelig sten på Jorden. Den røde jaspis stiller gerne sin kraft til rådighed for vædderens lederevner og iværksætterånd.

Vædderen rød jaspis

EGENSKABER:

Tiltro til vores egen vej gennem livet og til universets skabende kraft er den røde jaspis’ kendetegn. Mærk jordforbindelsen gennem stenens vibrationer af kraft, styrke og mod, når du holder en rød jaspis.

OM RØD JASPIS

Den støtter os gennem livets naturlige processer som graviditet, fødsel, pubertet og aldring. Et oprindeligt amerikansk ord for rød jaspis betyder ”regnbringer”, og den bruges i ceremonier, der beder om regn.

CHAKRA: Rod

Vidste du at... hvis du lægger en rød jaspis under hovedpuden, hjælper den dig med at huske dine drømme.

Blonde agat & vædderen

Hjælper vædderen når der skal træffes beslutninger, og styrker klar kommunikationen, så budskaber lettere bliver hørt og forstået.

Vædderen blonde agat

EGENSKABER:

Blonde agaten styrker vores selvværd, styrker opmærksomhed og koncentration. Blonde agatens energi hjælper dig med at slappe af og stresse ned.

OM BLONDE AGAT

Blonde agat er en båndet Chalcedon med en smuk lyseblå farve. Findes i Afrika.

CHAKRA: Halschakra

Vidste du at... blonde agaten hjælper dig med at træffe beslutninger. Sov med den under hovedpuden i de perioder hvor mange beslutninger skal tages.

Bjergkrystal & vædderen

Giver klarhed og tydelighed. Den booster hele energisystemet og øger bevidsthedsniveauet og følelsen af vågenhed.

Vædderen bjergkrystal

EGENSKABER:

Den siges at forbinde de himmelske stjerners energi og vores sjæle. Bjergkrystallens energi symboliserer klarhed, vågenhed, balance og samklang. Den siges at harmonisere og forbinde vores bevidsthed og nærvær med universets eksistentielle kraft.

OM BJERGKRYSTAL

Der findes mange forskellige slags bjergkrystal, som bruges af healere på forskellig måde. Holder du en bjergkrystal op mod solen, får du en regnbue.

CHAKRA: Alle chakraer

Vidste du at... Bjergkrystallen er den kraftigst healende sten af alle krystaller.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk