Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 22/2

Nye, spændende idéer og tanker driver dig frem i dag. Det traditionelle motiverer dig slet ikke, så bliver du ikke udfordret, ender det blot med, at du keder dig gevaldigt.

Tirsdag 23/2

Du har en voksende interesse for det mystiske og det spirituelle. Du kan få god gavn af yoga og meditation, der kan skabe forbindelse til dit indre univers. Dagen egner sig også godt til fordybelse og til at komme helt ind til sagens kerne.

Onsdag 24/2

Du har en instinktiv fornemmelse for, hvad der rører sig under overfladen. Lyt derfor mere til din intuition og din mavefornemmelse end til de faktiske omstændigheder. Du ved instinktivt, hvad der er rigtigt og forkert, men det kan være svært at forklare andre.

Torsdag 25/2

Det bliver det en dag, hvor du sætter pris på at være en del af fællesskabet – særligt hvis det er et fællesskab, der gør noget for de svage i samfundet. Alle former for uretfærdighed gør dig vred. Du kæmper gerne andres kampe.

Fredag 26/2

Arbejdet glider let og ubesværet, men er bestemt ikke kedeligt. Der ligger mange nye og spændende opgaver på dit bord. Eftermiddagen og aftenen byder på hyggelige stunder med den, du elsker. Nyd det, da der ikke er så meget tid til kærligheden i øjeblikket.

Lørdag 27/2

Der kan være nogle økonomiske muligheder, du har overset. Hold øje med dem – det handler om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det kan være noget, du har ønsket dig, som du støder på brugt og i rigtig fin stand.

Søndag 28/2

Vælg det mest behagelige tøj i klædeskabet. I dag handler det mere om at være veltilpas end at være smart. Gem det, der strammer eller føles ubehagelig til en anden dag. Det er søndag, og du kan gå i nattøj hele dagen, hvis det er det tøj, du har det bedst i.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn