Horoskop tyr illustration

Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 29/11

Din frihedstrang er meget stærk lige nu, og i dag irriteres du af et menneske, der hele tiden er imod alt, hvad du siger og gør. Du må finde balancen mellem at sætte vedkommende på plads og ikke provokere dem yderligere.

Tirsdag 30/11

Det bliver en dag, hvor du må forvente at møde lidt modstand fra dine omgivelser. Der er en konkurrencepræget stemning, hvor andre forsøger at spille dig af banen. Det får de heldigvis ikke held med, da du er lidt klogere end dem.

Onsdag 1/12

Selv om du har en uforklarlig indre uro, har du bedst af at holde tempoet nede. Læg mærke til alle detaljerne omkring dig, og vær lidt mere til stede. Du fordyber dig let i tingene, og for andre kan det være svært at trænge ind til dig i dag.

Torsdag 2/12

Hvis der er nogle juridiske ting, der har besværliggjort dit arbejde, kan du mærke, at tingene løser sig nu. Du er derfor mere optimistisk, og der er en positiv udvikling i gang. Det løfter heldigvis humøret gevaldigt, og du går i gang med at forberede de næste skridt.

Fredag 3/12

Det bliver en forholdsvis fredelig dag, hvor du har brug for at holde dig i baggrunden og observere. Du har også en analytisk tilgang til tingene, og du har heller ikke noget imod at grave dig dybt ind i et emne, så du får et bedre overblik og en større forståelse for tingenes sammenhæng.

Lørdag 4/12

Selv om det snart er jul, er din opmærksomhed ikke nået til familien og dit privatliv endnu. Der foregår så mange ting rundt omkring dig, at det bliver svært at finde tiden og roen. Der er hele tiden nogen, som udfordrer dig og hiver i dig.

Søndag 5/12

Du er lidt mere følsom end ellers i dag. Dit humør kan også godt svinge, og du din lunte er lidt kort. Du synes, at dine omgivelser går lidt for meget op i små detaljer, som for dig er helt ligegyldige. Men fordi du forstår at se de store linjer, er det ikke sikkert at andre kan det.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn