-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Verdens bedste vegetarlasagne
Lasagne er dejlig nemt at lave og en favorit hos både børn og voksne. Men denne vegetarlasagne har vi sneget lidt ekstra grønsager med på menuen.
Lasagne til 4 personer
Total:45 minutter
Verdens bedste vegetarlasagne
- 10-12 lasagneplader
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 tsk. oregano
- 2 spsk. balsamicoeddike
- 1 tsk. sukker
- salt og peber
- 200 g babyspinat
- 500 g svampe
- 3 kviste rosmarin
- reven skal af 1
- ubehandlet citron
- 400 g ricotta
- 1 kugle mozzarella
- evt. bredbladet persille
Sådan laver du verdens bedste vegetarlasagne
- 1. Kog lasagnepladerne et par minutter – kun få ad gangen – og læg dem til afdrypning.
- 2. Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget. Varm 1 spsk. olie i en gryde, og svits løg med et fed presset hvidløg. Tilsæt tomater og oregano, og hæld eddike ved. Lad saucen simre ca. 10 min. Smag til med sukker, salt og peber.
- 3. Skyl spinaten, og slyng den tør. Vend spinaten i tomatsaucen.
- 4. Rens svampene, og steg dem i 1 spsk. olie på en pande tilsat et fed presset hvidløg og hakket rosmarin. Steg ved god varme et par minutter. Krydr med revet citronskal, salt og peber.
- 5. Fordel lagvis i et smurt ovnfast fad lasagneplader, tomatsauce, ricotta og svampe. Slut med et lag mozzarella i skiver.
- NEM AFTENSMAD: Pasta med rodfrugtcreme
- 6. Bag lasagnen i ovnen i ca. 10 min. Sæt den evt. under grill et par minutter til sidst, så osten bliver dejlig gylden. Top med bredbladet persille.
PRØV OGSÅ:Uhm! Hjemmelavet Shawarma