Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 18/2

Det sociale står højt på din to-do-liste. Fællesskabet skal styrkes. Det kan meget vel blive din kreative sans, der bringer dig sammen med kunstneriske og på andre måder inspirerende mennesker. Dit mod og din styrke er stor, og du går gerne forrest i et fælles projekt.

Tirsdag 19/2

Husk, at det er holdindsatsen, der tæller mest i dag og ikke den individuelle præstation. Det kan du have en tendens til at glemme. Din iver og dit tempo er store, og der kan derfor være en tendens til, at du tager initiativet selv uden at have de andre med dig.

Onsdag 20/2

Kærligheden har gode vilkår nu, og er du allerede i et fast forhold, ser du optimistisk på fremtiden. Dagen egner sig også godt til sportslige aktiviteter. Find løbeskoene eller cyklen frem og tag lidt tidligt hul på foråret sammen med den, du elsker.

Torsdag 21/2

Du har heldet med dig i alle former for juridiske anliggender i øjeblikket, og i dag kan der være en sag, der har kørt længe, som afgøres til din fordel. Eftermiddagen egner sig godt til kulturelle formål. Tag med en veninde ind og se et godt teaterstykke eller nyd en god koncert.

Fredag 22/2

Der er travlt på jobbet. Der skal præsteres resultater, men vær forberedt på, at teknikken eller kommunikationen kan forsinke resultatfrembringelsen. Din tålmodighed er ikke den største i øjeblikket, og du lader dig derfor let irritere, hvis du ikke kan komme hurtigt videre.

Lørdag 23/2

Det er det nye og utraditionelle, der driver dig frem her og nu. Du er rastløs og har brug for forandring. Det ordinære virker ikke tiltrækkende på dig. Det er heller ikke usandsynligt, at du klæder dig mere utraditionelt end tidligere. Du vil gerne vække opsigt og være lidt provokerende.

Søndag 24/2

Undersøg tingene nærmere, hvis du skal indgå aftaler, der kan påvirke din økonomi i dag. Der kan være ting, du har overset. Din indtægt kan også være svindende og økonomien derfor ustabil. Du bør derfor være forsigtig med dit forbrug.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop