Horoskop tyr illustration

Foto: Tikkie Elsøe Tyren er et jordtegn.

Horoskop for Tyren

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 26/9

Dagen handler meget om de daglige opgaver og de praktiske ting, der skal ordnes. På jobbet er der både samarbejdsvillige – og diskussionslystne kolleger, som du skal dele opgaverne med. Det kan blive svært at finde den nødvendige ro.

Tirsdag 27/9

Det bliver en dejlig dag på jobbet – krydret med en lille flirt, der sætter humøret i vejret. Det er ikke noget, der ændrer på dit kærlighedsliv for alvor, men det giver dig bare en god følelse og en tro på, at du er attraktiv og interessant for andre.

Onsdag 28/9

Der er ikke så meget struktur på dagen i dag, så nyd en afslappet dag, og tag tingene, som de kommer. Prøv ikke at planlægge så meget. Normalt er du god til at være tilstede i nuet, men i øjeblikket kniber det desværre lidt.

Torsdag 29/9

Du kan se frem til en travl dag med mange forskellige opgaver, der kommer forbi dit bord. Heldigvis har du søde kolleger, der er indstillet på at hjælpe. I er et godt team, der er gode til at bruge hinandens kompetencer.

Fredag 30/9

Du er meget effektiv i dag, og du får derfor hurtigt produceret en masse. Om eftermiddagen kan du derfor med god samvittighed tage hul på weekenden. Aftenen kan du med fordel bruge til at slappe lidt af og lade op til weekendens praktiske opgaver.

Lørdag 1/10

Der er en masse praktiske ting, som du gerne vil have ordnet her i weekenden. Du og din partner er et godt arbejdsteam, og når først I er gået i gang, kan I næsten ikke stoppe igen. Der ligger en stor glæde og tilfredsstillelse i at få hul på opgaverne derhjemme.

Søndag 2/10

Om søndagen fortsætter du alle dine praktiske projekter, som du gerne vil have afsluttet, inden weekenden er omme. Du bruger derfor ikke søndagen på at sove længe. Du er tidlig oppe, så du kan få noget ud af den sidste fridag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg