2020 hudpleje makeup
SPONSORERET indhold

Her er de 20 vigtigste skønhedsprodukter, din krop vil takke dig for

Nogle af dem er allerede klassikere, resten spår vi til at blive det. Her er 20 produkter, der gør dit 2020 skønnere, blødere og smukkere.

Af: Julie Bruun Lund Foto: Klaus Rudbæk
15. feb. 2020 | Mode | Eurowoman

Læbestift.jpg

Ekstravagante kys

Med chefdesigner Alessandro Michele i spidsen er Gucci i færd med skrive makeupeventyr. Og det er et af dem, man godt gider at læse. Første kapitel omhandler læbestiften, der kommer i tre varianter, fra farvet balm til medium og hardcore pigmentering. De er lige så smukke på læberne, som de er smukt pakket ind.

Læbestifter, Gucci, 300 kr. pr. stk.

Sovemaske.jpg

Sov godt

Du ved det jo godt. Søvn er altafgørende for, at du kan fungere optimalt, og du skal helst have otte timer i træk. Har du svært ved at passe din sengetid, kan du med fordel investere i en sovemaske – gerne i silke, så den ikke absorberer de produkter, du har smurt dit ansigt med inden sengetid. Masken lukker alt lys ude og sender dig direkte til drømmeland.

Silk Sleep Mask, The Beauty Sleeper, 850 kr.

Bioeffect.jpg

Essensen

Det dygtige EGF-serum fra islandske Bioeffect må fremover dele rampelyset med mærkets nyeste opfindelse: en let essens. Foruden det celleaktiverende protein EGF er den beriget med 10 ingredienser, der fugter og gør huden mere ensartet og glat og bedre i stand til at optage de efterfølgende produkter. Pres to-fire stænk blidt ind i ansigtet, og afslut med serum og creme.

EGF Essence, Bioeffect, 775 kr.

Læbepomade.jpg

Renæssancemaske

En beskeden mængde af den lyserøde vidundermaske fra det britiske økomærke Oskia masseres ind i ansigtet, til den bliver hvid og smelter ind i huden. Der skal den sidde i 15-20 minutter, så indholdet af polerende enzymer fra papaya, ananas og mælkesyre får arbejdsro og tid til at fjerne de døde hudceller, der gør huden trist og grå.

Renaissance Mask, Oskia, 545 kr. hos Gettheglow.dk

Rudolph-Care.jpg

Smørbar

Acai Body Lotion er ét af de første produkter, Andrea Elisabeth Rudolph lancerede, da hun startede Rudolph Care for 10 år siden. En kombination af olie fra acaibær, jojoba, sød mandel og oliven fugter huden uden at fedte, og gør den blød som smør.

Acai Body Lotion, Rudolph Care, 395 kr.

Karmameju.jpg

Vågn så op

Der er tale om en lille revolution, tørbørsten fra Karmameju, der stryges på huden i lange lige og opadgående strøg med retning mod hjertet og sætter gang i kroppens nervesystem og blodcirkulation. Ud over at vække kroppen fra sin vintersøvn, er den genial i kampen mod appelsinhud, der efter forlydende reduceres betydeligt, hvis du er ihærdig med børsten.

Recharge Ionic Body Brush, Karmameju, 480 kr. (sponsoreret link)

Armani-parfume.jpg

En hymne

Giorgio Armani forfører os til stadighed med deres Privé-duftserie, der ud over at dufte dejligt, kommer i små kunstværker af flakoner, som du får lyst til at samle på. En af klassikerne er den sofistikerede og sensuelle Vert Malachite med noter af sød jasmin, ylang ylang og varm træ.

Armani Privé Vert Malachite, Giorgio Armani, 2020 kr.

Blush.jpg

Æblekinder

Den cremede blush fra danske Kjær Weis duppes på æblekinderne og blender med sin bløde konsistens naturligt ind i huden og kaster et levende skær af sig. Og så gør den sig også godt
på øjenlåg og læber.

Cream Blush i farven Reverence, Kjær Weis, 400 kr.

Love-shampoo.jpg

Ren kærlighed

Shampoo- og balsamserien Love Smoothing fra Davines lever op til sit navn og tager dit hår under kærlig behandling. Med ekstrakter fra oliven og omega-3-fedtsyrer plejer den dit hår fra rod til spids, lægger krus ned og efterlader dit hår silkeblødt og glansfuldt.

Love Smoothing Shampoo, Davines, 565 kr. (sponsoreret link)

Love Smoothing Conditioner, Davines, 225 kr. (sponsoreret link)

Glosier.jpg

Øjenkontakt

Med få strøg omfavner mascaraen fra Glossier hvert enkelt vippehår fra rod til spids og separerer det smukt fra sin sidemakker. Vipperne får desuden mere længde og et fint lille løft, uden at mascaraen hverken klumper og drysser.

Lash Slick Mascara, Glossier, 120 kr.

Øjencreme.jpg

Lige i øjet

Det franske luksusmærke Sisley har skabt en øjencreme med ekstrakter fra bl.a. soja og gæret granatæble, der opstrammer og nærer øjenomgivelserne og sætter ind mod kragetæer og fine linjer. Foruden den sarte hud omkring øjnene kaster den sig også kærligt over linjerne omkring læberne, der, ligesom øjenomgivelserne, smøres med et tyndt lag.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge Eye and Lip Contour Cream, Sisley, 1.365 kr.

Estee-Lauder.jpg

Skønhedssøvn

Estée Lauder var en af de første til at lancere et serum. Fordi huden regenererer bedst om natten, og et lettere produkt tænger dybere ind i huden, skabte hun i 1982 Night Repair. Og tak for det. Serummet, der udglatter, fugter og giver huden en mere klar hudtone, holder stadig.

Advanced Night Repair Recovery Complex II, Estée Lauder, 850 kr. (sponsoreret link)

Morocanoil.jpg

Et frisk pust

Der har været stor efterspørgsel efter tørshampooen fra Moroccanoil, som endelig er kommet til Danmark og både fås til lyst og mørkt hår. Dens indhold af rispulver absorberer overskydende snavs og opfrisker hovedbunden, mens arganolie, som er nøgleingrediensen i Moroccanoils produkter, virker blødgørende og plejende på håret.

Moroccanoil Dry Shampoo, Moroccanoil, 220 kr. (sponsoreret link)

Rms.jpg

I dækning

Du vil gerne have den der fejlfri porcelænshud, men helst ikke ligne en dukke. Økologiske RMS har løsningen. Med sin cremede og lette tekstur fungerer kultproduktet Un Cover-Up både som foundation og concealer, der blender smukt ind i huden og giver dig det, du gerne vil have: Naturlig og levende dækning. Vi forstår godt hypen.

Un Cover-Up, RMS, 310 kr. hos Complete Me

Mascara.jpg

Walk the line

Det kan være svært at finde en flydende eyeliner, der er nem at håndtere og samtidig maler en flot, sort streg, som bliver på sin plads uden at smudse øjenlåget til. Hourglass’ vandfaste af slagsen kan præcis dét, og det skal den hædres for.

Voyeur Waterproof Liquid Liner, Hourglass, 280 kr.

Dermalogical.jpg

Vitaminpille

Et par dråber af Dermalogicas serum er alt, du behøver for at give glød til huden. Serummet er en vidunderkombination af C-vitamin, som efter sigende lysner og gør huden mere modstandsdygtig, mælkesyre, der blidt polerer huden, så den ensartes og får masser af glød, og hyaluronsyre, der fugter.

Biolumin-C Serum, Dermalogica, 745 kr.

Tromborg.jpg

Mistress

Et pift med Tromborgs innovative ansigtsmist, der er beriget med peptider, udtræk fra mos og hyaluronsyre, giver god glød, fugt og sætter ind mod tør hud og fine linjer. Det var den korte forklaring. Den lidt længere er, at misten er sat i verden for at modvirke de processer, der opstår, når huden udsættes for oxidativ stress fra forurening og temperatursvingninger, som kan forårsage inflammation i huden, tidlig ældning og pigmentforandringer.

Biomolecular Destress Peptide Mist, Tromborg, 480 kr.

Dyson-kroellejern.jpg

It’s a wrap

Man troede ikke, det var muligt at overgå Supersonic-hårtørrer-successen, men i 2018 lancerede Dyson deres Airwrap. Et stylingværktøj, der kommer med tilbehør, som kan give dig glat hår som Jennifer Anistons i Friends, volumen som Alexis i Dollars og krøller som Diana Ross’ samtidig med, at det tørrer dit hår uden at volde skade på det. Prisen på vidunderet ligger i den høje ende, men betragt det som en investering i gode hårdage.

Dyson AirWrap Complete, Dyson, 3.990 kr.

Lotion-P50.jpg

Superhelten

En sammensætning af AHA- og BHA-syrer giver kultproduktet Lotion P50 fra franske Biologique Recherche noget, der minder om superkræfter. Den eksfolierende lotion kommes på en vatrondel og duppes på ansigtet med små hurtige bevægelser. Resultatet er en mere klar hudtone med smuk glød og porer, der gør betydelig mindre væsen af sig.

Lotion P50, Biologique Recherche, 595 kr.

Anbefalet til dig