-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Farseret svinemørbrad
Et godt farsbrød, som mormor lavede det. Få opskrift på en god farseret svinemørbrad her.
(8 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 50 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 svinemørbrad (500 g)
- 15 g smør
- 1 skalotteløg
- evt. 1 fed hvidløg
- 400 g magert, hakket svinekød
- 2 spsk hvedemel
- 1 æg
- 1 citron (usprøjtet)
- 1 tsk stødt fennikel
- 1 pakke bacon i skiver (eller 1 pakke parmaskinke i skiver)
- salt og peber
- Krydr den afpudsedemørbrad med salt ogpeber og brun den påalle sider på en pandemed smør. Læg den pået fad og lad den afkøle.
- Sautér finthakket skalotteløgog evt. hvidløgbløde i en gryde medlidt smør i 5-10 min.
- Rørdet hakkede svinekødsammen med 1 tsk saltog tilsæt friskkværnetpeber, mel og æg.
- Rørskalotteløg/hvidløg,fintrevet citronskal,fennikel, salt og peber ifarsen.
- Læg bacon- ellerskinkeskiver ud i etrektangel på et stykkebagepapir. Bred farsenud på bacon/skinkeskiverne.Dup mørbradentør med køkkenrulle oglæg den i midten. Pakfars og bacon omkringmørbraden ved hjælpaf bagepapiret.
- Læg„farsbrødet” i et smurtovnfast fad og steg deti ovnen ved 200 grader ica. 40 min. Brug evt. etstegetermometer. Detskal vise 62-65 grader.