-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Lune radiser med blå ost
Elsker lune radiser. De bliver milde og er skønne som tilbehør til fisk, kylling eller hakkebøffer, eller som en fin lille forret – måske med sejt brød og smør pisket med lidt kærnemælk.
2
Ingredienser
- 2 bundter radiser
- 1 spsk smør
- ½ dl vand
- salt
- 1 spsk blå birkes
- Topping:
- 50 g blå ost, f.eks. blå
- kornblomst eller roquefort
Sådan gør du
- Nip stilkene af radiserne, og kom smør, vand og salt i en sautérpande. Kom radiserne i, og lad dem dampe i ½-1 minut. Vend dem derefter med birkes, og anret dem toppet med brud af blå ost.