Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 25/5

Der er fokus på økonomien, og dagen egner sig godt til at få kigget budgettet efter i sømmene. Nye aftaler eller kontakter kan være indbringende. Det gælder om at være snedig, men samtidig også fornuftig og tænke langsigtet.

Tirsdag 26/5

Er der nogle i din nærhed, der mangler noget, er du bestemt heller ikke nærig. Lån ikke penge ud til venner i øjeblikket, med mindre du er parat til at tabe dem igen. Aftenen byder på masser af afslapning og ikke mindst god mad.

Onsdag 27/5

Der bliver lagt mærke til din person – også selv om du ikke selv gør noget for det. Det er derfor næsten umuligt for dig at undgå andres opmærksomhed. Selv om du ikke er meget for at indrømme det, nyder du opmærksomheden.

Torsdag 28/5

Dagen kan blive yderst romantisk, hvis du altså lægger tid til kærligheden ind i din kalender. Inviter den du elsker på en romantisk middag. Selv om det er torsdag, kan man godt nyde hinanden og lidt lækker mad. Invester i dit parforhold.

Fredag 29/5

Dit hjem er dit slot, og du nyder at vise det frem. Inviter gode venner eller naboer hjem på en god middag. Hold en ekstra fridag og lang weekend, hvor du kan sætte mere fokus på dit privatliv og sætte arbejdet lidt på pause.

Lørdag 30/5

Kærligheden trives i bedste velgående, og stemningen mellem dig og andre mennesker er ganske behagelig. Når du smiler til verden, smiler verden til dig. Det bliver generelt en dejlig weekend i selskab med dine kære.

Søndag 31/5

Brug søndagen i selskab med en god bog – gerne en, som optager dig så meget, at du ikke kan lægge den fra dig igen. Det er godt at være opslugt af noget, så hverdagen og virkeligheden kommer helt i baggrunden.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn