Muffins med kylling og selleri er en velsmagende og anderledes form for mad-muffins. Og så er de oven i købet virkelig sunde og nemme at have med i madpakken.
Ca. 10 stykker
Ingredienser:
350 g knoldselleri, fintrevet
400 g kyllingebryst eller filet
1 madæble med skræl
Annonse
1 lille rød peberfrugt,
fri for kerner
1 fed hvidløg
100 g grønkål
2 æg
2 tsk. timian, friske blade
eller tørret
2 tsk. gurkemeje
stødt peber
2 tsk. plantaforce
evt. sorte sesamfrø
Sådan tilbereder du de lækre muffins:
Bland alt undtagen den revne knoldselleri i en foodprocessor eller køkkenmaskine.
Vend derefter forsigtigt den blendede masse sammen med den revne selleri. Hæld blandingen i muffinforme.
Bag dem i en 180 grader varm ovn i 20 minutter, eller form dem til karbonader og steg i kokosolie på en stegepande.
Kør det hele i blenderen og nyd denne drink sammen med en date, før det første kys. Det bliver nok ikke det sidste...
2 glas
Det skal du bruge til drinken:
1 karton Cocowell kokosvand (300 ml)
2 spsk. raw proteinpulver
1-2 tsk. Muira Pauma
1 brev Kuro Powder, kulpulver
1-2 spsk. Udo’s Choice med DHA
1 spsk. maca-pulver
½ spsk lucuma-pulver
1 tsk açai-pulver
1 lille banan
150-200 g frossen melon
... og 1 kg kærlighed
OBS! De lidt mere specielle ingredienser til drinken kan du købe i velassorterede helsekostforretninger.
Kør alle ingredienserne sammen i en blender - servér og nyd.
'9 veje til vitalitet'
Om forfatteren Thorbjörg Hafsteinsdottir
Stifter af Sundhedsrevolutionen, uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut og certificeret coach. Har desuden skrevet bøgerne '10 år yngre på 10 uger', 'Spis dig yngre' og 'Boost din vitalitet'.