Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 10/12

Din partner eller en anden allieret hjælper dig med nogle juridiske udfordringer i dag. Hvad der så vanskeligt ud før, ser nu meget lettere ud. Vedkommende hjælper dig med at se nuancerne og åbne dine øjne for andre vinkler på sagen.

Tirsdag 11/12

Er du kørt fast i en opgave, er der hjælp at hente hos en ældre eller mere erfaren kollega. Spørg i stedet for at sidde med det for længe selv. Det er ingen skam at bede om hjælpe og ved at lytte til andres erfaringer, kan du kun blive klogere.

Onsdag 12/12

Dagen egner sig godt til fordybelse. Find et roligt sted, hvor du har roen til at tænke store tanker. Det kan være nogle planer eller idéer, som du ikke er parat til at del med andre endnu. Din analytiske sans er meget skarp i øjeblikket, og du er god til at forstå det, der bliver sagt mellem linjerne.

Torsdag 13/12

Der er nogle holdningsmæssige og juridiske retningslinjer, der skal på plads. Samspillet med andre udvider din horisont. Du blander dig gerne i debatten, og det modspil, du får fra andre, er med til at give dig et bredere perspektiv på emnet.

Fredag 14/12

Brug dine lidenskabelig og kreative evner til at lave et udsøgt måltid til den, du elsker. Lav noget der stimulerer alle sanserne - både duften, smagen og udseendet. Dæk et fint bord og tænd de levende lys. Det skaber en dejlig stemning og kickstarter weekenden.

Lørdag 15/12

Når det gælder dit parforhold, tager du hul på en dejlig weekend. Du nyder at være sammen med den, du elsker, og julehyggen spreder sig. Du lægger meget kærlighed i de julegaver, du finder til din partner og din familie.

Søndag 16/12

I øjeblikket er det vigtigt for dig at blive klogere og bedre rustet til fremtiden og din karriere. Det vil derfor ikke være usandsynligt, at du går med tankerne om en ny uddannelse i det kommende år. Brug gerne søndagen på at forberede de første skidt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop