-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grøn curry med torsk
Vi giver dig her opskriften på grøn curry med torsk og sprøde asparges. Det bliver din nye favorit!
4 personer
Ingredienser
- 2 løg
- 1 spsk. olie
- 1 fed finthakket hvidløg
- 2-3 spsk. grøn currypaste
- 2 dl bouillon
- 1 ds. kokosmælk
- salt og peber
- 250 g grønne asparges
- 600 g torsk- eller lyssejfilet skåret i 4x4 cm tern
- Evt. skiver af rød chili
- Jasminris
Sådan gør du
- Hak løgene.
- Varm olien op i en dyb pande eller gryde. Svits løgene nogle min., uden at de tager særlig farve. Tilsæt hvidløg og curry paste og svits kort. Tilsæt kokosmælk. Bring det i kog. Krydr med salt og peber.
- Skær eller knæk den grove ende af aspargesene. Skær aspargesene i 2-3 cm stykker, og kom dem i retten. Kog op. Kom fisken i, og kog retten op.
- Lad retten simre 3-4 min. under låg. Pynt evt. med rød chili.