Horoskop tyr illustration

Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 30: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 26/7

Du nyder at gøre noget særligt ud af dit hjem og at kræse for dine gæster. Har du ferie, er det mest sandsynligt, at du bliver hjemme. Det bliver ikke i år, at du rejser langt væk. Har du ikke fri, egner dagen sig godt til at arbejde hjemmefra.

Tirsdag 27/7

Det kan blive lidt svært at finde balancen mellem arbejde og privatliv i dag. Du vil helst være hjemme, men på jobbet stilles der samtidig store krav. Du må forsøge at prioritere opgaverne på jobbet, så der også bliver tid til de private gøremål.

Onsdag 28/7

Du er lidt mere følsom i dag, end du ellers er. Normalt er du en meget rolig sjæl, men i dag er du rastløs og lidt mere pirrelig. Du mærker en uforklarlig indre uro, og det kan være svært at få frigivet den energi, du har indeni.

Torsdag 29/7

Du har et nyt projekt i tankerne derhjemme, men inden du kan gå i gang, skal du have idéen solgt til din partner. Heldigvis har du stor opbakning fra vedkommende, og I er gode til at samarbejde og være et effektivt team.

Fredag 30/7

Dagen egner sig godt til at tage hul på nye initiativer og opgaver derhjemme. Der kan sagtens være tale om et projekt, der kræver finansiering - og i øjeblikket er dine muligheder for at sælge dine drømme til banken gode.

Lørdag 31/7

Du har lyst til at folde din kreativitet ud og sætte dit personlige præg på tingene. Brug dagen sammen med børn eller barnlige sjæle. Hvis du har børn, så inddrag dem gerne i noget praktisk arbejde. Det kan blive helt sjovt.

Søndag 1/8

Når det gælder dit parforhold og dine relationer generelt, kan du se frem til en dejlig og hyggelig søndag. Der er både lagt op til hygge og afslapning og til, at I sammen kan få lavet en masse praktiske ting derhjemme.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn