v
Horoskop tyr illustration

Foto: Tikkie Elsøe Tyren er et jordtegn.

Horoskop for Tyren

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 26: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 27/6

Din næse for en god handel er veludviklet i øjeblikket. Du ved, hvad der har værdi for andre, og hvad der ikke har. Dine gode kommunikative evner er også en god hjælp. En god indtægtskilde kan være kurser eller anden form for kommunikation.

Tirsdag 28/6

Når det gælder budgettet og din indtægt, ser det godt ud, men du er også god til at forkæle dig selv og dine kære. Pas lidt på økonomien, og brug ikke den sidste krone. Dit krav til god kvalitet kan nemlig godt blive dyrt.

Onsdag 29/6

Inviter naboer eller gode venner til en udsøgt middag. Du vil nyde at tilberede maden og vise dit smukke hjem frem. De lange lyse aftener indbyder til socialt samvær, og tv-kiggeriet er lagt på hylden, indtil vinteren nærmer sig igen.

Torsdag 30/6

Det betyder meget for dig at have det nødvendige fysiske overskud i øjeblikket. Jo mere du bruger din krop fysisk, jo mere overskud får du. Nu mærker du, at energien vender tilbage. Derfor bliver din motivation også større.

Fredag 1/7

Kunst og musik har din interesse. Find en god koncert eller en smuk kunstudstilling, og nyd den sammen med en veninde. Afslut arbejdsugen med en hyggelig eftermiddag og aften med lidt god mad og en kulturel oplevelse.

Lørdag 2/7

Lørdagen kan du med fordel bruge på sociale aktiviteter. Du har ikke lyst til at sidde derhjemme alene. Du søger ud blandt andre. En bytur eller en hyggelig middag med veninderne vil være et godt bud på en dejlig lørdag.

Søndag 3/7

Der er en del kommunikation, som du skal have ordnet. Det kan være mails, du ikke har fået svaret på, eller dit budget, som du skal kigge lidt nærmere på. Skal der justeres på budgettet, laves en opsparing, eller er der råd til mere luksus?

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg