Her er 12 af sæsonens bedste skønhedsnyheder

Foto: Rico Puhlmann/Conde Nast/Getty Images Bliv klogere på sæsonens bedste skønhedsnyheder.

Skønhedsnyheder

Her er 12 af sæsonens bedste skønhedsnyheder

Du vil gerne vide, hvilke skønhedsnyheder dette efterår har at byde på. Og det skal naturligvis være de allerbedste. Voilá: 12 styks, serveret på et sølvfad.

parfumer euw.jpg

1.My Way, edp 50 ml fra GIORGIO ARMANI, 670 kr., 2. Voce Viva, edp 50 ml fra VALENTINO, 700 kr, 3. Perfect, edp 50 ml fra MARC JACOBS 700 kr., 4. Rose Tangerine, edp 50 ml fra CHLOÉ, 655 kr.

Upcoming bestsellere 

Efterårets parfumegarde, rank og stolt, optimistiske og blomstrende dufte med svævende gardenia og prikkende mandarin.  

 1. My Way, edp 50 ml fra GIORGIO ARMANI, 670 kr. (sponsoreret)
 2. Voce Viva, edp 50 ml fra VALENTINO, 700 kr. 
 3. Perfect, edp 50 ml fra MARC JACOBS, 700 kr. 
 4. Rose Tangerine, edp 50 ml fra CHLOÉ, 655 kr. (sponsoreret)
BEN GORHAM.jpg
Ben Gorham. Foto: Getty Images. 
Byredo_ColourStick_Swatch_Babi.jpg
Colour Stick fra BYREDO, 300 kr. 

Stick mig her og der

Det svenske parfumehus Byredos grundlægger, Ben Gorham, der også er indehaver af en misundelsesværdig fletning i nakken, har fået en god idé. Makeup. Han spurgte den britiske makeupartist Isamaya Ffrence, som arbejder for Vogue og har lagt makeup på Björk og Rihanna, om ikke hun kunne hjælpe ham. Det kunne hun. Skal du kun vælge én ting, så lad det være en colour stick, som du kan bruge på kinder, øjne og læber. 

Colour Stick fra BYREDO, 300 kr. 

Autumn Restorative Facial.jpg
Klinik Dare to Care på Østerbro.

På forkant

Vinteren lurer lige om hjørnet. Det tager den nye ansigtsbehandling hos klinik Dare to Care på Østerbro højde for med enzympeeling, der sætter gang i hudens cellefornyelse, og en boostende massage med gua sha. Mens den efterfølgende maske beroliger huden, får du hovedbundsmassage. Hele herligheden afsluttes med lavfrekvent strøm, der øger kollagendannelsen, så huden kommer til at strutte og er klædt på til efterår.

Autumn Restorative Facial, 75 min. 895 kr.

Øjenpude fra SAHAR’S.jpg
Øjenpude fra SAHAR’S.

Shhhh, hoved! 

Luk ned for dagen og tankerne med en øjenpude, der kan mere end de fleste. Den er fyldt med hørfrø, kamille, lavendel og damiana, som virker beroligende. Men det er måske mest af alt tyngden på puden, der gør den til noget særligt. Ved at lægge den over øjnene, påvirker den vagusnerven, som er i tæt kontakt med centralnervesystemet og hjælper dig med at falde til ro. 

Øjenpude fra SAHAR’S, 299 kr. 

VICTORIA BECKHAM BEAUTY.jpg
VICTORIA BECKHAM BEAUTY hos Net-a-porter.com. Priser fra 200 kr. 

Signaturlooket

Det var på tide. At designeren Victoria Beckham skabte makeup. Hendes eget signaturlook er sort-smudgede øjne, solkysset teint og tårnhøje, glødende kindben. Remedierne får du i eksklusiv indpakning, hvis indhold byder på holdbare farver og nyklassikere som øjenpaletter i klædelige toner og liptints, der giver læber, som var du lige blevet snavet i gulvet. 

VICTORIA BECKHAM BEAUTY hos Net-a-porter.com. Priser fra 200 kr. 

GettyImages-154069071.jpg.jpg

clarins.jpg
1. Total Eye Lift fra CLARINS, 570 kr

2. Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream fra SHISEIDO, 716 kr.

Løft poserne

Blev det sent i går, kan du med fordel give de mørke spor om øjnene ekstra pleje. Det får de af Shiseido og Clarins, der begge er sat på jorden for at give et løft til poser, der har det med at hænge.  

 1. Total Eye Lift fra CLARINS, 570 kr. (sponsoreret)
 2. Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream fra SHISEIDO, 716 kr.
NUORI Vital Facial Cream.jpg
Nuori Vital Facial Cream.
David_Mallett_lifestyle.jpg
Hårprodukter fra David Mallett.

Én af hver, tak

Din nye beautydestination hedder Skinandgoods.com. Med hudpleje fra Augustinus Bader, Nuori, Votary og Dr. Barbara Sturm, holdbare neglelakker fra Nailberry og hårprodukter fra David Mallett går du ikke galt i byen, uanset hvad du vælger at fylde i kurven fra den nye webshop, der er grundlagt i lille Danmark, men shipper worldwide. 
Skinandgoods.com

chanel.jpg

Strålende

Hvad er rigtig irriterende? Foundation, der fnulrer og giver huden et mat skær. Chanel har sørget for en let og fugtgivende en af slagsen, som blender ind i huden og får den til at stråle. 

Les Beiges Healthy Glow Foundation fra CHANEL, 430 kr. 

GettyImages-508924006.jpg.jpg
Foto: Getty Images.
Lancome-Fragrance-La-Nuit-Tresor-Nude-100ml-000361427261759-BoxAndProduct.psd.jpg
1. Black Nano Mascara fra M2, 300 kr
2. Lash Serum fra LANCÔME, 420 kr.  

Mer’ vil ha’ mer’

Det er ikke alle, der er fan af overdimensionerede kunstige vipper, som blafrer i vinden. Derfor kan man godt gå hen og blive grådig og få lyst til at give naturen en hjælpende hånd. Lancômes serum lover at styrke vipperne og gøre dem tættere og tykkere på fire uger, hvis du bruger den morgen (under mascara) og aften. Og M2s nyeste geniale påfund er en børste, der giver vipperne i både pose og sæk – vækstfremmende pleje og mascara, der giver lange og voluminøse vipper. 

 1. Black Nano Mascara fra M2, 300 kr.
 2. Lash Serum fra LANCÔME, 420 kr.  
Lanserhof_Tegernsee_Saunabereich.jpg.jpg
Det medicinske spa Lanserhof.
te og shoergel.jpg
1. Vitality Shower Gel fra LANSERHOF, 215 kr., 2. Detoxtee fra LANSERHOF, 130 kr., 

Lad spaen komme til dig 

Det medicinske spa Lanserhof er en af Europas mest nytænkende og holder bl.a. til i Hamborg og London, hvor du bliver undersøgt af læger, der planlægger et program til netop dig baseret på en blanding af naturopati og moderne medicin. Du kan også tale med en terapeut, for hvad er en smuk krop, hvis hovedet, der sidder ovenpå, er så tungt, så tungt? Har du ikke mulighed for at tage ophold på stedet, kan du heldigvis få Lanserhofs produkter hjem til dig selv. Vi anbefaler kropsserien Vitality med duft af citron, timian og mynte og detox-teen, som hjælper dig med at genstarte systemet.

Se mere på Lanserhof.com

 1. Vitality Shower Gel fra LANSERHOF, 215 kr. 
 2. Detoxtee fra LANSERHOF, 130 kr.
AB_TBO.jpg
The Body Oil fra AUGUSTINUS BADER, 600 kr.

Red dig selv, krop

Den nye kropsolie fra tyske Augustinus Bader smelter ind i huden uden at klistre. Grundlæggeren er professor i stamcellebiologi og kendt for sin ansigtscreme The Cream, der hjælper huden med at regenerere sig selv. Det er samme teknologi, han har brugt til kropsolien, så huden på kroppen kan forblive smidig. Det er trods alt vores største organ. 

The Body Oil fra AUGUSTINUS BADER, 600 kr.  

produkter.jpg

1. The Concentrate fra LA MER, 15 ml, 1.550 kr., 2. Micro-Huile de Rose Serum fra DIOR, 30 ml, 1.775 kr., 3. Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum fra ELIZABETH ARDEN, 30 kapsler, 387 kr. og 60 kapsler, 645 kr.

Når bunden er lagt 

De små flasker lægger dette efterår den bedste bund for din creme. La Mers koncentrat og patenterede og tophemmelige opskrift på Miracle Broth styrker huden, Diors er fyldt med rosensaft og giver huden det glatte lag, mens Elizabeth Ardens ampuller indeholder godt med fugtgivende hyaluronsyre og C-vitamin, som udjævner hudtonen. 

 1. The Concentrate fra LA MER, 15 ml, 1.550 kr. 
 2. Micro-Huile de Rose Serum fra DIOR, 30 ml, 1.775 kr. 
 3. Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum, fra ELIZABETH ARDEN, 30 kapsler, 387 kr. og 60 kapsler, 645 kr. 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Guide, Skønhed og Trends