Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 17/6

Du er meget opmærksom på dine materielle goder, du holder meget af at være velforsynet i den retning. Det får dig helt automatisk til også at fokusere på de midler, du har til rådighed for at kunne holde standarden. Men du fråser rigeligt.

Tirsdag 18/6

Du må være forberedt på, at det kan være svært at få andre med på dine idéer i dag. De er konservative og ikke med på at løbe en risiko. Du står derfor alene med dine initiativer. Det kan også give anledning til nogle heftige diskussioner.

Onsdag 19/6

Der er noget, du brænder meget for i dag, og der kan være en risiko for, at du får sagt noget, du senere fortryder. Prøv at være lidt mere diplomatisk, og lyt til andres argumenter, inden du selv kommer på banen. Der kan være nogle detaljer, du har overset.

Torsdag 20/6

Du er meget målrettet i dag, og du går helst dine egne veje. Du har behov for frihed og luft under vingerne. På jobbet er du derfor god til at tænke i helt nye baner, men du bryder dig ikke om begrænsninger og snævre rammer.

Fredag 21/6

Der er fokus på kommunikation og dit sociale liv. Det er specielt de nære omgivelser, der nyder godt af dig, gode venner, familie og kolleger. Slut gerne arbejdsugen med lidt socialt samvær med dine kollegaer. Det er med til at fremme det gode samarbejde.

Lørdag 22/6

Weekenden egner sig godt til at forkæle dig og dine nærmeste. Din indtægt er stigende, og derfor er der råd til lidt ekstra. Inviter familien eller gode venner på besøg til lidt ekstra god mad i aften. Samtidig kan du få stimuleret dit sociale behov.

Søndag 23/6

Der er fokus på dine materielle ejendele og de midler, du har til rådighed. Der er papirer, der skal ordnes og aftaler, der skal på plads. Dagen egner sig godt til alle former for investeringer. Du har heldet med dig, og der kan være udsigt til en god gevinst.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop