Ulrikke Toft Simonsen

Foto: Petra Kleis Modellen giver huden høj solfaktor og skrubber kroppen med sin hjemmelavede blanding.

Ulrikke Toft Simonsen har fundet kærligheden i en "blid ansigtssæbe, der fjerner snavs uden at udtørre"

Ta-daaa! Her er hemmeligheden bag Ulrikke Toft Simonsens smukke ydre.

Morgenrutinen

– Jeg renser mit ansigt med Kiehl’s Ultra Facial Cleanser, en blid ansigtssæbe, der fjerner snavs uden at udtørre. Generelt er Kiehl’s et af mine favoritmærker. Alle de produkter, jeg har prøvet fra det mærke, har været så gode. Efter badet smører jeg Rudolph Cares Sun Face Cream SPF 50 i ansigtet. Min krop skrubber jeg flere gange om ugen med scrubs, jeg selv laver med naturlige ting fra køkkenet. Min yndlingsscrub er en blanding af kaffegrums fra stempelkanden og ren E-vitaminolie eller en blanding af sukker og honning.

Aftenrutinen

– Efter rens får min hud et supertykt lag af Weledas Skin Food, som får lov til at trænge ind i løbet af natten. Det fungerer virkelig godt for min tørre hud.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Makeuppen

Mineralize Concealer NC20 fra MAC og mineralpudderen Mineralize Skinfinish Natural Medium fra MAC er det, jeg stort set altid bruger. Til hverdag går jeg sjældent med mascara, men når det sker, bruger jeg 2000 Calorie Mascara Black Brown fra Max Factor frem for den sorte. Den sorte bliver for voldsom. Men skal jeg til fest, og skal der ske noget ekstra med min makeup, kan jeg godt lide at lægge en wing-eyeliner, og til det er Lancômes Artliner Eyeliner Noir Artiste den bedste.

Håret

– Mit hår bliver stylet rigtig meget, når jeg er på arbejde som model, og det bliver det simpelthen så skadet af, så jeg prøver virkelig at minimere stylingen af mit hår. Jeg sætter dog tit håret stramt op, og der får det altså en omgang hårspray – så bliver det siddende.

LÆS OGSÅ: Det siger dine skønhedsrutiner om dig

Duften

– Kenzos duft Amour har jeg brugt i snart otte år. Jeg elsker den! Men jeg har et kæmpe problem. Den er nemlig ved at udgå, så jeg forsøger at oparbejde et lager af den og køber en hver gang, jeg støder på den.

Behandlingen

– Det er faktisk noget helt nyt for mig at få lavet ansigtsbehandlinger. Jeg synes, det er virkelig dejligt, når det sker, men jeg må indrømme, at det ikke sker særlig tit. Jeg får til gengæld lavet lash-lift og farvet vipper hos Clinique Nour Medex Institut i Aarhus eller hos Ikigai i København, så jeg slipper for at bruge mascara til hverdag.

LÆS OGSÅ: Find masser af inspiration og tips til din makeup og skønhedsrutine hos Ajour by Magasin

Skønhedstippet

– Jeg har gjort mig den erfaring, at man skal arbejde med de facetter af ansigtet, man bedst kan lide, frem for at ændre noget og gå efter look, der ligger meget langt fra det, man har fået fra naturens side.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hudpleje, Model, Skønhed og Makeup