Dronning Margrethe modeblogger
SPONSORERET indhold

14 gange dronning Margrethe har bevist, at hun er den ultimative modeblogger

Hvis vores dronning overvejer en ny hobby, vil et oplagt valg være intet mindre end modeblogger – og vi har fundet billederne, der beviser det...

Af: Susanne Baden Jensen Foto: Getty Images
14. jan. 2022 | Mode | Eurowoman

Hun er sin egen stylist. Hun ved, hvordan man skal gå og stå på fotos. Hun elsker farver – og nå ja, så har hun rundet de 80 år og er cool as f..k.

Vi tænker naturligvis på overhovedet over dem alle: Dronning Margrethe.

LÆS OGSÅ: Frede og Mary viser hverdagen: Se kongehusets mest populære billeder på Instagram i 2018

Og jo, hun bliver ofte overskygget af sine svigerdøtre, når snakken falder på stilikoner. Men måske vi alle bør være langt bedre til at skæve til Daisy på samme vis, når vi bliver inspireret af modebloggere på de sociale medier?

Fra den stilfulde ”jeg kigger lige heeeelt casual ned i jorden, mens der bliver taget pix”-posering og streetwear-outfits til vilde regnfrakker og ”on wednesdays we wear pink”-referencen, har majestæten nemlig styr på alle de rigtige blogger-moves – og lidt til. Og vi er vilde med det her på redaktionen!

Vi har derfor udvalgt 14 gange, hvor Margrethe har bevist, at hun er et stilikon og (med lidt hjælp til den rette caption, red.) den ultimative dronning af modebloggerland. Ja tak!

Fashionistas, move over...

1. ”50 shades of… (den samme farve)”-looket

Alle bloggere ved, at SÅ snart du spotter en ensfarvet væg, er det bare med at stille sig op til fotosession med det samme. Læg dertil, at væggen matcher dit outfit – og verden imploderer muligvis snart?!

Dronningen ved det, selvfølgelig, og hun ser oprigtigt super casual-cool ud i sit ”50 shades of… beige”-look, hvor hun mestrer at have hænderne afslappet i lommen, og hovedet drejet helt rigtigt på skrå, mens hun overskudsagtigt'ish smiler. 

Selv på ”Jeg går op ad en trappe”-billedet formår hun at holde sin blogger-pose – og så er det ensfarvet sæt med en pang-turkisgrøn silkeskjorte under lige i skabet!

Dronning Margrethe  væg.jpgDronning Margrethe  modeblogger.jpgDronning Margrethe trappe.jpgDronningen kender sine blogger-moves. (Foto: Getty Images)

2. “You HAT me at hallo”

Vores dronning er naturligvis rutineret ud i at gå med hatte til store, fine royale begivenheder, men som det stilikon hun er, formår hun også at inkorporere moderigtig hovedbeklædning, når hun (i bedste blogger-stil) dokumenterer sine mange besøg rundt om i verden.

Vi bøjer os i støvet for disse total Insta-værdige øjeblikke – hvor Daisy ”hat” us at hallo...

Dronning Margrethe  hat.jpg"Jeg sætter min (ferie)-hat, som jeg vil..." (Foto: Getty Images)

3. ”Office for the day”-pix

Du befinder dig et sted, hvor omgivelser er noget helt særligt. Som blogger er det oplagt at understrege dette (og dit fede liv) ved at tilføje et: #officeoftheday til dit billede.

Og vi har liiidt Daisy mistænkt for inde i sit hoved at tænke, at "office for the day" vil være den perfekte caption til disse Insta-fotos. For slet ikke at tale om hendes gennemførte sæt og perfekte poseringer.

4. “Fashion blues”

Apropos rejsebilleder er Daisy en sand mester i jonglere det cool look med en god pose – og som altid i en stæk farvekombination.

Dronning Margrethe blå.jpg"Så sidder jeg bare lige helt afslappet på et jernhegn og ser på en stor løvestatue..:" (Foto: Getty Images)

5. On Wednesdays we wear pink

Det er populært blandt nogle modebloggere at gå i lyserødt på onsdage – hvortil de tilføjer teksten: ”On Wednesdays we wear pink” (præcis som de gjorde det i kult-filmen Mean Girls, red.)

