Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg | Tyren er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 33: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 13/8
Det bliver en dag, hvor du nyder de hjemlige omgivelser. Du kan lide at gøre noget ekstra ud af boligen med små detaljer, der får hjemmet til at stråle.

Tirsdag 14/8
Dit humør afspejler tydeligt dine nære omgivelser, og du lader dig hurtig smitte af andres humør. Omgiv dig derfor helst med mennesker, der giver dig ro og velvære.

Onsdag 15/8
Dit hjem er dit slot, og du hygger dig med gæster og disker gerne op med god mad og andre lækkerier. Så bliver det ikke bedre.

Torsdag 16/8
Der er risiko for impulskøb i dag. Tænk dig om en ekstra gang, hvis du ikke skal komme hjem med noget, du alligevel ikke har brug for.

Fredag 17/8
En partner eller en chef forsøger at manipulere med dig. Brug din kritiske sans, da historien er blevet blæst lidt rigeligt op.

Lørdag 18/8
Temaet skifter i dag, og der bliver mere fokus på fornøjelser, flirt og kærlighed i den kommende periode. Hvad venter du på? Gå ud og nyd livet.

Søndag 19/8
Brug søndagen på dig selv. Du har brug for en langsom start på dagen. Lad nullermændene ligge og forkæl dig selv i stedet for at udføre kedelig rengøring.

Se alle horoskoper her

Læs Tyrens årshoroskop


Henter...