Horoskop tyr illustration
Foto: Getty Images | Tyren er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 16/4
Din idealisme er i højsædet. Du sætter pris på for alvor at deltage i noget, der er med til at gavne andre måske knap så heldigt stillede. Måske i form af frivilligt arbejde eller indsamlinger.

Tirsdag 17/4
Dit følelsesliv er rigt og stærkt i dag, men det er lidt vanskeligt for dig at dele det med andre. Du bør have større tillid til dine omgivelser. Læg genertheden på hylden.

Onsdag 18/4
Økonomien kan trænge til et eftersyn. Måske har nogle forudsætninger ændret sig i forhold til det lagte budget, og det kan give nogle udfordringer der skal tages hånd om.

Torsdag 19/4
Din partner eller en nær ven løfter sløret for en hemmelighed, der giver dig en bedre forståelse for sagens sammenhæng.

Fredag 20/4
Du er ikke så god til at sige tingene lige ud i øjeblikket. Du må ikke forvente, at andre kan læse dine tanker – det kan de ikke.

Lørdag 21/4
Du har gang i noget, der kan indeholde et aspekt af noget uafklaret juridisk tovtrækkeri. Det optager dine tanker, men er næppe noget, du skal spilde alt for meget krudt på, der kommer en løsning ultimo april.

Søndag 22/4
En tur i haven eller i skoven, hvor du kan bruge alle dine sanser, vil gøre dig godt helt ind i sjælen. Du må ud og få jord under neglene.

Se alle horoskoper her

Læs Tyrens årshoroskop


Henter...