Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg | Tyren er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 18/6
Du er meget opmærksom på dine materielle goder, du holder meget af at være velforsynet i den retning. Det får dig helt automatisk til også at fokusere på de midler, du har til rådighed for at kunne holde standarden.

Tirsdag 19/6
Du er modtagelig for alle nye input. Find et spændende foredrag, kursus eller fordyb dig i en bog, der kan stimulere dine mentale evner.

Onsdag 20/6
Du er livsnyder, holder af at leve godt. Pas dog lidt på med for meget god mad, det kan have en tendens til at sætte sig og forøge livmålet på uhensigtsmæssig vis.

Torsdag 21/6
Du er åben og imødekommende. Du fornemmer hurtigt stemningen omkring dig, og du er god til at tilpasse dig situationen.

Fredag 22/6
Der er rigtig gang i plejningen af dine sociale forbindelser og forpligtelser. Det er specielt de nære omgivelser, der nyder godt af dig, gode venner, familie og naboer.

Lørdag 23/6
Hvis der er noget usagt mellem dig og en nær ven, bør du få renset luften i dag. Det hjælper ikke at fortrænge emnet – så du kan ligeså godt få det sagt.

Søndag 24/6
Der er fokus på dine materielle ejendele og de midler, du har til rådighed. Der er papirer, der skal ordnes og aftaler, der skal på plads.

Se alle horoskoper her

Læs Tyrens årshoroskop


Henter...