Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 21/9

Det er de daglige rutiner, vaner og pligter, der har din store opmærksomhed – måske mest med hensyn til det sundhedsmæssige. Trænger noget til at blive ændret? Måske er det i dag, du skal starte på en sundere livsstil?

Tirsdag 22/9

Når det gælder job og samarbejde, er der basis for idéudveksling og inspirerende samtaler. Du vil opleve, at andre mennesker er gode til at hjælpe og dele deres viden med dig. Skal der findes løsninger til bestemte opgaver, er det let og ubesværet i dag.

Onsdag 23/9

Økonomien ser fin ud, og gennem dine arbejdsmæssige alliancer kan du lave nogle aftaler, der på længere sigt viser sig at være en god investering. Skal du finde ressourcer på arbejdet til at løse en bestemt opgave, er det også lettere i øjeblikket, da alle er positive.

Torsdag 24/9

Dagen egner sig godt til kreative aktiviteter, hvor der skal eksperimenteres og leges. Det kan være særdeles produktivt at lade lysten drive værket og være mindre fokuseret på resultatet. Det kan der nemlig komme nogle helt nye og anderledes ting ud af.

Fredag 25/9

Der er en hyggelig stemning på jobbet, og særligt eftermiddagen og aftenen egner sig godt til hygge og socialt samvær. Måske er der også en kollega, som er lidt sødere end de andre, og det kan måske give anledning til at lære hinanden lidt bedre at kende.

Lørdag 26/9

Pas på den gode mad. Lægger du en ny plan for dine kost- og motionsvaner i disse dage, har du gode muligheder for at holde den fine stil fremover. Du suger alle spændende artikler om mad og sundhed til dig i øjeblikket.

Søndag 27/9

Du kan meget let lade dig friste til at investere i ny teknik og udstyr til køkkenet i dag. Det kan også være nyt udstyr til at dyrke mere motion, som du fristes til at købe i dag. Husk, at en sund livsstil ikke nødvendigvis ligger i udstyret, men mere i at lave dine vaner om.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn