Julie Steenbjerge
SPONSORERET indhold

"Den dækker rødme og er ikke makeuppet"

Iværksætter og vintage-queen, Julie Steenbjerge, ejer hverken mascara eller øjenskygge, men elsker til gengæld matte læber, røde kinder og duften af ostepops. Luksus er for hende at kunne dyrke sport fra morgenstunden med sin nabo og cocktail-hour i stil med ”Dollars” hver fredag med familien.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
05. aug. 2021 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine... begynder med arbejde. Jeg tjekker, om nogen har henvendt sig i min IG-shop i løbet af aftenen og natten, så jeg kan give et hurtigt svar. Så er det kaffe og madpakker, og for tiden dyrker jeg sport om morgenen med en fra vejen, og det er en luksus.

At pleje min hud... er en fornøjelse, som jeg sjældent har tid til. Jeg ville gerne, men jeg er ikke så god til at finde tiden til det. Lidt ligesom jeg har det med tandtråd!

Jeeg lægger makeup... når vi skal spise chips og drikke vin fredag aften efter en dejlig uge med gang i den. Selvom det ”bare” er os, gør jeg altid ekstra ud af drinkstid. Lidt som de altid gjorde i ”Dollars”. Med fire børn er det begrænset, hvor meget vi går ud, så vi må lave vores egen fest.

Min makeuprutine... kan koges ned til min BB-creme, Vitazing fra Origins. Den er helt vildt god. Ellers rød, mat læbestift fra Lancôme og lidt blush fra Mac eller Chanel. Jeg er ikke så meget til sminke, og jeg ejer slet ikke en mascara.

Jeg "plejer" mit hår... med lyse striber, når jeg går til frisøren. Normalt vasker jeg det to gange om ugen og har et kæmpe forbrug af balsam.

Læs også: Yvonne Koné: Jeg har brugt denne hårkur, siden jeg var teenager

Den bedste duft for mig... er sandalwood. Og ostepops.

Hvis min hud ikke arter sig... er mit trick at smøre den med La Mer-creme. Den er virkelig god – og meget dyr! Men den hjælper oftest. Jeg kan også godt finde på at spørge på apoteket, for de er altid søde og hjælpsomme.

Hvos jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd... ville det være ikke at gå med hvid perlemorsskinnende øjenskygge, ikke at pille i huden hele tiden og at stoppe med at plukke øjenbryn.

Den alder, jeg har nu... er skøn. Den største forskel er den ro, jeg har med børnene, især vores yngste, som er en efternøler. Jeg nyder hendes sjove og finurlige bemærkninger og ideer uden at have de samme bekymringer som for ti år siden, da vores ældste børn havde samme alder.

Nutidens skønhedsideal... er der ét ideal længere? Jeg synes, man ser et utal af smukke typer og personligheder. Det er megaspændende og på høje tid, at der er blevet bedre plads til forskellige udtryk, tatoveringer, blåt hår, ung, gammel – som du er. Bare der er god energi.

Læs også: Nova Nørgaard: "I lang tid har jeg nærmest været flov over det"

Julie Steenbjerges skønhedsfavoritter: 

aesop.jpg

Lækre sæber

Jeg er stor fan af lækre håndsæber med skønne dufte, da jeg ikke går med parfume. Reverence Aromatique Hand Wash, Aesop, 260 kr.

weleda.jpg

Hverdagsfavorit

Sea Buckthorn Replenishing Body Lotion, Weleda, 160 kr. hos Matas.

lancome.jpg

Matte læber

Jeg bruger ingen makeup på øjnene, men jeg kan godt lide rød, mat læbestift. Min er oftest fra Lancôme. Absolu Rouge Cream i farven Raging Ruby, Lancôme, 265 kr. hos Magasin

kinder_chanel.jpg

Æblekinder

Jeg kan godt lide at have røde kinder, og jeg er vild med Chanels Powder Blush. Joues Contraste Powder Blush, Chanel, 375 kr.

origins.jpg

Den ubestridte favorit

Origins Vitazing er megagod. Den dækker rødme og er ikke makeuppet. Og så har den solfaktor som et ekstra plus. Vitazing Energy Boosting Moisturizer spf 15, Origins, 250 kr.

bumble_bumble.jpg

Trold skal tæmmes

Jeg må altid alliere mig med gode olier for at tæmme mit store hår. Hot Oil Treatment, Bumble & Bumble, 240 kr.

Anbefalet til dig