Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 15/10

Du har en god udstråling, og det får andre mennesker til at føle det naturligt at få en god kontakt til dig i de kommende dage.

Tirsdag 16/10

Ikke alle har de samme holdninger som du, og derfor bliver du nemt udfordret på det holdningsmæssige plan. Du har evnen til at bevare roen, så tonen forbliver god trods forskellighederne.

Onsdag 17/10

Du virker kompetent på dit job, så der bliver lagt mere og mere ansvar på dine skuldre. Forvalt det godt. Det styrker dine karrieremuligheder.

Torsdag 18/10

Kærlighed er en svær størrelse - du føler dig lidt på udebane. Opsøg dialogen og vær nysgerrig, for jo mere du ved om din udkårne, jo bedre er dine odds.

Fredag 19/10

Et samarbejde kan komme på tale, hvad enten det så er privat eller på jobbet. Gennem dette er der gode chancer for at styrke din økonomi.

Lørdag 20/10

Du bruger lørdagen på at få dit hjem til at skinne og stråle, og bagefter sidder du og nyder det i fulde drag. Du holder umådeligt meget af dit hjem og din bolig.

Søndag 21/10

Vær forberedt på, at der dukker et par forhindringer op i løbet af dagen, men du er vedholdende og får løst problemerne.

Se alle horoskoper her

Læs Tyrens årshoroskop