TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 15/4

Arbejdsugen starter lidt stille, og du er ikke så social og udadvendt. Mandagen egner sig bedst til fordybelse og koncentration. Find et roligt sted, hvor du kan arbejde uforstyrret. Du vil gerne finde helt ind til sagens kerne.

Tirsdag 16/4

Hvis tingene bliver for kedelige og rutineprægede i dag, mister du hurtigt interessen. Det skal være noget, du brænder for og gerne noget, der er lidt sjovt og festligt. Brug gerne dagen på kreative aktiviteter eller samvær med børn.

Onsdag 17/4

Dagen egner sig godt til at finde nogle nye måder at løse de daglige opgaver på. Det kan være nogle rutiner, som kan optimeres, men det bedste resultat får du ved at inddrage andre i dine tanker. Flere hjerner tænker bedre end én i dag.

Torsdag 18/4

Der sker ikke så meget i dag, men du kan se frem til en hyggelig dag sammen med gode kolleger. Du er i dit omsorgsfulde hjørne, og lidt godt til ganen falder i god jord. Det får det daglige arbejde til at glide lidt lettere. Det er det sociale, der er vigtigst i dag.

Fredag 19/4

Du må være forberedt på lidt ustabilitet i dine relationer i dag. Det kan både være dit private parforhold, eller et professionelt parforhold som giver dagen lidt uro. Din frihedstrang er stærk i øjeblikket, og din partner savner lidt omsorg og opmærksomhed fra din side.

Lørdag 20/4

Kærlighedslivet ligger lidt i dvale, og er du single, er du ikke så aktiv opsøgende i denne weekend. Er du i et fast parforhold, foretrækker du de hyggelige intime stunder. Er du single, kan der være noget hemmelighedskræmmeri omkring et kærlighedsforhold.

Søndag 21/4

Efter en længere periode, hvor du har holdt dig lidt for dig selv, er du igen klar til at være mere social og udadvendt. Du har et stærkt behov for at markere dig og skille dig ud fra mængden. Du bryder dig ikke om, at være som alle andre i øjeblikket.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop