-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Fyldig speltsalat med spinat
Prøv også salaten med vilde ris, quinoa eller perlebyg.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 3 dl perlespelt
- 4 spsk mandler
- 3 pærer, i tynde skiver
- 100 g babyspinat
- bredbladet persille, grofthakket
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk æblecidereddike
- salt og peber
Sådan laver du speltsalat:
- Skyl og kog perlespelten efter anvisning på posen, og lad dem køle en smule af.
- Rist mandlerne på en tør, varme pande, indtil de bliver en smule gyldne, og hak dem groft.
- Skyl spinaten grundigt, og bland den sammen med den kogte spelt, pærer og hakket persille.
- Rør olie og eddike sammen, og smag til med salt og peber.
- Vend dressingen godt rundt i salaten og drys med mandler – salaten serveres med groft brød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter