Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 17/2

Du har en instinktiv fornemmelse for, hvad der rør sig under overfladen. Lyt derfor mere til din intuition og din mavefornemmelse end til det, der er synligt for det blotte øje. Dagen egner sig også godt til aktiviteter, der kræver fordybelse.

Tirsdag 18/2

Husk, at det er holdindsatsen, der tæller mest i dag og ikke den individuelle præstation. Det kan du have en tendens til at glemme, men det vil stimulere dine kreative sider. Dagen egner sig godt til alle former for brainstorm, der kan føre til mange nye idéer.

Onsdag 19/2

Du bruger meget energi på sociale aktiviteter, der styrker fællesskabet. Og du er med til at inspirere og begejstre andre. Det kan også være et fællesskab, der handler om en kreativ interesse. Det kan være musik eller kunst, der optager dig i øjeblikket.

Torsdag 20/2

Oplever du usandheder eller uretfærdigheder i dag, fremkalder det stærke, følelsesmæssige reaktioner hos dig. Men du vælger ikke at vise det overfor modparten. Du er professionel og kommer med fornuftige argumenter, og derfor bliver du taget alvorligt.

Fredag 21/2

Temaet skifter i dag, og det kommer til at handle mere om dit sociale netværk i den næste tid. Det kan meget vel være en kreativ interesse, der bringer dig sammen med andre. Det kan være noget indenfor det spirituelle eller alternative.

Lørdag 22/2

Det er det nye og utraditionelle, der driver dig frem her og nu. Du er rastløs og har brug for forandring. Det ordinære virker ikke tiltrækkende på dig. Du søger derfor sammen med nogen, der kan stimulere din kreativitet.

Søndag 23/2

Det bliver næppe en stille søndag. Der foregår meget socialt rundt omkring dig, og du bruger gerne din søndag sammen med mennesker, der har samme interesse som dig. Senere på eftermiddagen og aftenen nyder du stilheden og dét at være dig selv.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn