Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 30/3

Du er yderst sensitiv, og du suger nærmest alle indtrykkene til dig. Du nyder at bruge tiden på kreative interesser, og du vil finde stor glæde i kunstens og musikkens verden. Kærligheden mellem dig og din partner er stærk og intens.

Tirsdag 31/3

Du er lidt oprørsk i øjeblikket, og du bryder dig ikke om at blive begrænset. Derfor kan du godt komme på kant med chefer eller autoritetspersoner i dag. Du kan synes, at vedkommende er alt for stiv og gammeldags og ikke ser tingene med nye øjne, som du gør.

Onsdag 1/4

Det handler meget om kommunikation og skriftligt arbejde i dag. Du har en fyldt mailboks, som du skal have styr på. Ellers bliver det også en dag, hvor du tænker meget på andre, og det kan være en opringning eller en sød besked, som betyder rigtig meget i dag.

Torsdag 2/4

Temaet skifter i dag, og du går ind i en periode, hvor det handler mere om din økonomi og dine personlige værdier. Du tænker mere over, hvad der gør dig glad, og hvad du prioriterer højest i livet. Du går også ind i en periode, der er heldig for økonomien.

Fredag 3/4

Du sætter pris på dit hjem og din familie i dag. Du nyder at være hjemme i dine sædvanlige omgivelser, også selv om du har travlt på jobbet. Du kan med fordel tage en ekstra fridag og være sammen med dine kære eller en god ven eller veninde.

Lørdag 4/4

Der sker rigtig mange ting i forbindelse med job og karriere i øjeblikket, og det kan godt føles lidt hektisk. Du søger ly ved at trække dig tilbage til de hjemlige og trygge omgivelser. Du har brug for at slappe af sammen med familien.

Søndag 5/4

Dagen egner sig godt til kreative aktiviteter. Find en god bog frem og sæt dig godt til rette i sofaen. Du vil opdage, at du er i stand til at give dig helt hen til fantasiens verden. Det kan specielt være fantasy eller den romantiske genre, der fanger dig.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn