Horoskop tyr illustration
SPONSORERET indhold

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
15. apr. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 15/4

Er du klar til en opgradering af de helt store? Denne uge er ikke for svæklinge! Det er tid til at kaste nogle gamle overbevisninger og fortællinger bag over skulderen og blive klar til nye, friske perspektiver på dig selv og din måde at møde verden på. Du behøver ikke kunne gennemskue de præcise konsekvenser lige netop nu, bare lad dig rive med.

Tirsdag 16/4

Udvikling kan kræve nogle besværlige eller sårbare samtaler, som du måske bliver nødt til at have i dag eller i løbet af ugen. Du behøver ikke komme fuldkommen i mål eller nå til fuldstændig enighed. Bare sæt ord på noget, der føles ømt eller svært og vid, at det er nok.

Onsdag 17/4

Sæt gerne tid af til at være sammen med familien eller til at gøre gode ting i hjemmet i dag. Det må gerne føles vigtigt, initiativrigt og bæredygtig – også på de indre planer.

Torsdag 18/4

Resten af ugen vil uden tvivl føles anspændt. Der er forandring i luften. De to store planeter, Uranus og Jupiter, mødes med hinanden de her dage, og i dit tegn! Hvis det føles som om, nogen eller noget er gået i gang med en totalrenovering af dit indre, så er de i gang med at rive tapet ned nu. Eller vælte en væg. Det støver og sviner og føles som et næsten uoverkommeligt projekt at stå med. Lad ikke intensiteten standse dig i din udvikling her.

Fredag 19/4

I eftermiddag træder Solen ind i dit tegn og viser her vejen ind i en måned med øget fokus på det, der føles blødt, sanseligt og nydelsesfuldt. Du er selvfølgelig også andre ting, f.eks. vedholdende, principfast, gavmild og hot! Din måned er tid til at fejre alt det, du er, og det er tid til at plukke forårsblomster og stille dem i vindueskarmen. Pynt en kage med alle de spiselige blomster, lav en krans af alle dine yndlingsblomster, være lidt extra i år.

Lørdag 20/4

Din måned er særligt farvet af mødet mellem Jupiter og Uranus, men egentlig også af Pluto, der har skiftet tegn tidligere på året. Din måned kan føles mere intens, insisterende og overraskende, end du lige gik og drømte om måske. Byd det hele velkommen, du er en ustoppelig naturkraft, når bare du beslutter dig for det.

Søndag 21/4

Når du gør plads til nye indsigter og overraskende perspektiver kræver det, at du giver slip på noget gammelt. Det er nu. Giv slip!