Horoskop tyr illustration
SPONSORERET indhold

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
05. jun. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 23: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 5/6

Der er noget idérigt og elektrisk over dagen, som måske gør dig rastløs eller gør det svært at fastholde fokus ret lang tid ad gangen. Samtidig er der også en lille gave i de mange afbrydelser: De guider dig nærmere løsninger eller indsigter, du ellers ikke lige ville have fået øje på.

Tirsdag 6/6

Der er noget varmt og udtryksfuldt over dagen. Venus er i Løven nu, og det sætter en entusiastisk grundstemning for hele sommeren. Samtidig kan lige præcis i dag føles underlagt anspændt eller manipulerende nærmest. Træd varsomt.

Onsdag 7/6

Du har meget at se til på jobbet, eller mange forventninger, du føler, du må leve op til. Spørg dig selv, hvilke forventninger, der er rimelige og hvilke, der måske ikke længere behøver at tage din opmærksomhed og dine kræfter.

Torsdag 8/6

Stå ved dig selv, og modtag meningsfuld anerkendelse. Bryd gennem indre og ydre glaslofter ved at være fuldstændigt, som du er!

Fredag 9/6

Giv ekstra meget kærlig opmærksomhed til dem, du bor sammen med. Køb din roommates yndlingssnacks, pluk friske blomster til en ægtefælle. Hent dine børn tidligt, og tag på eventyr.

Lørdag 10/6

Brug tid sammen med dem, der løfter dig op og gør dig modig, klog og håbefuld. Invitér alle dine venner på besøg, tag til yoga eller tilmeld dig et akvarelkursus.

Søndag 11/6

Skriv dine drømme ned og del dem med nogen, der er villige til at drømme med dig. Drømme og længsler er sårbare væsner, der skal holdes som fugleunger og sættes fri ind i verden.