Horoskop tyr illustration
SPONSORERET indhold

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
23. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 23/1

Du er meget ambitiøs i denne uge, og du har mange idéer og ønsker til fremtiden – men som den omhyggelige Tyr, du er, forbereder du dig godt. Dagen egner sig derfor godt til at få de sidste detaljer på plads i en større plan. Der er mange ting, der skal koordineres.

Tirsdag 24/1

Pas på, at du ikke overfører dine egne, store ambitioner til dine børn. Som forældre vil vi altid det bedste for sine børn, men lysten og viljen skal komme fra dem selv. Motiver gerne dine børn, men lad dem selv tage de skridt og beslutninger, det kræver.

Onsdag 25/1

Onsdagen er velegnet til aktiviteter, der gavner de svage i samfundet. Dine empatiske evner er nemlig meget veludviklede i dag. Du har hjertet på det helt rigtige sted og er i stand til at sætte dig i andres sted. Det føles godt at gøre noget godt for andre.

Torsdag 26/1

Økonomien ser fornuftig ud, og de alliancer, du indgår, kan gavne din økonomi. Har du en partner, kan vedkommende også bidrage til, at jeres fælles økonomi bliver stærkere. Har du ikke en fast partner, vil din bank være venligt indstillet, hvis du har behov for ekstra finansiering.

Fredag 27/1

Forvent ikke, at du kan pålægge andre ansvaret. I øjeblikket er du nødt til at give mere, end du modtager – sådan er det bare lige nu. Andre mennesker er gode til at dukke sig og gøre sig usynlige, når der skal laves noget. Det bedste, du kan gøre, er at fortsætte den kurs, du selv har lagt.

Lørdag 28/1

Normalt er du et roligt gemyt, men du mærker, at der sker en masse med dig i øjeblikket. Du har ikke lyst til at være rolig. Du mærker en stærk trang til frihed og trang til at løsrive dig fra andre. Du vil gerne gå dine egne veje og ikke træde i andres fodspor.

Søndag 29/1

Er du single, og leder du efter kærligheden, er det uden for dine sædvanlige cirkler, du skal lede. Det kan være i forbindelse med en uddannelse eller en rejse i forbindelse med dit job, som kan være kulisserne for et romantisk møde. Et møde med en, der har mere erfaring end dig selv, fanger din interesse.