Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 18: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 3/5

Du har en stærk frihedstrang, og derfor udfordrer du gerne dine omgivelser for at finde årsagen og for at få sat tingene på plads, hvis du ikke føler den nødvendige fremgang i privatlivet eller karrieren. Det er forår, og det er det tidspunkt på året, hvor din energi vækkes.

Tirsdag 4/5

Det bliver en dag, hvor du trives godt i selskab med gode venner og naboer. Inviter venner fra nabolaget ind til en kop kaffe og en god snak. Har du have, kan det også være en god snak over hækken, der udvikler sig til et godt venskab.

Onsdag 5/5

Du er inde i en periode, hvor livet tager en drejning. I den kommende tid vil du udvide dit netværk betydeligt, og der kan blive tale om et fællesskab med et internationalt skær. Onsdagen byder på samarbejde på tværs af for eksempel forskellige afdelinger på jobbet.

Torsdag 6/5

Du er meget åben og nysgerrig i øjeblikket. Dagen egner sig derfor godt til kurser eller andet, hvor du kan tilegne dig ny viden. Eftermiddagen og aftenen egner sig godt til en tur på café med en god veninde, hvor I kan opdatere hinanden på livet og den sidste nye sladder.

Fredag 7/5

Dit hoved er fyldt med ideer, men det kan være svært for dig at kommunikere dem ud til andre. Du kan virke lidt distræt. Dine tanker kører hurtigt, og det kan være svært for andre at følge med i din indre dialog.

Lørdag 8/5

Du må ikke forvente, at andre kan læse dine tanker. Du har en meget lang indre dialog med dig selv, hvor du tror, du får sagt tingene til andre. Problemet er bare, at noget, du tror, du har sagt højt, er forblevet inde i dit hoved. Det kan skabe lidt forvirring.

Søndag 9/5

Det bliver en dag uden de store begivenheder, men måske er det også det, du trænger til – lidt ro. Dagen egner sig godt til fordybelse og meditation. Der foregår så meget inde bag facaden, at det kan være godt at få noget ro i dit tankemylder.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn