Nemme flødeboller
SPONSORERET indhold

Nemme flødeboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav din egne, lækre flødeboller!

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
10. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
15. stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Kogetid: 5 min.
½ dl vand
175 g sukker
3 past. æggehvider
1 spsk. sukker
15 småkager
200 g mørk chokolade
Drys: kokosmel

  1. Kog vand og sukker i ca. 5 min. til en tyk sukkerlage, der er 120 grader varm (målt med sukker-termometer).
  2. Pisk æggehvider med sukker i ca. 5 min. Hæld den varme sukkerlage i, og pisk videre, til skummet er koldt.
  3. Put guf på hver småkage og sæt dem på en bagerist.
  4. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, tag skålen fra varmen og rør i chokoladen, til den er tyktflydende. Hæld en skefuld chokolade over hver flødebolle og drys med kokosmel.