Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 19/8

Mandagen starter lidt langsomt, og du har brug for at trække dig lidt fra fællesskabet. Du har ikke brug for så meget kontakt, og du kan derfor godt virke lidt distræt og lukket. Men det er ikke noget, der varer hele ugen – du kommer hurtigt frem af dit skjul igen.

Tirsdag 20/8

Dagen byder på masser af fornøjelser og festligheder. Er du single, er dagen i dag og de næste dage også meget velegnet til flirt og dating. Det er generelt mennesker med en magnetisk udstråling og en meget stærk karakter, som du møder på din vej i øjeblikket.

Onsdag 21/8

Samvær med børn og barnlige sjæle har gode vilkår i øjeblikket. Du har også heldet med dig, når det gælder kærlighed, og uanset om du er single eller er i et fast parforhold, kan du se frem til en dejlig dag med masser af kærlighed og erotik.

Torsdag 22/8

Der er stor fokus på fritidsfornøjelser i øjeblikket. Du nyder at pusle med detaljerne, også selv om det kræver noget energi og nogle ressourcer. Det kan være noget omkring sundhed og helbred, som har fanget din interesse.

Fredag 23/8

Omlægning af lån til fast ejendom eller køb og salg af fast ejendom er fordelagtigt i øjeblikket. Du har gode muligheder for at få banken med på dine idéer. Det er også muligt, at din partner eller et familiemedlem kommer til flere penge, og hvor det også kommer dig til gode.

Lørdag 24/8

Skal der planlægges eller arrangeres en fest, er du på pletten. Du er den, der hurtigt får styr på de praktiske ting. Du er god til at tænke i helt nye og anderledes baner, og du er god til at lave noget, der er overraskende og ikke mindst sjovt og underholdende.

Søndag 25/8

Søndagen egner sig godt til nydelse og selvforkælelse. Du har brug for at sætte tempoet lidt ned. Du er i det hele taget meget rastløs og hektisk i øjeblikket, men som Tyr har du brug for ro og hvile ind i mellem – ellers mister du jordforbindelsen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop