Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 47: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 18/11

Det handler meget om dine relationer i øjeblikket – både dine private relationer, og dine relationer på jobbet. Du må også være forberedt på, at der vil være nogle stridbare mennesker, der krydser din vej. Det kan være at nogen forsøger at begrænse din frihed.

Tirsdag 19/11

Du finder det psykologiske samspil mellem mennesker meget spændende, og du går heller ikke af vejen for dybe samtaler om tabubelagte emner. Det vil dog ikke gå helt stille for sig, da det er temperamentsfulde mennesker, du er omgivet af.

Onsdag 20/11

Din lidt provokerende facon kan godt ophidse nogle i din nærhed, men hvis du skal lave om på noget, kan det ikke undgås, at du støder nogle i processen. Du er også god til at forudsige, hvordan de vil reagere. Du er nemlig god til det psykologiske spil i øjeblikket.

Torsdag 21/11

Der er fokus på en fritidsbeskæftigelse i dag, og du nyder at nørde med de små detaljer. Det daglige arbejde skal bare overstås i dag, så du kan bruge tiden på noget, du virkelig brænder for. Det er her, du kan være kreativ og folde dig ud.

Fredag 22/11

Du har stadig mange udfordringer i forhold til en stridbar herre, som godt kan gøre livet lidt besværligt i øjeblikket. Det bedste du kan gøre er at være afventende og bruge din psykologiske sans. Du må prøve at forstå, de bagvedliggende årsager.

Lørdag 23/11

Er du i et fast parforhold, er der en stærk gnist mellem jer i denne weekend. Den seksuelle tiltrækning er stærk, og du nyder at være helt tæt på den, du elsker. Er du single, kan du møde et menneske, som du helt uventet føler dig stærkt tiltrukket af.

Søndag 24/11

Du er meget social i dag, og er du single, søger du ud blandt andre. Tag fx på besøg hos en god veninde, som du taler godt med. Det er vigtigt for dig at få sat ord på dine følelser og specielt at få vendt dem med andre.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn