Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 14/10

Det bliver en dag, hvor den ene skøre idé efter den anden ser dagens lys. Du bliver utrolig inspireret af dem, du er sammen med, og du er god til at tænke i helt nye baner. Når du kaster dine skøre idéer ud, kommer de endnu skarpere og bedre tilbage.

Tirsdag 15/10

Dagen er velegnet til at indføre nye kost- eller motionsvaner. Det kan meget vel være alternative kostråd, som fanger din interesse. På jobbet er der travlt, og det kan motivere dig til at få indført nye og mere effektive arbejdsmetoder.

Onsdag 16/10

Når det gælder kærlighed og parforhold, er der en behagelig stemning mellem dig og din partner. Du kan hente stor opbakning fra den, du elsker, og ikke mindst bliver din trang til frihed respekteret. Kærligheden er dig venligt stemt.

Torsdag 17/10

Pas lidt bedre på dine penge i dag. Der er en tendens til at det er følelserne og dine behov, der styrer Dankortet i dag. Vent hellere til næste dag med at købe dét, du ikke kan leve uden. I morgen er det knapt så vigtigt.

Fredag 18/10

Et samarbejde kan komme på tale, hvad enten det så er privat eller på jobbet. Gennem dette er der gode chancer for at styrke din økonomi. Er du i et fast parforhold, er der også gode muligheder for at din partner kan bidrage med lidt ekstra til den fælles økonomi i øjeblikket.

Lørdag 19/10

De daglige pligter kan godt drille gevaldigt i dag. Du har følelsen af, at du knokler og knokler, men at du ikke kommer nogle vegne. Måske burde du sænke ambitionerne en smule og i stedet lægge en ny og mere realistisk plan.

Søndag 20/10

Vær forberedt på, at der dukker et par forhindringer op i løbet af dagen, men hvis du skal lokke nogle til at hjælpe dig, skal du bruge din fornuft og logik, og ikke lade dine følelser løbe af med dig. Hvis du kommer med de rigtige argumenter, går det meget lettere.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn