Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 23/11

Din interesse er rettet mod alt, der ikke er synligt med det blotte øje. Du vil gerne helt til bunds og ind til sagen kerne. Du er god til at spotte og sætte lys på vigtige emner, som andre går uden om. Din psykologiske indsigt er også rigtig stærk i øjeblikket.

Tirsdag 24/11

Du vil gerne helt til bunds og ind til sagen kerne, men du må være forberedt på, at din stædighed kan virke som en provokation på andre. Det er dog ikke en bevidst provokation, men blot fordi du gerne vil finde frem til sandheden.

Onsdag 25/11

Du har meget fokus på dine værdier og din livsfilosofi. Tænk det nøje igennem – lever du op til dine egne værdier? Eller ligger der et stykke arbejde og venter på dig, så normer og værdier kan gå op i en højere enhed?

Torsdag 26/11

Din fysik arter sig godt, så fritidsinteresser med et fysisk udtryk tiltrækker dig, og du vil have godt af at give dig i kast med noget, der styrker din balance. Brug gerne eftermiddagen på fx noget yoga, hvor du skal arbejde med både krop og sjæl.

Fredag 27/11

Samarbejde på tværs af landegrænser kan være med til at udvide din horisont betragteligt. Samarbejdet kan få dig til at se tingene på en anden måde. Din synsvinkel bliver udvidet, og med andres hjælp kan du få øje på andre nuancer.

Lørdag 28/11

Din energi og dit overskud er rettet mod kreative aktiviteter. Disse dage egner sig godt til kreativt arbejde, der kræver præcision og blik for detaljerne. Det kan meget vel være noget, hvor du skal bruge dine hænder og din finmotorik.

Søndag 29/11

Kærligheden overrasker, og det slår gnister mellem dig og din partner eller en i din nære omgangskreds. Er du i et fast parforhold, er der gode muligheder for at få piftet jeres erotiske forhold op og give jer hen til hinanden. Nyd søndagen i fulde drag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn