sponsoreret indhold
Trice Angie Christiansen
SPONSORERET indhold

Trice Angie Christiansen har fundet olien, som skaber balance og "giver en smuk, sund glød"

Mød kvinden bag Raaw by Trice, og sug til dig af inspiration, hemmelige zen-steder og eksperttips til smukkere hud og sundere hår.

Af: Julie Bruun Lund Foto: Privat
14. mar. 2019 | Mode | Magasin

Trice Angie Christiansen, 36, bor i LA. Naturlige ingredienser er essensen i hendes hudplejeprodukter, og hun udvikler dem ud fra den filosofi, at du ikke bør smøre noget på huden, som du ikke vil putte i munden.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Hvad er filosofien bag brandet?

– Det er økologisk og bæredygtig hudpleje til den miljøbevidste forbruger, der vægter selvforkælelse højt. Alle produkterne er produceret på små laboratorier i mindre portioner for at sikre, at råmaterialerne altid er helt friske. Jeg tror, at mange bliver overraskede over at høre, at jeg startede med at lave alle produkterne selv, og at jeg siden da har haft fingrene med i alle processer lige fra produktudvikling og design til kundeservice.

Hvorfor startede du RAAW By Trice?

– Jeg vågnede en morgen med udslæt i hele ansigtet. Jeg havde fået en allergisk reaktion efter at have brugt en ‘forkert’ concealer. Heldigvis havde jeg inden da læst en del om naturmedicin, planter og urter, så jeg havde en klar idé om, hvordan jeg kunne komme mit udslæt til livs. Jeg blandede nogle bestemte urter og olier sammen, smurte blandingen i ansigtet, og allerede efter to dage var min hud normal igen – måske endda pænere end før. Oven på den episode besluttede jeg mig for at lave min egen hudplejeserie, der skulle indeholde det bedste fra naturen, fri for skadelige kemikalier.

Hvilke ingredienser bruger du?

– Bl.a. tang, som er fyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler, og som indeholder naturlige anti-ageing-egenskaber. Tang kan forbedre smidigheden og elasticiteten i huden og forny skadede hudceller. Det er virkelig en mirakel-ingrediens.

Tang
En god ingrediens: tang. Foto: Getty Images.

Hvilket produkt er din favorit?

– Det må være Blue Beauty Drops. De holder min hud i balance og giver en smuk, sund glød.

RAAW BY TRICE Blue Beauty Drops
Blue Beauty Drops, RAAW BY TRICE, 650 kr.

Hvem er dit skønhedsideal?

– Indianerne. Jeg er så fascineret og inspireret af, hvordan de bar sig selv, deres skønhed og måden, de brugte naturen på. De vaskede deres hår i aske, eksfolierede huden med majs og korn, brugte mynteblade som parfume og bær som sminke.

Indianer
Indianernes stil og traditioner inspirerer Trice. Foto: Getty Images.

Hvad er det bedste hudplejeråd, du har fået?

– At du ikke skal putte noget på din hud, som du ikke vil putte i munden. En tommelfingerregel, jeg har i baghovedet, når jeg udvikler mine produkter.

LÆS OGSÅ: Doris Brandhuber: "Det styrker håret fra rødder til spidser med de mest kraftfulde, grønne anti-ageing-ingredienser"

Har du et skønhedstrick i ærmet?

– I mange år har jeg brugt en blanding af æblecidereddike og vand som skintonic et par gange om ugen. Det svier lidt i starten, men fungerer supergodt.

drops of gold.jpg
Drops Of Gold, RAAW BY TRICE, 750 kr.

Hvilken by har inspireret til RAAW By Trice?

– LA! Der står en fin, gammel palme uden for min fars hjem i Hollywood, der svajende har observeret os. Derfor blev palmen mit logo – for at ære hans minde og vores tid sammen i LA.

Hvad er din yndlingscafé i LA?

– Gracias Madre, som er en mexicansk veganer-restaurant, der har den fineste gårdhave og den bedste stemning.

Gracias Madre
Mexi-vegansk i LA hos Gracias Madre. Foto: Getty Images.

Hvilken spa er din favorit i LA?

– Jeg har to. Den ene er Olympic Spa, en koreansk spa, hvor man bliver lagt på en briks og omringet af to-tre koreanske kvinder, der går i gang med at eksfoliere hele kroppen, hvorefter den bliver skyllet, smurt ind i alverdens olier, pakket ind og skyllet igen. Det er det tætteste, man kommer på en menneskelig vaskehal, tror jeg … Den anden er på Four Seasons Hotel i Beverly Hills. Det er en helt anden prisklasse og forkælelse på højeste plan. Når man kommer, bliver man svøbt i en varm badekåbe, inden man bliver ført ind i en lounge med et glas champagne. Selve behandlingen er ekstremt afslappende og giver mulighed for at ligge ved deres pool og benytte dampbadet, når man er færdig. Det er en halv dag i himlen og alle pengene værd!

LÆS OGSÅ: Doris Brandhuber: "Det styrker håret fra rødder til spidser med de mest kraftfulde, grønne anti-ageing-ingredienser"

Hvad er dit yndlingsområde i LA?

– Runyon Canyon, Malibu og Manhattan Beach. Det er de mest afslappende steder i LA.

Malibu Beach
Ku’ godt. Malibu Beach. Foto: Getty Images.

Hvem er din største inspirationskilde, når vi taler karriere?

– Emily Weiss og Linda Rodin. To New York-baserede powerkvinder, der har formået at lave nogle fantastiske brands!

Linda Rodin
Business-beauty-woman. Linda Rodin. Foto: Getty Images.

Hvor rejser du helst hen?

– Hawaii! Det er et magisk sted. Jeg har været der nogle gange med min mand, og der er så smukt. Vi har lige været i Nosara på Costa Rica for første gang, hvilket også var fantastisk. Vi boede i udkanten af junglen og blev vækket af aberne i træerne hver morgen.

Costa Rica
Aaah. Trice Angie Christiansen i en hængekøje på Costa Rica.

Hvilken musik lytter du til?

– De seneste par år har jeg været inde i en mere oldschool periode, hvor jeg hører Donny Hathaway, Chubby Checker og Ray Conniff.

LÆS OGSÅ: Coco O. har fundet hårbørsten, der "gør en verden til forskel"

Hvad er din yndlingsduft?

– Blackened Santal vil nok altid være min yndlingsduft. Generelt alt, der dufter af ylang-ylang, men jeg har også en svaghed for tunge patchouli-dufte. Der er noget virkelig fint over, når kvinder bærer maskuline dufte.

RAAW BY TRICE  Blackened Santal  EDP
Blackened Santal EDP, RAAW BY TRICE, 750 kr.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Hvad er din yndlingsbog?

– Jeg har lige læst bogen Shoe Dog af Phil Knight, der handler om, hvordan han startede Nike. Meget inspirerende!

Anbefalet til dig