”Haha, som om,” har vi dog mistænkt Daisy for at tænke – for når man er ÆGTE dronning, går man i pink hver dag, hvis man har lyst! 

Dronning Margrethe  pink.jpg50 shades of... pink hver dag! (Foto: Getty Images)

6. 10 year challenge

Uden at gøre et stort nummer ud af det har dronningen da for længst været på de sociale medier og lagt sit ”10 year challenge”-bud ud (altså plus/minus lidt flere år end ti, men hun nailer den ellers!)

7. ”Check’ing in”

Hvad gør en modeblogger, når hun/han er iklædt tern (på engelsk checkers)?

De skriver en tekst til deres billede, hvor de gør opmærksom på, at de er ”check’ing in”. Og det gør the (fashion)-queen naturligvis også – eller det burde hun gøre, når hun fyrer den af med tern-outfits.

8. ”Sunny side up”

Udtrykket ”Sunny side up” er modeblog’sk for at gå i gult. Og også her kan Margrethe i den grad være med – endda i gråvejr med storm og slud, hvor hun ejer dét, som vi her på redaktionen klart bedst kan betegne som regnfrakkEN <3

9. ”Back 2 black”

Dronningen går faktisk yderst sjældent klædt i kun sort (hvilket jo ellers på mange måder er det sikre modevalg her på de nordlige bredgrader, også kendt som scandi fashion).

Men når Daisy mødes med en ligeværdig diva, er det faktisk stilmæssigt fedt at kører stilen afdæmpet – eller som en modeblogger ville formulere det: #back2black

10. "Tie dye 4"

Det er yderst hot med tie dye, som er en form for batik, altså en måde at farve ens klæder på. Og den strømning er Margrethe selvfølgelig anfører for i det her skønne, afslappede ferie-look – som ganske rigtigt jo er ”tie dye for”.

Dronning M perlekæde.jpg

Hey Daisy, mens vi har dig: Hvor er perlerne fra? (Foto: Getty Images)

11. ”Dot dot, who’s there?”

Det er dronningen – og hun ser fab’ ud i disse rød/hvide-prikker med matchende bredt bælte til og med sin muligvis yndlings accessory ved sin side: de kære børnebørn.

Dronningen børnebørn.jpgMan kan aldrig få for mange prikker i sin garderobe. Punktum. Kh. Margrethe (Foto: Getty Images) 

12. #SquadGoals

Skal man dæmpe sit ”look” med alderen? Hell no. Farver giver liv og forynger – også når man hænger ud med ens yndlings hold af royale søstre.

13. Streetwear

En kæmpe bloggertrend er jo klassikeren streetwear. De dér urbane ”jeg går bare rundt på gaden”-pix af hippe mennesker på farten til inspiration.

Kan Daisy være med på den? Øh ja. Øh hashtag #StreetStyle #StreetwearFashion #StreetFashion #StreetLook #UrbanStyle #PauseShots #BestOfStreetwear #StreetwearAddicted #AllStreetwear#StreetwearSource #UrbanOutfit #StreetwearStyle #UrbanWear #StreetwearCulture #DailyStreetLooks #StyleBlogger #StreetwearCentral.

14. ”Bag 4 more”

Modebloggere og dronningen har en fælles forkærlighed for en helt særlig genstand: Håndtasken – som de gerne deler pix af på de sociale medier. Margrethe viser her en stilfuld klassiker af slagsen fra hendes tid på Cambridge Universitet i starten af 1960’erne, som hun snildt kunne tagge op med samtlige populære taske-hashtags.

Fra os til dig, Daisy: #Handbag #BagFashion #HandbagLover #HandbagAddict #BagCollection #PurseLove #HandbagStyle #LadiesHandbags #LeatherHandbag #BagsOfInstagram #BagsAndPurses #BagShopping #UniqueBags #VintageBags #ShoulderBags #ToteBag #PurseAddict #BOTD #CrossBags #PurseSwag

Denne artikel er oprindeligt fra 2020 og opdateret i januar 2022 af Susanne Baden Jensen.

Anbefalet til dig