Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Mango badedragt
Foto: Mango Badedragt fra Mango.

Sæsonens badetøj: Badedragter

17 flotte badedragter, du kan finde på udsalg

Skulle det være en billig badedragt, en af dem, der slanker eller den klassiske badedragt med ben? Her får du sæsonens fineste badedragter.

Redigeret af Kristian Hindø-Lings.

Sommeren er endelig begyndt at melde sin ankomst (det var pü tide) og de friske af jer, har müske allerede füet ürets første dukkert? Eller ogsü er du blandt os andre, der endnu ikke har fundet det perfekte strandoutfit.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du det badetøj, der klæder din krop

At købe badetøj er nok noget, mange forbinder med skrÌkscenarier i prøverum. For det kan vÌre noget af en udfordring at finde det helt rigtige pragteksemplar til Mallorca-turen, havnebadet pü Bryggen eller sandbankerne i Skagen.

I 2009 dukkede en lidt skrÌmmende undersøgelse op i de danske medier. Den var foretaget af Gallup for den davÌrende gratisavis Urban og konkluderede, at mere end hver tredje kvinde ikke havde lyst til at tage pü stranden i badetøj, fordi de var utilfredse med deres udseende. Det samme gjaldt for cirka hver femte mand.

Denne guide til sÌsonens badetøj kan nÌppe i sig selv forbedre selvvÌrdet hos de mange kvinder derude, som ikke har lyst til at vise kroppen frem pü stranden. Men den skal i hvert fald følges af en opfordring til at lade de dürlige tanker om dig selv blive hjemme og tage pü stranden i badetøj, hvis det i virkeligheden er det, du har lyst til!

Og sĂĽ kan du jo passende finde inspiration til, hvordan dĂŠt sĂĽ skal se ud i nogle af de smukkeste badedragter, som er i butikkerne netop nu.

Pastelfarver, print, spaghettistropper og V-udskĂŚringer er stĂŚrkt reprĂŚsenteret, og det samme er 90'erne og den sporty og komfortable vibe, som gĂĽr igen hos mange af designerne.

Det skal være elegant samtidig med, at det skal være behageligt at have på, synes at være tanken bag – ligesom det for øvrigt er en tendens i resten af modebilledet, der lige nu bugner med bløde bukser, slip-on-sandaler og luftige toppe.

Her fĂĽr du vores 17 favoritter, der dĂŚkker lige lidt mere end en bikini, men er mindst lige sĂĽ sexede. TĂŚnk mere Bond-babe end mormor!

Badedragt dame

Topshop, 250 85 kr.

Badedragt dame

M Missoni hos Boozt.com, 1.820 910 kr.

Badedragt dame

Twiin hos Zalando, 650 490 kr.

Badedragt dame

Haight hos Net-a-Porter, 1.450 580 kr.

Badedragt dame

H&M, 350 200 kr.

Badedragt dame

Solid & Striped hos Net-a-Porter, 1.270 508 kr.

Badedragt dame

Zara, 100 60 kr.

Badedragt dame

Minkpink hos Zalando, 500 400 kr.

Badedragt dame

Lisa Marie Fernandez, 4.600 2.760 kr.

Badedragt dame

Anna Field hos Zalando, 250 200 kr.

Badedragt dame

Topshop, 200 160 kr.

Badedragt dame

Mango, 400 280 kr.

Badedragt dame

&Other Stories, 495 347 kr.

Badedragt dame

H&M, 180 80 kr.

Badedragt dame

Saks Potts, 945 378 kr.

Badedragt dame

Filippa K hos Boozt.com, 800 600 kr.

Badedragt dame

Vetements, 3.350 1.675 kr.

3 tips til jagten på en ny badedragt

  1. Det er nu, at du skal købe badetøj for at vÌre sikker pü, at der ikke bliver udsolgt. Og med badetøjet hjemme er det ogsü som om, at de varme strüler føles lidt tÌttere pü.
  2. Draperinger er nok enhver konkurrencesvømmers mareridt, men for alle os andre, er de en smuk modedrøm, der kan fjerne lidt af fokusset fra kurverne. 
  3. Brug din fine nye badedragt som body i dine Levi’s 501-jeans eller som top til en sej nederdel.
Se, hvad vi ellers skriver om: Badetøj, Sommer, Kropstype og Trends