Horoskop tyr illustration
Foto: Getty Images | Tyren er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Tyren


Mandag 22/1
Når du skal veje udsigterne for din fremtid og din karriere kan du se, at hvis du mangler noget i at være tilfreds, så er uddannelse absolut en mulighed for dig til at komme videre.

Tirsdag 23/1
Du kan møde handlekraftige og dominerende personer på dit job – men lad dig ikke provokere(r). Brug i stedet dine psykologiske evner.

Onsdag 24/1
Parforholdet præges af jura og etik. Det etiske er ikke så udfordrende, men måske er der nogle økonomiske prioriteringer, I bør forsøge at nå til enighed om.

Torsdag 25/1
Dit indre univers udvider sig i i dag. Jo mere du lytter til dine drømme, jo større bliver din verden. Dit perspektiv bliver større, jo mere du kigger indad.

Fredag 26/1
En vis kontakt til udlandet kan komme på tale, og skulle det munde ud i en ferierejse, er der absolut gode muligheder for en eksotisk flirt, måske ligefrem romance.

Lørdag 27/1
Når det gælder kærligheden er du meget kontrolleret. Giv lidt mere slip og giv dig hen til det ukendte. Det er når vi giver slip, at vi er allermest til stede.

Søndag 28/1
Du er fyldt med nye og spændende planer, og din tålmodighed er ikke så stor. Prøv at være lidt mere fokuseret. Du springer let fra det ene til det andet i dag.

Se alle horoskoper her

Læs Tyrens årshoroskop


Henter...