Sundhed
SPONSORERET indhold

Hemmeligheden bag Kim Kardashians hår og 6 andre sundhedstips

Få kroppen til at falde til ro med te, og styrk neglene med vingummibamse-vitaminer.

Af: Bea Fagerholt Foto: Philip Ørneborg
09. jun. 2017 | Mode | Eurowoman

1. Skræddersyede vitaminer

Det kan være svært at lure, hvilke vitaminer du har brug. Det ved Zentabox, der tilbyder dig at oprette en sundhedsprofil for at få udregnet, hvilket vitaminer og mineraler, der passer netop dig. Som prikken over i'et bliver dine piller sendt til dig en gang om måneden i en boks, hvor din daglige ration er pakket i små poser, så du også husker at tage dem.

Priser fra 150 kr. pr. måned, Zentabox.dk

2. Appelsinfri

Vig bort appelsinhud, cellulite, kald det, hvad du vil. Vitaviva anbefaler at starte indefra med deres nye tilskud, der øger blodcirkulationen og skyller affaldsstoffer ud, når du vil have bugt med de bulede baglår. Top behandlingen op med en god omgang tørbørstning morgen og aften.

Cellulite Away fra Vitaviva, 485 kr.

3. Stort hår, stærke negle

Vores hår og negle står bagerst i køen, når kroppen skal opfylde sine depoter med vitaminer. Derfor kan det være en idé med et målrettet tilskud, hvis du har svage negle eller har brug for at booste dit hår. Tabletterne med biotin, zink og æbleekstrakt har til opgave at holde både hår og negle sunde og stærke.

Hair Volume Plus Nail Strong, New Nordic, 288 kr.

4. Søde drømme

Hvis nogen har fået sin skønhedssøvn, må det være model og sundhedsguru Elle Macpherson, som står bag multivitaminet Alkalising Greens. Nu lancerer hun også en te, der skal fremme den gode søvn. Teen kommer i en pæn violet krukke og indeholder både baldrian, humle og skjolddrager, der dulmer nervøsitet og får krop og sind ned i gear.

Sleep Welle Fortified Calming Tea, krukke med 50 teposer koster 699 kr., Welleco.

5. Vingummi til håret

Reality-stjernen Kim Kardashian, skuespillerinden Emily Ratajkowski og sangerinden Vanessa Hudgens går alle rundt og tygger på de små lyseblå vingummibamser forklædt som vitaminer til håret. Formlen af biotin, en række vitaminer og folinsyre, iod og zink skulle fremme hårvæksten.

Hair Vitamins fra Sugarbearhair, 279 kr.

6. Av, min arm

Det er ikke kun stive led og ømme muskler, der kan få glæde af denne cocktail af gurkemeje, ingefær og pilebark. Indholdet af C-vitamin siges nemlig at være gavnligt for produktionen af collagen i huden.

Ledflex, Bidro hos Med24.dk (sponsoreret), 259 kr.

7. Fisk på flaske

Hvis du hverken bryder dig om store kapsler eller lugten af fisk, vil du sætte pris på Pure Pharmas nærende og flydende fiskeolie på flaske, som du kan spise rent, blande i din smoothie eller bruge som olie i salatdressing. Den efterlader nemlig kun en smag af citrus.

Ultra Pure Fish Oil Liquid, Pure Pharma hos Med24.dk (sponsoreret), 229 kr.

Anbefalet til dig