Horoskop tyr illustration

Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 20/9

Der ligger mange forskellige opgaver på dit bord i dag, og det kræver samarbejde og koordinering at få det nødvendige overblik. Du er selv lidt rastløs, og derfor kan der være en risiko for, at du ikke har den nødvendige tålmodighed.

Tirsdag 21/9

Dagen egner sig godt til sportslige aktiviteter, hvor du bruger din krop og får pulsen lidt op. Find gerne ned i det nærmeste fitnesscenter, eller find løbeskoene frem og tag dig en lang løbetur. Samvær med børn har også gode vilkår i dag.

Onsdag 22/9

Der er et kreativt projekt, som presser sig på lige fra morgenstunden. Det kræver dog både præcision og tålmodighed at få det på plads. Det kan godt knibe lidt med din tålmodighed. Hvis du er for hurtig, går det blot ud over kvaliteten.

Torsdag 23/9

Du er god til at få andre til at hjælpe dig i øjeblikket. De alliancer, du laver, får du mest muligt ud af. Dem, du finder sammen med, har nogle ressourcer, som du vil få god gavn af. Alle former for samarbejde gavner dig i disse dage.

Fredag 24/9

Kærligheden har gode vilkår, og du kan forvente stor støtte og opbakning fra din partner i dag. Jeres gensidige respekt for hinanden er stor i øjeblikket. Er du single, egner fredagen sig også godt til flirt og dating. Du møder mange smil på din vej.

Lørdag 25/9

Du skal desværre nok ikke regne med at få den ro, du trænger til derhjemme. Der er nok af udfordringer for dit håndværksmæssige talent. Du bruger derfor dagen på at få ordnet nogle praktiske ting derhjemme. Hvis du har tålmodigheden, skal det nok lykkes.

Søndag 26/9

Det er de lystbetonede aktiviteter, der har din opmærksomhed i dag. Heldigvis er det søndag, og dagen ligger åben. Du kan gøre næsten lige, hvad du har lyst til. Det skal dog helst noget, der får smilet frem på dine læber.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn