Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 28: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 6/7

Det er en fordelagtig uge for alle former for handler og aftaler. Det kan meget vel handle om nogle investeringer eller omlægning af lån, hvor banken vil være positivt indstillet overfor dine ønsker. Måske er der noget i dit hjem, du gerne vil lave, men som koster lidt ekstra.

Tirsdag 7/7

Du har det lidt svært med autoriteter i øjeblikket, og i dag er ingen undtagelse. Hvis du møder chefer eller myndigheder, der er stive og urokkelige, bliver du følelsesmæssigt påvirket. Det er særligt udtalt, hvis du oplever uretfærdigheder.

Onsdag 8/7

Du har lidt ekstra penge på kontoen, men da du er glad for kvalitet og dyre ting, får du hurtigt brugt pengene igen. Lad kreditkortet blive i tasken, og tænk over det til i morgen. Måske er det ikke helt så attraktivt, når du har sovet på det.

Torsdag 9/7

Det bliver næppe en stille torsdag. Huset er fuldt af liv og hektisk aktivitet. Men da du selv har brug for, at der sker noget, passer det dig ganske godt. Måske lægger du hus til en spontan havefest på en ellers kedelig torsdag.

Fredag 10/7

Romantikken har gode betingelser i dag, og du og din partner er gode til at fornemme hinandens behov. I behøver ikke så mange ord for at forstå hinanden. Det føles godt, når man ikke behøver sige så meget, men bare følger hinanden.

Lørdag 11/7

Du finder stor glæde ved alle former for kommunikation og mentale aktiviteter. Brug fx dagen i selskab med en god bog – gerne en slægtsroman, som du ikke er færdig med lige med det samme. Start dagen langsomt med en god kop kaffe og læg mobilen fra dig.

Søndag 12/7

En kreativ eller spirituel interesse fanger dig i øjeblikket, og du bruger gerne dagen sammen med andre, der deler din fascination af dét, der ikke kan måles og vejes. Det sociale betyder meget for dig, og du vil gerne dele det med andre.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn