Horoskop tyr illustration
Foto: Ditte Breineberg Tyren er et jordtegn.

Horoskop tyr

Tyren: Dagens horoskop

Tyren er født mellem den 21. april - 21. maj. Tyren er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tyren.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tyren er dit stjernetegn.

Uge 3: Her er dagens horoskop for Tyren

Mandag 13/1

Du starter arbejdsugen med at have fokus på livets psykologiske sider, og du vil gerne undersøge tingene helt til bunds. Mandagen egner sig derfor godt til fordybelse og opgaver, der kræver fokus. Du er ikke så social, men til gengæld er du effektiv.

Tirsdag 14/1

Du tager meget ansvar på dine skuldre i dag, og du kræver meget af dig selv. Pas dog på, at du ikke glemmer dine egne behov i din iver efter at opnå anerkendelse. Stop lidt op og mærk efter, hvad du selv har brug for.

Onsdag 15/1

Når det gælder kærlighed og parforhold, kan dagen godt give anledning til udfordringer. Vær varsom med at forsøge at manipulere med hinanden. Det er bedre at mødes på midten og forsøge at se tingene fra den anden side, men det kræver ærlighed og tillid fra begge sider.

Torsdag 16/1

Det bliver en forholdsvis stille torsdag uden de store begivenheder. Lyt til dine egne behov og følg ellers dagens naturlige rytme. Nogle gange skal man ikke ”ruske” så meget i livet og i hinanden, men bare følge dagens puls.

Fredag 17/1

Det bliver en livlig dag med fokus på kommunikation og indlæring. På jobbet er der travlt, og du kan let overse nogle vigtige detaljer. Hvis du er for hurtig med opgaverne, kan der være en risiko for, at du bare skal lave noget af det om senere.

Lørdag 18/1

De aftaler du laver nu, kan få stor betydning for din økonomi på længere sigt. Der er fokus på fælles ressourcer og den økonomi, som du har sammen med din partner i øjeblikket. Du kan med fordel bruge weekenden på at se budgettet igennem med din partner.

Søndag 19/1

Hvis du arbejder kreativt med tingene, finder du nye og spændende måder at løse opgaverne på. Brug din mavefornemmelse og intuition. Eftermiddagen egner sig godt til en lang gåtur med hunden, hvis du altså har en – ellers må du gå alene og lade tankerne flyde.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tyrens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn